Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е квалитетен играч, и беше баран од неколку Европски клубови во текот на летото,кој знае, оваа година без притисокот од јавноста за најскапо засилување може ќе ја покаже својата вредност..““''He has quality, and was requested by several teams in Europe during the summer,who knows, this year, without the pressure of being the most expensive purchase, he may prove his true worth.”said Ranieri
Со 5 :helou:Нешто да напишам и јас:
Значи добра победа браво за Јувентус, морам од прва да се жалам од Молинаро стварно незнам Раниери што прави што го стави во првиот тим така направи и во ЛШ не треба Де Чеље е подобар далеку далеку...
Ме радуваше обидите на Јакинта што сакаше со ножички(маказа) да направи нешто ама добро, и конечно проработи врската Маркиони-Јакинта-Амаури (гол).
Браво за Амаури од прва го заледи голманот 2 гола има Амаури 2 стрелец пред него е Зарате со 4како и да е се надеваме другите натпревари да тепиме со голема разлика. За Вуфон, добра замена имаме Манингер а да беше Беларди нема да не спасаше, инаку добра игра имамве држевме што можеме и искрено не ми е јасно зошто го става тој Маркизо, зошто не добие шанса Тиаго повеќе или Џовинко тоа ме мачи, како и да е победивме и раниери треба да дава шанса повеќе, а како што знам Трезегол 4 месеца во аут дали е точно?
"I don’t believe that it is anything serious - at the most I’ll be out for a week - but seeing the saves that Manningher made I can remain calm."