Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте сеа што тие стримови, нели ке ја дават на Тв кој има 100% информација дека ке ја давааат на Тв нека каже а јас мислам дека 100% ке ја даваат на Супер Спорт така да не мора стримови.
А Анчелоти може дома да покажува средни прстови а не на Бјанконерите.

Само да не ни се повреди некој играч како што е традицијата на Берлускони куповите, само тоа се молам, не ми е важен резултатот...

Чекајте сеа што тие стримови, нели ке ја дават на Тв кој има 100% информација дека ке ја давааат на Тв нека каже а јас мислам дека 100% ке ја даваат на Супер Спорт така да не мора стримови.
А Анчелоти може дома да покажува средни прстови а не на Бјанконерите.
Пишав претходно дека ќе ја даваат на Супер Спорт 1. Ак си од Струмица, можаш да га гледаш.

Само да не ни се повреди некој играч како што е традицијата на Берлускони куповите, само тоа се молам, не ми е важен резултатот...

Giusto!! Ke bidam presreken ako iskocat od terenot site 11 zivi,zdravi i citavi! Rezultatot vo vtor plan!

Јеее.... .КЕ ЈА ДАВААТ НА СУПЕРСПОРТ 1 ... КЕ ЈА ГЛЕДАААААААААААМ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ЈА ФАКАМ ДОМА ПРЕЕСКА ЈА НАЈДОВ... ТО ТО ТО ТО !!!!!!!!!!

Се надевам 2-3 парчиња да им дадеме

составот на Јуве изоставени се Трезе,Јакинта,Каморанези поради ептен мали несериозни повреди али да не се ризикува..
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
18 Poulsen
21 Grygera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
30 Tiago
33 Legrottaglie

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ајдеее да бушиме

Како и да е не е толко важен трофејов и работата е да не ни се повредат и тие што имаат ситни повреди уште повеке...
и со овој тим ке се спротиставиме достојно јас мислам..
Ме интересира да видам ако играат амаури и делпиеро(најверојатно) ке соработуваат во нападот денеска :)

Cist gol ponisten na Amauri ... Ovoj Kimenti e mesecar

Lele pa i ovoj Grigera ... kamen , dvata gola od negova strana padnaa

Дајте ми куршум и пиштол одам да го тепам Раниери (не Кименти).
Аллооо дај го МАнингер барем

А Молинаро уште помесечар...Зошто Господе не казни со ваков изгубен случај...Чименти, цименто право е...Поарно уште една статива на средина да наместиме, повеќе работа ќе сврши..А Молинаро?Поарно со 10 играчи отколку и со него во состав!

До кога бе ке љуфка молинаро... До когаааа... Месечар еден...:kesa::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom