Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе здрав ли е овој Раниери ... зашто неправи замени , пола тим се камења

Јувентус го нема оној победички менталитет од порано многу добро се гледа ... со тренер како Раниери никад нема да бидеме шампиони ... жално но вистинито

sto covek ke bese ranieri go forsira molinaro eej a napadot pak ne bese efikasen ccccc mozevme da gi tepame ama ranieri ne gi koristi trite izmeni ej se nerviram mi ide da si go isecam k***t
edit: na polu sezona (na zimskoit preoden rok) mora da naprai ranieri transevi vaka ne biva ni treba edna zvezda vo sredina edna vo odbrana i moze vo napad ako sakame da go osvoime calcoto pozzz

Јувентус го нема оној победички менталитет од порано многу добро се гледа ... со тренер како Раниери никад нема да бидеме шампиони ... жално но вистинито

Грешка си , Раниери го нема тој победнички менталитет , не Јувентус , погледни го низ целата негова кариера , има супер тим за кој и самиот сноси огромна вина , одличен е за поставување на основа , али го нема она најбитното , победничкиот менталитет , иако гостувањта во Џенова знаеме какви се за фаворитите .

Tocno! Bravo za Ranieri i negovata takticka postavenost na igrata. Znae da gi povlece vistinskite zameni, da gi motivira fudbalerite do maksimum i da gi odbere vistinski luge koi treba da go zasilat Juve! Go gubime cekorot so vrvot, i imame postigato 3 gola na 4 natprevara. Nema kreator na igrata, samo se kruzi odokolu, a na bocnite pozicii gi imama Grygera i Molinaro... Ne se vinovni fudbalerite za rezultatot tuku 'mudrecot' i nikoj ne moze da mi go dokaze sprotivnoto. Imam samo edno golemo BRAVO za Sissoko!

Тежок противник е Сампа...како и да е имаме и меч у ЛГШ кој според мене треба да го добиеме за полесно да иде даље :vozbud:

Да се опростиме од скудето, од куп и од европа... па со кој играчи игра бе у прв тим се по список на раниери... за кој к.. го купи поулсен за да биде статистика ли на терен... ако го купил за ова поарно да му дадеа пак шанса на тиаго и он знае да дреме, вака џабе парите, сите знаеме дека на средина од терен постои само еден играч кој извршува задачи за 3-ца а не за двајца... освен него ни еден друг асален... и шо к.. му е филмов на она смачканата фаца со молинаро, за кој к.. го форсира нека го шутне више и ајт.... барем поише се виде од поулсен... да се разбереме , со раниери највише со можеме е 3-то место, у лига шампиони до 1/4 финале а у куп губиме уште у второ коло... Имаше еден јувентус некад кога освен од Милан у гости што знаеше по некад да изгуби по цела сезона имаше еден пораз и 2 нерешени... ова бре што е ... 5 кола поминаа поише нерешени имаат однего победи... Идиоти...:pred:

Ништо, многу сум разочаран од играта НЕМАМВЕ ИГРА ЗА НИШТО, се на се една шанса, јас незнам што прави овој тренер Раниери 1 замена направи наместо да го искаре Недвед или Камо да внесе свежина во средниот ред(Џовинко) тој ништо не ми е јасен тренерот според мене пот хитно да се мени златен тренер можеме да земеме ФРАНК РАЈКАРД мислам дека ке биде добро, но на кој да кажеш тоа е , ептен сум разочарен од играта и од Јуве и најмногу од ТРЕНЕРОТ!!
:tapp:

Зa играчите не можам да кажам дека беа нај нај, но и не дека беа супер... Тоа НЕ... Но можам да кажам дека Раниери се посра... Овај натпревар го изиграа само Сисоко, Киелини(кој играше за двајца), Полсен, и Манингер кој одлично ја врши работат во отсуство на Буфон... Па не знам зошто Раниери не игра со Џовинко?? Човекон дали не гледа, или не размислува.. Не можам да сватам што сака да постигни до онаква игра... Па Џовинко минатата недела беше во ТИМ НА КОЛО!!! И денес не го стави да игра ни 1 мин... Жалосно!! Мислам дека ако вака продолжи Раниери, за брзо ке го гледаме на трибини... Ова не ми се свиѓа... Па и Дел Пиеро денес беше ептем слаб.. Тушка.. Се надевам на победа со Бате Борисов, и на залечување на раните од двата последни натпревари... Мислам дека Џовинко треба да го замине Недвед под хитно... Доста му е на Недвед.. Поздрав..:kesa:

Да се опростиме од скудето, од куп и од европа... па со кој играчи игра бе у прв тим се по список на раниери... за кој к.. го купи поулсен за да биде статистика ли на терен... ако го купил за ова поарно да му дадеа пак шанса на тиаго и он знае да дреме, вака џабе парите, сите знаеме дека на средина од терен постои само еден играч кој извршува задачи за 3-ца а не за двајца... освен него ни еден друг асален... и шо к.. му е филмов на она смачканата фаца со молинаро, за кој к.. го форсира нека го шутне више и ајт.... барем поише се виде од поулсен... да се разбереме , со раниери највише со можеме е 3-то место, у лига шампиони до 1/4 финале а у куп губиме уште у второ коло... Имаше еден јувентус некад кога освен од Милан у гости што знаеше по некад да изгуби по цела сезона имаше еден пораз и 2 нерешени... ова бре што е ... 5 кола поминаа поише нерешени имаат однего победи... Идиоти...:pred:
ranieri letoto trebase da donese golemi zasiluvana a da go kupuva knezevic i polsen trebase da dojde xabi alonso bar ke trca i ke kreira igra za razlika od polsen na sissoko svaka mu cas
maninger: sekoja cest odlicen golman e dobra zamena za buffon e
molinaro: dobro pocna a posle pocna da se*e so negovite "precizni centar sutevi"
kielini: izigra odlicno spored mene
melberg: stabilen e vo odbrana mislam deka moze da bide celo na odbranata
grugera: izigra taka taka imase nekoj dobri centar sutevi
nedved: fenomenalno kako da ima 26 a ne 36 ama mislam deka vo 70 minuta treba da go pusti govinko da se razdvizi malku igrata
sissoko: kako sto kazav covek na mecot najboli bese bez somnenie
polsen: statikaaaaaaaaaa bolje markisio da igrase
kamoranesi: dobro pocna na krajot se zamisli deka e majstor (zvezda)
del piero: sekoja cest zaedno so sissoko krsea kicmi
amauri: ne bese mn aktiven u igrata
jakinta: malku igrase ne pokaza nesto mn mn
edit:mislam deka treba da go zememe za trener macini bar ke imame asalen trener

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom