Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A kakва му беше ?
Каморанези одигра солидно минатата сезона, иако половина беше повреден...Браво за Легро, многу добри интервенции имаше, ме бендисува играта на Јувентус..

PAVEEEEEL NEDVEEEEEEEEEEEEED MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FORZAAAAAAA JUUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe АСИСТЕНТ ГРИГЕРА....Бравооооооо

гооооооооооооооооооооооооооооолллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл
недвед недвед недвед
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMOREEEEEEEEEEEEE

Павееееееееееееееееееееееееееееееееееел нема шанси овој да има 36 години:pos2::pos2::pos2: ко да има 26 ,ауу Амаури колку е јак,звер, леле Алекс што утна добра шанса имаше а сеа мора да продолжиме вака и второ полувреме ,што мислите дали да влезе Марадона у второ полувреме?хахах знаете на кого мислам

Браво за Јувентус..Солидна смирена игра..Дел Пиеро можеше да го реши натпреварот, но што е тука е..Се надевам на иста игра во второто полувреме..Задоволен сум речиси од сите, Григера се оправда со асистенцијата кон Недвед за голот..

Прекрасно.се консилидиравме средината ни е топ,Недвед трча како 20 годишник :)

Амаури добро се гради можеше да даде гол но ке се оправди 2 полувреме.
ДелПиеро да го дадеше голот и готово беше.

Молинаро ме загрижува само.Ова Сантини или Сантино како беше ке го седне на земја до после...

0-1 по првото полувреме! Одличен гол на Павел! Секоја чест за Григера за одличниот продор и асистенција. Секоја чест и за Легро и Мелберг, ѕверски изиграа, не им дозволија на Виолетовиве шанса да напраат. Изненаден сум и од Молинаро... Поулсен исто така одлични топки дава, перфектен е во дуел... изгледа правилен потек направи управата со неговиот ангажман. Ајде сега во второ уште некој гол! ФОРЦА ЈУВЕ!

Не мрднаа виолетовиве :vozbud:, ама требаше Alex да им го збрца на крај...
Ајде врото полувреме исто темпо!
Амаури ѕвер секаде го има :vozbud:

A kakва му беше ?

хаха Syn одми изми си лице не глеаш ти фудбал изглеа,камора беше пола сезона повреден а кога се врати им плесна на интер два гола и остатокот од сезоната беше клучен играч,впрочем како и секогаш али шо да ти кажувам тебе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom