Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште кога ке бутнаа во Блига излезе планов, али нема да се реализира.

ej mislite li deka vo vtornik juve ke tepa, mene nesto kako da me jade odnatre deka ke izgubat. posto ima dosta golem koeficient za artmedia, pa mozno e da izigraat za kladilnicite, i za nekoja para visok , pa da zemat nekoe zasiluvanje,?
inace se mislam da ja stegnam 1 za 1000den.

ej mislite li deka vo vtornik juve ke tepa, mene nesto kako da me jade odnatre deka ke izgubat. posto ima dosta golem koeficient za artmedia, pa mozno e da izigraat za kladilnicite, i za nekoja para visok , pa da zemat nekoe zasiluvanje,?
Де бе не се глупирај.:tapp::tapp:

abe ne vikam deka ke otpadne juve ama nekako mi vrte nakaj kec taa ke ja namestat ke vidis, povredeni igraci i taka nataka.

Ееее каков навивач си ти...што играш против омилен тим :tapp:

Торпедо ама задутре да не, не ти се пиши на форум... Да не дојдиш попарен... Јуве и се е можно...:pos2::pos2:

ne velam nisto ama i ne se znae mozat da ja naredat rabotata, a ako se izgoram ke mi pomine ne e prvpat, nekne koga igraa cup so milan izduvav 1000 za 2 za juve ama 4-1 . pa i za toa bese celoto toa vreganje na igracite i taka. caos

Презентација на нов стадион се случувала денеска, а нема ни трага ни глас на официјалната страница на Јувентус..Зарем не е тоа чудно и симптоматично?:toe:

Јувентинит кажи ако сакаш кој ќе биди засилувањето до 30 Август, што ке го ангажира Јуве?? Ако се случи тоа ке те назначиме за Настрадамус... А ако не, никому ништо... Ај ако не ти е мака кажи... Позз:helou:

nema vrska be toa so prezentacijata imase eden link od ponapred koga bese prezentacijata na stadionot i go nema sea na oficijalnata strana na juve sto znaci bese mnogu poodamna. mislam ako ne bese nesto povrzano so rodendenot na platini ili taka nesto

Eве од прилика како ќе изгледа...
dscf2759zv2kn1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom