Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бре што се уќутате нека пише некој нешто за натпреварот, кој како и што пошто не го гледав , ајде кој не го мрзе нека анализира. чао поздрав. ФОРЦА ЈУВЕ
Славиме:)Молинаро сум разочаран, очајно игра..Григера изигра исто така слаба партија, од другите горе долу сум задоволен..Амаури поседува огромна моќ, имаше шанси,како федери да има во нозете, многу скока, плус е висок, снажен, и треба минимум двајца противнички дефанзивци постојано да се крај него..Секоја чест..Недвед трча како 20 години да има..Се на се освен Молинаро и овој Григера задоволен сум од сите...

Еј дај кажете како изигра Gio, Poulsen,...новите играчи со се дешаваше? леле леле пак ЦРНО Белата Боја ќе ја гледаме во лига шампиони Juve -Storia Di Un Grande AMOREEE FORZZAA JUVE

Џовинко не се покажа многу за тие 20-ина минути што играше, али не го обвинувам, дечкото е млад, не може од него да очекуваме од одма магии да прави со топката. Му треба време да се прилагоди. Изненаден сум од Маркизио, феноменално одигра, секоја чест. Одлично соработуваа со Поулсен. Исто така морам да додадам... приметувам Сисоко се подобрува во поглед на пасови, продори, долги топки... Амаури, очекувам многу од дечкото, ме зачуди тоа што се враќаше честопати назад да помогне во одбраната. Значи на пријателски само дремел напред, на вакви утакмици трчал... интересно :) Легро и Мелберг исто, одлично соработуваа. Едино бековите ни беа тиња... другото како што кажаа погоре беше топ. Ајде сега да навиваме за Атлетико :)

Џовинко не се покажа многу за тие 20-ина минути што играше, али не го обвинувам, дечкото е млад, не може од него да очекуваме од одма магии да прави со топката. Му треба време да се прилагоди. Изненаден сум од Маркизио, феноменално одигра, секоја чест. Одлично соработуваа со Поулсен. Исто така морам да додадам... приметувам Сисоко се подобрува во поглед на пасови, продори, долги топки... Амаури, очекувам многу од дечкото, ме зачуди тоа што се враќаше честопати назад да помогне во одбраната. Значи на пријателски само дремел напред, на вакви утакмици трчал... интересно :) Легро и Мелберг исто, одлично соработуваа. Едино бековите ни беа тиња... другото како што кажаа погоре беше топ. Ајде сега да навиваме за Атлетико :)
Ухх како можев да го заборавам Маркизо..Многу закон изигра, ме зачуди што толку брзо се вклопува..Со Поулсен двајцата беа како да играле 6 години заедно..Молинаро мора под итно да се стори нешто со него, инаку маф ни е планот..Се надевав дека е можно да се подобри, ама годинава уште послабо се прикажува..Никаков придонес, имаше груб фаул, можеше и црвен да заработеше...Разочаран сум од него!

Ухх како можев да го заборавам Маркизо..Многу закон изигра, ме зачуди што толку брзо се вклопува..Со Поулсен двајцата беа како да играле 6 години заедно..Молинаро мора под итно да се стори нешто со него, инаку маф ни е планот..Се надевав дека е можно да се подобри, ама годинава уште послабо се прикажува..Никаков придонес, имаше груб фаул, можевме и црвен да заработеше...Разочаран сум од него!

Јас мислам да крениме петиција да му ја скрши некој ногата :)

Искрено да ви кажам, мене повеќе Григера ме разорача на досегашниве летни натпревари одколку Молинаро...

abe jas mislam deka treba da zejme dva beka za vo odbrana poso kako so kazvite vie mn loso ni se pisuva jas malce gledav ama kaj mene mn seckase poso mi e pominat limitov :salut:

abe a da ne znaete u kolku sat u cetvrtok e zdrepkata mislam deka kako i sekoja godina taka i ovaa god ke ja davaat na eurosport samo kazete ako znaete vo kolku sat e
:uvo:

Убав гол на Амаури не ја гледав утакмицата благодарение на Спорт Лајф оваа прилика ја користам да ги опцујам од се срце....конечно се враќаме тамо каде што припаѓаме иначе и Раниери изјави дека Маркизо и Поулсен многу добро соработувале Торпедо што ке кажеш ти на ова уште ли е серко Поулсен?:nesum:

ufff stvarno jak gol na amauri a za poulsen tipot e dobar jas mislam deka so sissoko top sredina samo da se uigraat

Убав гол на Амаури не ја гледав утакмицата благодарение на Спорт Лајф оваа прилика ја користам да ги опцујам од се срце....конечно се враќаме тамо каде што припаѓаме иначе и Раниери изјави дека Маркизо и Поулсен многу добро соработувале Торпедо што ке кажеш ти на ова уште ли е серко Поулсен?:nesum:

brat ne se nerviraj

ајде честитки и од мене за враќањето на јуве таму каде што му е местото, т.е. во почетната фаза, па здравје во мај и конечно враќање на нашето место.
бтв, некој прашуваше во колку саат е извлекувањето...чудно но оваа година не е како порано од сабајле во 11-12 саатот ами во 18 или 6 поручек! и да, ќе го има на еуроспорт!

Сериа А ја почнуваме без Сисоко..Официјална страна тука превод од 24 тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom