Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков и пак ке напоменам..
Интерашите го имаат набиено комплексот ЈУВЕ,Бјанконери и неможат да сфатат нешто што одамна повекето го знаат... дека ЈУВЕ Е НАЈДОБАР!!! му кажав на тој интерашот the great убаво,ми кажува кој бил шампион последните години, кој имал такви онакви играчи... Му ги кажав фактите за мегусебните дуели ЈУВЕ-интер,кој колку титули има и дека може да каже дека интер е најдобар тим кога ке освои уште 11 титули да го стигне ЈУВЕ и дека тога= ке признаам оти се подобри..Но до тогаш едно запаметете FC JUVENTUS TORINO! THE BEST!!!!!
P.S. Не ги сметам 2 титули што ни го одзедоа затоа напишав 11 а со тие 2 =13 вашата баксузна бројка на титули од која не се мрднавте долги години.

За натпреварот вечерва очекувам гол од Амаури кој тргна во добра форма и победа и секако СЕБАААААА ЏОВИНКООООО во играа!

Брат, тоа е негов живот, што сака нека прави со него..Сега засега нема никаква раководна функција во Јувентус, а сигурно не би имал ако користи дроги и други работи, ако по некоја случајност се доведе тој нешто да одлучува..Фосил го попали изјавата на Лапо Елкан дека го мрази Интер, не го попали Лапо,туку неговата изјава, ама очигледно сакаш да го извртиш значењето на реченицата на Фосил..

Далеку од тоа дека сакав да извртам нечија реченица , во еден од постовите реков , некој се пали на мислења од ваков тим на луѓе , нема тука ништо извртено , далеку од тоа дека сакав да го навредам Фосил ( знам ти на кој контекст помисли ), не ни верувам дека дечкото знаел со какви работи се занимава Лапо . :smir:

ja malce isceznav od forumov,kazete nekoi vesti i sto se zbori na forumov?ja znam za treze ,loso e toa i znam deka Ranieri planira da go igra Giovinco

Далеку од тоа дека сакав да извртам нечија реченица , во еден од постовите реков , некој се пали на мислења од ваков тим на луѓе , нема тука ништо извртено , далеку од тоа дека сакав да го навредам Фосил ( знам ти на кој контекст помисли ), не ни верувам дека дечкото знаел со какви работи се занимава Лапо . :smir:
Си чул дека секој си има право на свој приватен живот, и секој со животот може да си прави што сака??Веќе ако како таков, Лапо дојде да го води Јувентус тогаш нормално е да бидам против тоа (доколку сеуште користи наркотични средства)..Изјавата што ја даде Лапо, немаше никаква допирна точка со тоа што Лапо шмрка, тој си даде изјава дека го мрази Интер, и тоа е тоа..Фосил одговори дека го бендиса тоа што го рече Лапо Елкан и одма се нафрли ти, Наркос бил, ваков бил, онаков бил.Негово право е, што сака нека е...Ниту јас, ниту ти, немаме право да му кажуваме што да прави...

Lele Syn, ama si uporen, dobro svativme sto sakas da kazes i dosta vise ne pisuvaj vo nasiot forum, slobodno idi si tamu kaj vasiov forum na vasiot skapan tim, cao

Добро бе Sun како не ти е мака да зборуваш цело време дека Лапо е наркоман и такви ствари... Тој за тебе е наркоман или за него?? Му било кеф со травестити... Него му е по кеф, не тебе?? Така?? Со има да мелиш како празна воденица цело време, што викаат старите... Дај затни малку... Шо к*р те боли тебе за Лапо... Со ова што го кажуваш веќе 100 пати дека е нарко, и др ствари, само го нарушуваш редото во фан клубов... Тебе не ти е по кеф Лапо, ти не ни си нас по кеф...Тебе не ти е Јуве по кеф, нас не ни е Интер по кеф... И сега што прајме... Ке се сериме на фан клубов едни со др?? Ма дај те молам... И доста провоцираш... Стварно ја претеруваш... Секогаш први почнувате со првокации, и после цвикате" ej модераторе првоцираат ов Јуве, Милан" вамте тамете... Ако модераторот на оваа тема е за Интер не значи дека вие имате право на се и сешто... И прекини... ОК???:helou:

Си чул дека секој си има право на свој приватен живот, и секој со животот може да си прави што сака??Веќе ако како таков, Лапо дојде да го води Јувентус тогаш нормално е да бидам против тоа (доколку сеуште користи наркотични средства)..Изјавата што ја даде Лапо, немаше никаква допирна точка со тоа што Лапо шмрка, тој си даде изјава дека го мрази Интер, и тоа е тоа..Фосил одговори дека го бендиса тоа што го рече Лапо Елкан и одма се нафрли ти, Наркос бил, ваков бил, онаков бил.Негово право е, што сака нека е...Ниту јас, ниту ти, немаме право да му кажуваме што да прави...

Тука ја завршувам оваа дискусија . Немаше да се '' нафрлам '' нит па да влезам во било каква дискусија од ваков ист тип доколку истото го кажеше некој со здрав разум , испаѓа , бар дел од вас не ве интересира кој го мрази Интер , битното во неговите зборови е , го мразам Интер . Јас не би се нафатил да постирам мислење на психолошки лабилна личност , која во универзалните граници на нормалното , е ненормална , толку ниско не би паднал , па макар некој и плукал на Јуве без пардон.

Тука ја завршувам оваа дискусија . Немаше да се '' нафрлам '' нит па да влезам во било каква дискусија од ваков ист тип доколку истото го кажеше некој со здрав разум , испаѓа , бар дел од вас не ве интересира кој го мрази Интер , битното во неговите зборови е , го мразам Интер . Јас не би се нафатил да постирам мислење на психолошки лабилна личност , која во универзалните граници на нормалното , е ненормална , толку ниско не би паднал , па макар некој и плукал на Јуве без пардон.

Ok...

JUVENTUS - CATANIA

Очекувам добра игра и гол на Iaquinta редно време е да даде гол.

Вие што мислите за натпреварот?

...Јас не би се нафатил да постирам мислење на психолошки лабилна личност...
А од каде знаеш каква личност поточно е тој?Си има психијатри за таа работа, а Лапо Елкан е внук на Џањи Ањели, и затоа неговата изјава беше презентирана во јавност..А ти си психијатар, па го имаш прегледано колку е психички стабилен Лапо, или си прочитал во медиумите кои знаат да направат од влакно ортома?

Не ми се верува...Недвед пак прва постава ке играл.

Што човек ке беше да му е*ам суратот, нека одмара еден натпревар. :)
14Септември: Јуве - Удинезе; Недвед играше 90мин
17Септември: Јуве - Зенит; Недвед играше 90мин
21Септември: Каљари - Јуве; Недвед играше 90мин

И сега ова ке му биде 4натпревар за 10дена, а има 36години. :nesvest:

Џовинко ќе биде стартер според форумот vecchiasignora , последен медиум кој го пренесол ова бил sky sport 24 ... на местото на Недвед

Znaci sea ispaga deka ne im smeta izjavata na Lapo Elkann tuku problemot e kakva mentalno psiholoska licnost ja dava istata..... Odnosno dokolku liceto e so naruseno zdravje ili e zavisnik od narkoticni sredstva ne smee da dava nikakvi izjavi koi sto se povrzani so fudbalskiot klub Inter, bilo da se negativni ili pozitivni! Am i right?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom