Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nisto za volejmastorot, bas sakav da mu ja vtera edna volejka na frey vo agolot kajsto se seksaat pajacite.

Еве слика од роденденот на Недвед
Compleanno_Nedved.jpg

Ја мислам најдобар подарок од соиграчите би била една асистенција за гол против Фиорентина:vozbud:

СРЕКЕН РОДЕНДЕН ПАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ па да играш до 40:vozbud: tu sei piu bravo,te vogliamo

Не бе ние сме најголеми малери. Како може вака често да се повредуваат играчите не ми се верува еј ама ако да се надеваме дека Амаури ке биде достоен да го замени и да се надеваме дека ке се врати што побрзо

Среќен роденден Павел.

И шо се однесува до повредите, не е до малер или среќа проблемот е што раниери претерал со многу напорни вежби и луѓе се и тие па се јавват повреди.

Луѓе не се жалете еј!Имате највише напаѓачи од сите тимови!И тоа добри!Е сега Амаури и Јакинта не се ко Трезеге ама не се за потценување!Можам да кажам дека дури и премногу напаѓачи имате!
Ај се гледаме утре!Поздрав:smir::helou:

Луѓе не се жалете еј!Имате највише напаѓачи од сите тимови!И тоа добри!Е сега Амаури и Јакинта не се ко Трезеге ама не се за потценување!Можам да кажам дека дури и премногу напаѓачи имате!
Ај се гледаме утре!Поздрав:smir::helou:
И што ако имаме највеке напаѓачи зарем само тие го прават целиот тим НЕ напаѓачите без средината и играчи кои се задолжени да ги проигруваат неможат ништо така да останува да се надеваме на средниот ред и одбраната да си го направат своето:toe:

Ах тој Фабио Капело си отиде и сега пак за Јуве.... само реалноста си ја казува човекот кој е фаворит за титулата

e Tinkerman has hinted that Amauri and Vincenzo Iaquinta are likely to start, with Alessandro Del Piero on the bench. “Amauri and Iaquinta are the two I have available up front. The Brazilian does well at pushing the side forward and Iaquinta creates space, we have to see what happens,” said Ranieri.
По се изгледа дека Раниери ќе почне со Амаури и Јакинта на утрешниот натпревар,а Алесандро Дел Пиеро на клупа посебно по оваа изјава..

„Амаури и Јакинта се двајцата кои ми се слободни за напред.Бразилецот е добар во притискањето во нападот, а Јакинта создава простор и да видиме што ќе се случи!“
Исто така Раниери прокоментира и за ангажирањето на Јаго Фалк од Барселона:

“He is technically good and he can become an excellent player.”
Тој е технички добар и може да постане одличен фудбалер!
Се надеваме дека ќе постигниме добар резултат на гостувањето на Артемио Франки, иако со половина тим во болница, очекувам позитивен резултат!
Линк

Прво па машко, Интер води против Сампдорија со сомнителен гол. Ибра си ја стопираше топката со рака :(

Ајде нека го искористат на мотивирачки план ова играчите и нека не израдуваат со победа утре одвај чекам:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom