Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да не знате во кој шешир ќе биде Јуве во извлекувањето за групите во ЛШ, ја сслушнав дека во третиот ќе сте биле ама не ми се веруваше.

И честитки за пласманот во ЛШ, ај може ќе се видиме таму :)

Aко пројде Атлетико Мадрид, у 2 шешир ќе сме, а ако иде Шалке понатаму, у трет...:nesum:

Da da Grygera bese tapa, ama epten tapa, ni eden centarsut ne isprati kako sto treba. Molinaro e standard, nema sto da se komentira, se nadevam deka Ranieri ke go vmetne vo igra De Ceglie koj poveke vetuva od ovoj. Btw citav tuka nesto deka Nedved pri izleguvanjeto od igra vo znak na revolt poradi toa sto bil zamenet ja 'kiknal' klupata. Pa dobro verojatno ne misli da igra po 50 natprevara cela sezona na 36 godini. Baska Giovinco e sega vo fokusot. I uste nesto.... Tiago odbil transfer vo Porto. Znaci od momcevo nema spas, kako krlez e. Sekogas koa ke dojde vreme da zamine nekako kako da se plasi i se premisluva vo posleden moment....ne mi se veruva deka ke dojde nekoj se dodeka Tiago e vo timot, a najverojatno kako sto trganale rabotite i ke ostane za prestojnata sezona!

Aко пројде Атлетико Мадрид, у 2 шешир ќе сме, а ако иде Шалке понатаму, у трет...:nesum:
Ajде сега сите да стискаме палци за Атлетико..Имаат поквалитетен состав од Шалке, и знаеме колку е тешко Шалке да направи изненадување на Винсенте Калдерон, и жешкиот терен на Шпанците..

НИшто не се знае на тој меч!Тоа е големо дерби!
Иначе честито повраток во елитата!:helou:

Честитки за пласманот во ЛШ.Амаури зверка невидена е,каков гол само даде.Браво.позз

Vlegoa be brat prvata ja tepaa 4-0 so Artmedia a vtorata koja se igrase vcera patem, zavrsi 1-1 taka da gordi sme da igrame vo ligata na sampionite samo cekame atletiko da vleze za da sme vo vtoriot sesir i utre da bideme pomirni na zdrepkata:toe:

Убав гол на Амаури не ја гледав утакмицата благодарение на Спорт Лајф оваа прилика ја користам да ги опцујам од се срце....конечно се враќаме тамо каде што припаѓаме иначе и Раниери изјави дека Маркизо и Поулсен многу добро соработувале Торпедо што ке кажеш ти на ова уште ли е серко Поулсен?:nesum:

nema jas sto da kazuvam ranieri kazal se, stom e taka ,taka neka bide,redno bese da se oprave i amauri , ajde pozdrav do site FORCA JUVE

Ауу два добри гола...ама на артмедиа беше подобар.
Читав на гоал дека атлетико ке понуди последна понуда за тиаго

ae4bcw.jpg
351alg7.jpg
s6ivie.jpg
29vbecp.jpg
qy8qdt.jpg
33vnriw.jpg
2607a8o.jpg
105tc1t.jpg
2z7im9e.jpg
24biubk.jpg

2z7im9e.jpg