Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Citav denes deka ako zamine Tiago, igraci sto bi mozele da dojdat vo Juve se: Appiah, Ledesma, Aquillani, Stankovic ili Lucho Gonzales. Ne znam ostanuva da vidime... A za milan, vaka taka napravija dobar transfer pazar: Ronaldinho, Zambrotta, Flamini, Sheva, Senderos potkrepeni so Pato i Kaka nema da bide losa kombinacija, vaka taka mislam deka zemaa dobri igraci...
Од многу луѓе имам слишнато дека Милан имал најголеми шанси за освојување на скудетото, од проста причина што не играл во лига на шампиони и бил помалце оптеретен со натпревари, + имал добри засилувања. А не знам шо мислат со тоа неиграње во ЛШ кога игра во куп на УЕФА каде има повеке натпревари отколку во ЛШ. Па ке видиме што ке биди, очекувам оваа сезона да биди интересно калчото оти минативе две со сила го глеав, досадно беше.

Аквилани синоќа го гледав и ич не ми се допадна како игра, а за неговото доаѓање имам нформации дека моментално се вршат притисоци за да дојде, другите поднасаа една петиција а сега собирале потписи и за уште една. ќе видиме што ке се случи FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

И мене не ми е многу по ќефот Аквилани. Малку ппати го имам видено да изигра добро. Многу други партии (пример она вчера) е катастрофа. Исто мислам дека не ни треба.

Добра изјава на Раниери, џентлменска...

We all know the first leg result was a good one, but we have to go on the pitch as if the aggregate score was still 0-0. We haven't come here to play a friendly, we respect everybody and therefore I want to see the team concentrated as always».
Ние сите го знаеме резултатот на првото коло, и тоа беше добар резултат, но ние имаме да почнеме na terenot so 0-0.Ние не дојдовме тука да играме пријателски натпревар, ние ги почитуваме сите, и сакам да го видам тимот концентриран како секогаш...
I don't know if I'll change the line-up yet – the Manager concluded -, as it's an international game I know everybody wants to play, but I can't put some of our players at risk for the future».
Исто така рече дека не знаел кој ќе настапат во првиот состав..Повтори дека секој сака да игра бидејќи ова е интернационален натпревар..Но рече дека и нема да ризикува со некои играчи поради настапи во иднината...

Фала Јувентит, го примам како комплимент:smir:Само ништо друго нема да кажеш?Или ќе не оставиш во исчекување...Ако не се согласуваш дај противаргументи, докажи ми дека не сум во право...:pos2::pos2::pos2::pos2::pred::bravo:

Браво Торпедо постов ти е на место... Ваков пост не сум прочитал до сега... Еј само ко ке сакаш да цитираш пост што некој веќе го напишал има копче ЦИТИРАЈ...

kazi a kolku e na mesto. kiko li te ssna po mene a ? nego so vikas toa kopceto za citiraj kaj mene ga nema zaso se igubilo neznam?

Nego aj bidete mi pozdraveni i ne placete odma se odma na ozbino svakate. aj pozdrav Kiko MC cao.:ojea:

Раниери изјавува дека ќе го прифати Тиаго и оваа година, и дека е можно да му даде шанса..Се надевам дека ќе се пронајде себеси во Јувентус оваа година, и дека ќе биде оној Тиаго којшто го знаеме од Лион..Форца Јуве, Форца бјанконери...

Раниери изјавува дека ќе го прифати Тиаго и оваа година, и дека е можно да му даде шанса..Се надевам дека ќе се пронајде себеси во Јувентус оваа година, и дека ќе биде оној Тиаго којшто го знаеме од Лион..Форца Јуве, Форца бјанконери...

Fler vaka bese toa citiranjeto.
ok. jas mislam deka tiago vo nikoj slicaj ne mu e potreben na jUVE. a citav deka po se izgleda ako uste eden transfer odbie tipot ke si plaka kazna. nema potreba so da se zadrzuva vo timot ima dosta igraci za sreden red.

Аквилани синоќа го гледав и ич не ми се допадна како игра, а за неговото доаѓање имам нформации дека моментално се вршат притисоци за да дојде, другите поднасаа една петиција а сега собирале потписи и за уште една. ќе видиме што ке се случи FORZA JUVE FORZA RAGAZZI
Да да, многу слабо изигра Аквилани со Интер синока, а да бидам искрен не го имам многу гледано и не знам точно како игра и нема да судам со само еден гледан натпревар, но кога веке толку се запнале во него нека прават што им е по ќеф, не ме интересира толку. Поздрав до сите Бјанконери.

Deneska bese prezentiran noviot stadion na Juventus, koj ke bide podgotven za nekolku godini ( najmalku 3 godini). Stadionot bese prezentiran i kaj patron Michel Platini.
3_25082008181906.jpg

Deneska bese prezentiran noviot stadion na Juventus, koj ke bide podgotven za nekolku godini ( najmalku 3 godini). Stadionot bese prezentiran i kaj patron Michel Platini.
3_25082008181906.jpg

Јувентинит кај го најде ова за презентацијава ... може да набавиш линк ?! поздрав

3_25082008181906.jpg
:tapp::tapp:
Jas mislam deka pred 1 godina vakov stadion ke pravea, ako ne e i ovoj Olimpico veke ne e Dele Alpi :toe:

Конечно дојде моментот кога Јувентус ќе заигра на стадион каков што му доликува на најголемиот клуб во Италија. Игралиштето на Деле Алпи е рекордер во оддалеченост од трибините во Европа. Стадионот е многу оддалечен од градот Торино и потребно е околу еден час и 30 минути возење со кола за да се стигне до таму. Тоа е и главната причина поради која освен трибините зад двата гола каде што навивачките групи, остатокот од стадионот е скоро празен на сите натпревари.

По реконструкцијата, Деле Алпи ќе го промени своето име во ЈУВЕНТУС АРЕНА. Ова ми се допаѓа. Ќе биде изградена директна железничка линија од центарот на Торино до новата Јувентус Арена со што ќе се стигнува на стадионот за помалку од половина час. Капацитетот поради доближувањето на трибините до игралиштето ќе биде намален на околу 45-50 илјади гледачи. Идната сезона, Јувентус ќе настапува на поранешниот свој стадион - Комунале кој се наоѓа ВО Торино и тогаш ќе видите навистина колку навивачи има Јуве. Сите фанови во Торино жалат бидејќи клубот игра далеку од градот и со голема еуфорија беше дочекана веста дека Јуве се враќа на Комунале барем за една сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom