Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Манчестер Јунајтед
2. Баерн Минхен
3. Јувентус

Нема ли да е група на смртта ? :)
Mоре таа група ќе биде група на пеколот:)Да се надеваме дека ќе го одбегнеме тоа..Уфф Мт.нет, странски страни не ми отвара, стримот ми закочи :lut: :lut: :lut: :lut:

У глобала супер изигравме. Григера киксна за голот, пак... Се плашам дане му станува навика. Мелберг игра многу добро, баш го загледав. Освен што е како столб во одбраната, праќа и одлични долги топки. Молинаро стандард...:tapp: Импресиониран сум од средината, сите изиграа одлично. Јакинта некако ми делува индиспонирано, а од Амаури очекувам хет трик.

sto se desava, kolku e? Ah niz sto se pominav za da dojdam do utakmicava ali koga ne ti e sudeno da ne gledas togas nema beganje...znaci kolku e sto se desava kako igraat

1-1 e резултат, губевме 1-0 по гол на среќа можам да кажам, и по грешка на Григера. Одличен гол мора да се признае. Амаури изедначи после 10-ина минути со удар со глава по одличниот центаршут на Недвед. Средината ни игра одлично.

dee pisuvajte malku povekje komentari za natprevarot za onie(kako mene so ne mozat da go gledaat natprevarot) neso pointeresni sansi akcii i naravno golovi ...
Amauri dade gol toa e prekrasno ...

Одлична акција на Јуве, шут на Маркизио од околу 25 метри, но голманот одбрани. Корнер. Доминираме на почетокот.

ovoj molinaro ke si dobie crven karton za nisto, glupav igrach

Za malku ke pogodese Amauri so glava :D

Многу добра шанса на Амаури..Со глава долу вќош, ама одбрани овој голманот..Амаури скока како федери да има во копачките:)Добра игра

Де бе дајте стрим, кај го гледате без сецкање ајде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom