Vartolu
The Infamous Mobb
Славимеајде бре што се уќутате нека пише некој нешто за натпреварот, кој како и што пошто не го гледав , ајде кој не го мрзе нека анализира. чао поздрав. ФОРЦА ЈУВЕ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Славимеајде бре што се уќутате нека пише некој нешто за натпреварот, кој како и што пошто не го гледав , ајде кој не го мрзе нека анализира. чао поздрав. ФОРЦА ЈУВЕ
Ухх како можев да го заборавам Маркизо..Многу закон изигра, ме зачуди што толку брзо се вклопува..Со Поулсен двајцата беа како да играле 6 години заедно..Молинаро мора под итно да се стори нешто со него, инаку маф ни е планот..Се надевав дека е можно да се подобри, ама годинава уште послабо се прикажува..Никаков придонес, имаше груб фаул, можеше и црвен да заработеше...Разочаран сум од него!Џовинко не се покажа многу за тие 20-ина минути што играше, али не го обвинувам, дечкото е млад, не може од него да очекуваме од одма магии да прави со топката. Му треба време да се прилагоди. Изненаден сум од Маркизио, феноменално одигра, секоја чест. Одлично соработуваа со Поулсен. Исто така морам да додадам... приметувам Сисоко се подобрува во поглед на пасови, продори, долги топки... Амаури, очекувам многу од дечкото, ме зачуди тоа што се враќаше честопати назад да помогне во одбраната. Значи на пријателски само дремел напред, на вакви утакмици трчал... интересноЛегро и Мелберг исто, одлично соработуваа. Едино бековите ни беа тиња... другото како што кажаа погоре беше топ. Ајде сега да навиваме за Атлетико
![]()
Ухх како можев да го заборавам Маркизо..Многу закон изигра, ме зачуди што толку брзо се вклопува..Со Поулсен двајцата беа како да играле 6 години заедно..Молинаро мора под итно да се стори нешто со него, инаку маф ни е планот..Се надевав дека е можно да се подобри, ама годинава уште послабо се прикажува..Никаков придонес, имаше груб фаул, можевме и црвен да заработеше...Разочаран сум од него!
Убав гол на Амаури не ја гледав утакмицата благодарение на Спорт Лајф оваа прилика ја користам да ги опцујам од се срце....конечно се враќаме тамо каде што припаѓаме иначе и Раниери изјави дека Маркизо и Поулсен многу добро соработувале Торпедо што ке кажеш ти на ова уште ли е серко Поулсен?:nesum: