Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Читам вака, и се чудам само колку може пораз негативно да влијае..Во фудбалот е тоа, некогаш ќе победиш, некогаш ќе изгубиш..Штета што уште тоа некој го нема сватено...

епа тоа е бе кико балканскиот менталитет...ако вардар, работнички, победа итн од нашите екипи изгуби 2-3 утакмици по ред, одма се пцујат играчите, управата а после жива душа нема на стадионите...а во европа не е така, и кога ќе изгубат тие пеат песни, тие ги наградуваат со аплауз, бидејќи играчите дале се од себе,ама не можело...таму само ако видат дека не се трудиш тогаш може да те исвиркаат...и секоја недела си одат на утакмица, тоа им е традиција, тоа ти е навивачка култура...а не нашата:tapp: ама ќе се оправиме и ние за 10-20 години

Go gledavme, natprevarot dobar bese, no ne bese vo najdobro izdanie koj sto moze toj da napravi mngou, sepak imase dobra asistencija i nekolku obidi kako sto kazav
Ke cekame od nego i od de cegle mngou ovaa sezona, Amauri se iznaigra coekot :)

Uncle_Fester_3.jpg
8044.jpg

Што знам мене ми се многу слични:toe:

Бјанконери многу сум задоволен од играта на младиве.
Де Чеље,Еспозито,Роси,Екдал,Џовинко...иднината на Јуве е осигурана според мене.
Ни фали и Марчисио кој е повреден,тука е и паскуато.
Ја гледав на Тв само со Наполи,со Милан не бев во можност имав работа(оправдано).
Супер играа нашите,осовено Де Чеље и Џовинко. Се исплашив кога го видов Кименти на голот мислев дека ке примиме 3-4 пак ама фати 2 пенали :) кои ни донесоа победи.
Повеке информации за повредата на недвед има ли некој?

Иначе Честито Трофеј:)

Аааа и Да ова некој трач а ?

Juventus To Make Ballack Offer

LINK!

Ranieri Worried About Nedved's Injury

Juventus coach Claudio Ranieri is hoping that Pavel Nedved's injury is not as serious as it may have seemed at first after the player left the pitch crying during the Birra Moretti tournament.

Ова е загрижувачко.
Да не излезе само нешто како со киелини до 60 дена.
Ах Милан Милан ни повредуваат веке 2 клучни играчи.

Ајде аирлија нека ни е трофејов, А интер и милан никат аир да невидат.
Како можеше да го повредат Недвед.Ако е нешто посериозно може и да се повлече (ако се земат во предвид годините) Ама да се надеваме дека не не ништо сериозно.

Бјанконери многу сум задоволен од играта на младиве.
Де Чеље,Еспозито,Роси,Екдал,Џовинко...иднината на Јуве е осигурана според мене.
Ни фали и Марчисио кој е повреден,тука е и паскуато.
Ја гледав на Тв само со Наполи,со Милан не бев во можност имав работа(оправдано).
Супер играа нашите,осовено Де Чеље и Џовинко. Се исплашив кога го видов Кименти на голот мислев дека ке примиме 3-4 пак ама фати 2 пенали :) кои ни донесоа победи.
Повеке информации за повредата на недвед има ли некој?

Иначе Честито Трофеј:)

Аааа и Да ова некој трач а ?

Juventus To Make Ballack Offer

LINK!

Ranieri Worried About Nedved's Injury

Juventus coach Claudio Ranieri is hoping that Pavel Nedved's injury is not as serious as it may have seemed at first after the player left the pitch crying during the Birra Moretti tournament.

Ова е загрижувачко.
Да не излезе само нешто како со киелини до 60 дена.
Ах Милан Милан ни повредуваат веке 2 клучни играчи.

Луѓе не се надевајте на нови играчи:toe:
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=23261
:jaj::jaj::jaj:

Dobro e so gi ebevme Milanezite.. Giovinco i Pasquato se nasite fenomeni.
Giovinco ke go zameni legendarniot Pavel Nedved, dodeka Pasquato ke bide naslednikot na golemiot simbol na Starata Dama Alessandro Del Piero. (Pasquato ova sezona ke treba da bide pozajmen na nekoja ekipa na primer Empoli, Grosseto ili Bari, a posle toa ke se vrati vo Juve so golemo iskustvo za da go zameni IL C A P I T A N O).

Videte go ova. Interesno e: http://www.sportmediaset.it/calcio/video/video1880.shtml

Се нервирам ка ме цитирате без врска...
читаш ли над мојо пост Juventus To Make Ballack Offer
оти пише дека најверјатно е трач тоа?!
Како прво чити убаво постовите после ме цитирајте како и со текстот од минатата страница за тоа проклетсвото демек нешто ке го следе јуве.:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Dobro e so gi ebevme Milanezite.. Giovinco i Pasquato se nasite fenomeni.
Giovinco ke go zameni legendarniot Pavel Nedved, dodeka Pasquato ke bide naslednikot na golemiot simbol na Starata Dama Alessandro Del Piero. (Pasquato ova sezona ke treba da bide pozajmen na nekoja ekipa na primer Empoli, Grosseto ili Bari, a posle toa ke se vrati vo Juve so golemo iskustvo za da go zameni IL C A P I T A N O).

Videte go ova. Interesno e: http://www.sportmediaset.it/calcio/video/video1880.shtml
Da Pasquato e dobar igrac ima talent, no zosto da odi na pozajmica vo drug tim ja mislam deka i ako ostane vo Juve ke dobie sansa da igra i toa sum siguren mlad igrac e mislam deka ke igra i vo jUve ne sum za da go dadat na pozajmica :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom