Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со кој играте у италијанското првенство
Наредното коло:
NMHP_eng.jpg

Има некој играчи во Серија А што играат од мерак и од срце за клубот!Буфон го вбројувам во тие играчи!Ман.Сити е клуб кој никогаш нема да успее со играчи кој ќе дојдат да играат само за пари.Буфон ќе остане ќе видите!Тие Сити се занесуваат ептен

Да, се секавате и Манчестер Сити кога му понудуваше пари 200 000 милиони (мислам дека беа) за Роналдињо, но ете само се силат со пари, за пари никој нема да им оди ка ништо нема да постигне, тоа е глупости ЏИЏИ е наш и ке остане НАШ!

Џиџи е икона на Јувентус, исто како Дел Пиеро. Нема да си замине никогаш освен ако не биде продаден (спротивно на неговата желба)

Не верувам да си замине Џиџи. Ако сакаше да го направи тоа ке си отидеше кога бевме во Сериа Б но остана бидејки јуве му е во срцето.
Dino: Juve On For Scudetto, Z-off The Champions League

Дино Ѕоф изјавува дека можеме да го освоиме Скудето и дека раниери одлично ја изработува својата задача
За лш вели дека ке биде малце потешко да се освои но зошто да не

More

Џиџи нема да сака да си оди тоа е точно(барем според мене).Ама глупак како Секо(кој исто така за малце ќе го дадеше и Киелини минатото лето) може ќе одлучи да го продадат никој незнае за тоа.И едно нека е јасно ЛЕГЕНДА У ЈУВЕ Е САМО ДЕЛ ПИЕРО!!! Другите ни приближно не се до него

абе ај сменете ја темата. сите знаеме дека нема шанси да го продадат џиџи, плус нема апсолутни шанси тој да прифати. крај. точка. одиме понатаму.

Идеме понатаму! Недела home со Удинезе!Победа чиста како солза!!!И враќање на Киелини што е многу битно.Се враќа и Сисоко.Се надевам дека ќе добие шанса и Џиовинко!!! Да покаже шсто знае малиот

Идеме понатаму! Недела home со Удинезе!Победа чиста како солза!!!И враќање на Киелини што е многу битно.Се враќа и Сисоко.Се надевам дека ќе добие шанса и Џиовинко!!! Да покаже шсто знае малиот

looool чекај малце бе братче...со удинезе играме тек следната недела на 14. сега има квалификации за светско.

Ајде повреден е и Дел Пиеро.. абе ова најлошо вака ни се повредија доста добри играчи не дека нема кој да игра но мн повреди не се од корист:toe:

Ситни се тие повреди. Нема гајле, за недела-две се ќе биди како порано.

Добредојде назад во фан клубов по доолга пауза:helou: иначе вчера се молев пред спиење да не е нешто сериозно со Дел Пиеро:pipi:

Koga sme veke kaj Giovinco, Goal.com veli deka Gio ke bara 1milion po se sezona. Ne znam kolku e tocno ova, megutoa ako e tocno togas stvarno ne e vo pravo Sebastian. Mozebi ova ke naide na kritiki od vasa strana no pred izvesno vreme izjavi deka isto dobar kolku messi i aguero. Mozebi da, megutoa krajno arogantno. Mislam deka ne e kaderan da kazuva koj kolku e dobari...baska mi teknuva zimoto dodeka igrase za Empoli ednas izjavi deka ke mu bide milo koga ke se vrati vo Juve i deka mu e merak da go nervira Delj Piero:vozbud:(u stil ke saka da mu go zeme mestoto). Si vikam ovoj ozbilien e ili ne? Takva izjava nemam slusnato od nieden drug fudbaler....

Edit: Buffon smeta deka nema da pristigne ponuda od 70 milioni, toa e samo covecka fantazija. Se osvrnuva i na ligata na sampionite kade e maximalno realen i veli deka Juve nema kapacitet da bide sampion vo Rim. Slicno nesto kaza i pred pocetokot na minatata sezona koga rece deka Juvetnus ke bide uspeh ako zavrsi megu patnicite vo ligata na sampionite, ili edno od cetirite mesta, iako togas nekoj velea deka Juve moze da osvoi calcio. Negovite procenki se pomalku ili poveke tocni, zatoa mislam deka ne treba se leta vo oblaci tuku da se sogleda realnosta...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=850486

Koga sme veke kaj Giovinco, Goal.com veli deka Gio ke bara 1milion po se sezona. Ne znam kolku e tocno ova, megutoa ako e tocno togas stvarno ne e vo pravo Sebastian. Mozebi ova ke naide na kritiki od vasa strana no pred izvesno vreme izjavi deka isto dobar kolku messi i aguero. Mozebi da, megutoa krajno arogantno. Mislam deka ne e kaderan da kazuva koj kolku e dobari...baska mi teknuva zimoto dodeka igrase za Empoli ednas izjavi deka ke mu bide milo koga ke se vrati vo Juve i deka mu e merak da go nervira Delj Piero:vozbud:(u stil ke saka da mu go zeme mestoto). Si vikam ovoj ozbilien e ili ne? Takva izjava nemam slusnato od nieden drug fudbaler....

Edit: Buffon smeta deka nema da pristigne ponuda od 70 milioni, toa e samo covecka fantazija. Se osvrnuva i na ligata na sampionite kade e maximalno realen i veli deka Juve nema kapacitet da bide sampion vo Rim. Slicno nesto kaza i pred pocetokot na minatata sezona koga rece deka Juvetnus ke bide uspeh ako zavrsi megu patnicite vo ligata na sampionite, ili edno od cetirite mesta, iako togas nekoj velea deka Juve moze da osvoi calcio. Negovite procenki se pomalku ili poveke tocni, zatoa mislam deka ne treba se leta vo oblaci tuku da se sogleda realnosta...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=850486
Аман со гол.ком више дали знаете дека на повекето спортски форуми се забранети линкови од тамо доста копирате више 90% се лаги:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom