Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аууу троа зафркнат распоред ќе има...после секое дерби натпревар од лш...ццц ептен тешко ќе биде....

1995/96 UCL 1/4 Real-Juve 1-0
1995/96 UCL 1/4 Juve-Real 2-0

1997/98 UCL Ф Real-Juve 1-0

2002/03 UCL 1/2 Real-Juve 2-1
2002/03 UCL 1/2 Juve-Real 3-1

2004/05 UCL 1/8 Real-Juve 1-0
2004/05 UCL 1/8 Juve-Real 2-0 after ET

Како тоа Реал се пациенти на Јуве, не разбирам ?

Тие шо не ги имам гледано ги избришав, од останатите види кој е пациент и си оди дома со прсто в уста.

уф уф уф, кога гледав излекувањето се изнасмејав посебно за Бате, хаха
Реал наши стални пациенти во ЛШ, секгаш сме подобри и секогаш и одпаднуваме, како второ Зенит не се баш лоши но сепак мислам дека не се за големи екипи како што се ЛШ, и Бате :pos2::pos2: ке го полнат со голови, незнам како дојде оваа екипа во ЛШ.:vozbud:

Супер е групава, не знам што се жалите, барем фудбал ќе видиме интересен. Би требало да пројдеме групи... Не знам што се плашите толку од противниците. Што мислите, нив лесно им е коа ќе видат дека Јуве е со нив у група? Закон ќе биде, со среќа нека ни е :)

Ова ме плаши...

13 september: Juventus- Udinese
17 september : Juventus-Zenit
21 September : Cagliari- Juventus

27 September: Sampdoria-Juventus
30 september: Bate Borisov-Juventus
5 october: Juventus- Palermo

18 october: Napoli- Juventus
21 october: Juventus-Real Madrid
26 october: Juventus- Torino

1 november: Juventus-Roma
5 november: Real Madrid-Juventus

9 november: Chievo-Juventus

22 november: Inter-Juventus
25 november: Zenit-Juventus

30 november: Juventus-Reggina

7 december: Lecce-Juventus
10 december: Juventus-Bate Borisov
14 december : Juventus-Milan

Сакав да ви посакам среќа ама многу сте арогантни... се гледаме на 21 Октомври.

Супер е групава, не знам што се жалите, барем фудбал ќе видиме интересен. Би требало да пројдеме групи... Не знам што се плашите толку од противниците. Што мислите, нив лесно им е коа ќе видат дека Јуве е со нив у група? Закон ќе биде, со среќа нека ни е :)

Ова ме плаши...

13 september: Juventus- Udinese
17 september : Juventus-Zenit
21 September : Cagliari- Juventus

27 September: Sampdoria-Juventus
30 september: Bate Borisov-Juventus
5 october: Juventus- Palermo

18 october: Napoli- Juventus
21 october: Juventus-Real Madrid
26 october: Juventus- Torino

1 november: Juventus-Roma
5 november: Real Madrid-Juventus

9 november: Chievo-Juventus

22 november: Inter-Juventus
25 november: Zenit-Juventus

30 november: Juventus-Reggina

7 december: Lecce-Juventus
10 december: Juventus-Bate Borisov
14 december : Juventus-Milan
Заебано е, стварно мора да се одмарат играчите да не запинат многу но мислам дека имаме доволно играчи да играт и да одмарат со 4 напаѓачи имаме имаме и среден ред многу мислам дека добро ке се одвиват работите како што треба.

Заебано е, стварно мора да се одмарат играчите да не запинат многу но мислам дека имаме доволно играчи да играт и да одмарат со 4 напаѓачи имаме имаме и среден ред многу мислам дека добро ке се одвиват работите како што треба.
Ако биде се како што треба до тогаш мекое проклетство ни се има фрлено се повреда до повреда у курац:nesum:

ajde be sto ste se isplasile , pa ic ne e strasna grupata. zenit bea lani nesto sea koi se arsavin ke odi ovoj drugiot kako se vikase otide i sto, bate borisov:pos2:, kako prvo nema ime za fudbalska ekipa,a ne pa fudbal da igrae, se padnaa so lesen protivnik so levski i taka. da se padnea so salke ili so barselona dali ke minea , kako sto mina artmedia so nas taka ke bese i so niv. citam tuka po postovite bate mozelo da bidat zaebani, kako ne zaebani, real sto da kazam real si real , bitkata ke bide megu nas i real, ali i niv stalno si gi pobeduvame, zenit ke se igrala vtorata utakmica vo moskva na ladno im bilo prednost na rusite , kako ne jas kako sto znam torino ne e na plaza, pa zatoa na planina e isto taka ladno , i tuka mislam deka ke otpadne taa prednost na rusite, zatoa moe mislenje e deka grupata ni e odlicna za razlika od drugite, i ocekuvam siguren plasman na juve, CAO POZDRAV DO SITE

ajde be sto ste se isplasile , pa ic ne e strasna grupata. zenit bea lani nesto sea koi se arsavin ke odi ovoj drugiot kako se vikase otide i sto, bate borisov:pos2:, kako prvo nema ime za fudbalska ekipa,a ne pa fudbal da igrae, se padnaa so lesen protivnik so levski i taka. da se padnea so salke ili so barselona dali ke minea , kako sto mina artmedia so nas taka ke bese i so niv. citam tuka po postovite bate mozelo da bidat zaebani, kako ne zaebani, real sto da kazam real si real , bitkata ke bide megu nas i real, ali i niv stalno si gi pobeduvame, zenit ke se igrala vtorata utakmica vo moskva na ladno im bilo prednost na rusite , kako ne jas kako sto znam torino ne e na plaza, pa zatoa na planina e isto taka ladno , i tuka mislam deka ke otpadne taa prednost na rusite, zatoa moe mislenje e deka grupata ni e odlicna za razlika od drugite, i ocekuvam siguren plasman na juve, CAO POZDRAV DO SITE
Се согласувам во целост:)..Ете, така малку позитивност и оптимизам.Мислам, секако дека треба да се влезе во дуелот максимално мотивирано без потценување (како првиот натпревар со Артмедиа)..Со Реал нема што да пишувам, ќе биде интересно од еден до сто, сто..Паметите со Монако?Финале на ЛШ, а другата година се бореше за опстанок..Тие тимови претежно блескаат една година..Аршавин ќе им замине..Јуве нема да имаат гајле со климата во Зенит..

btw Ако не замини Аршавин, ќе го пуштиме Поулсен да го чува:)

kiko me provociras:pos2::pos2::pos2:

cao pozdrav:pos2:
nego kaza li juventinit koj igrac ke dojde do 31?

kiko me provociras:pos2::pos2::pos2:

cao pozdrav:pos2:
nego kaza li juventinit koj igrac ke dojde do 31?
Аршавин го бара Тотенхем..Па викам, ако не замини во Тотенхем, ќе му го пуштиме да го чува Поулсен..:)

ok svakam so sakas da mi kazes, poz,

ps. ako bese tolku jak arsavin ke zamesaa prsti poveke ekip, mu se pogodi vremeto togas za prvenstvoto, izigra nekoja utakmica dobro, i mu gi dignaa akciite u picku mater, i mislam deka ne e nekoja posebna zakana.
za nego e dobar i molinaro.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom