Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поулсен даде гол против Португалија,Дел Пиеро мислам дека беше асистент,Легро е звер,спремни сме сеа со Удине

hriste,знаеме за ова уште пред еден месец:)Прелистај едно 30 страни наназад и ќе видиш.Овде се пишуваат новости од ден на ден...

Едно прашање.Според вас би бил Џовинко во првите 11 или би влегувал како резерва???

Едно прашање.Според вас би бил Џовинко во првите 11 или би влегувал како резерва???
Па зависи од стратегијата на Раниери..Лично мислам дека нема сите натпревари да ги почнува во стартните единаесет, но мислам дека ќе добие доволен број минути за да се докаже..Треба да се искали покрај Недвед за да го замени..

Во недела ке ги имаме на располагање сите играчи. Сисоко се враќа по суспензијата, Трезеге е 100% подготвен исто како и Киелеини

v nedela ke gi iscukame udineze, i dobro e sto pak ke ja ima na tv, za kileini mislam deka ne treba odma da se zamara covekot nekago neka ozdravi uste malce

Еве нешто од мене:
Џовинко не би е за во првите 11, што НЕДВЕД ке седи на клупа тој ке игра тоа мислам дека нема шанси, но ке биде и во игра и Џовинко за недај боже некоја повреда,суспензија на некој од средината ке можи да го стави Џовинко.
fossil напиша:
Не сваќаш, уживај, и ја не напишав сватливо!!!

Конечно добри вести за Јуве Киелини мислам дека не треба да се жртвува со Удинезе т.е да се чува за Зенит зошто чувствувал мала болка очекувам победа против Удинезе ако не ја оствариме ке мора нешто да се мења у тимот али ај да не бидам песимист останува да видиме:helou:

Буфон: Не сум во состојба да го напуштам Јуве
Голманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон изјави денес за официјалната веб страница на клубот дека не е способен да го напушти клубот при било какви услови.

Upload
Буфон истакна дека Јувентус е се за него и ќе игра во клубот се додека не почувствува дека е непожелен таму
.
"Јувентус ми значи се и ако не ме сакаат повеќе не знам што би правел. Можеби би се пуштил во менаџерски води"- изјави шеговите Џиџи.

"На 30 години еден фудбалер размилува постепено да ја завршува кариерата некаде. Тоа им се случува и на најдобрите"- додаде голманот
.
"Сега единствено што сакам е повторно да освојувам во дресот на Јуве"- заврши Буфон.

Браво за Буфон..Голем играч се познава од километри, а тој го докажа тоа, не го изневери тоа..Околку фамата со враќањето на Киелини..Вчера, Раниери изјави дека Киелини се враќа против Зенит,немало да се ризикува со Удинезе..Така очекувам против Удинезе да започнат Легротаље и Мелберг (Књежевич)...

Књежевич несакам да го видам ниту еднаш у прв тим на Јуве!!Нека иде нека се изгуби негде.А у недела се надевам на 3 бода,со минимум 4 гола у мрежата на Удинезе.После иде малце потешка со Зенит.Многу е битно да ја тепаме првата.Само ме интересира за утакмицава со Удинезе кои ке бидат напаѓачите,пак Дел Пиеро и Амаури или сеа Давид ќе влета?

Књежевич несакам да го видам ниту еднаш у прв тим на Јуве!!Нека иде нека се изгуби негде.А у недела се надевам на 3 бода,со минимум 4 гола у мрежата на Удинезе.После иде малце потешка со Зенит.Многу е битно да ја тепаме првата.Само ме интересира за утакмицава со Удинезе кои ке бидат напаѓачите,пак Дел Пиеро и Амаури или сеа Давид ќе влета?

zs be so mu fali na knezevic izigra covekot malku utakmici za juve
a za sostavot za napagacite ke mora da pocekas "oficijalno" do utre

Со зенит во среда играме???
Ама прво во недела во 20:30 да ги плеснеме удинезе и со позитивно расположение да ги дочекаме зенит

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom