Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еј глеам сте се спукале за молинаро:pos2: ,иначе мене ми е добар Молинаро,само не ме тепајте:smir: знам дека е киксер али се труди и се подобрува секоја утакмица
Во право си за тоа, дека се труди..Мора да го признаам тоа...Но, премногу киксира, а во Јуве му треба стабилен играч на таа позиција, не киксер..Инаку не верувам многу во „интервјуто“ на Каморанези, мислам дека е извадено од контекст..

Луѓе оладете малце , сите сме тука браќа ... по фудбалски клуб ( незнам кој од вас тука викаше така ) :) . Иначе нас ни се допаѓал или не Молинаро и не е толку битно ... битно е дека му се допаѓа на Раниери и ќе го гледаме многу често на левата бековска позиција . А нас ни преостанува да го подржиме и да не го критикуваме ...па и не е толку лош човекот , мозеби ќе биде подобар сезонава . Во врска со составот за утре мислам дека ќе биде следниов

____________________Буфон__________________

Григера____Мелберг______Киелини_____Молинаро

Каморанези_____Сисоко______Поулсен____Брацо

____________Трезеге____Дел Пиеро_______________

Евентуално може да Киелини да игра лев бек место Молинаро како на натпреварот со Манчестер , а на негово место во одбраната да игра Легро .... меѓутоа мислам дека Раниери нема да ризикува многу бидејќи реално само Киелини од сите централни дефанзивци е најдобро се снаоѓа

Луѓе оладете малце , сите сме тука браќа ... по фудбалски клуб ( незнам кој од вас тука викаше така ) :) . Иначе нас ни се допаѓал или не Молинаро и не е толку битно ... битно е дека му се допаѓа на Раниери и ќе го гледаме многу често на левата бековска позиција . А нас ни преостанува да го подржиме и да не го критикуваме ...па и не е толку лош човекот , мозеби ќе биде подобар сезонава . Во врска со составот за утре мислам дека ќе биде следниов

____________________Буфон__________________

Григера____Мелберг______Киелини_____Молинаро

Каморанези_____Сисоко______Поулсен____Брацо

____________Трезеге____Дел Пиеро_______________

Евентуално може да Киелини да игра лев бек место Молинаро како на натпреварот со Манчестер , а на негово место во одбраната да игра Легро .... меѓутоа мислам дека Раниери нема да ризикува многу бидејќи реално само Киелини од сите централни дефанзивци е најдобро се снаоѓа
Или Киелини или Молинаро ке отпадне Легро мора да игра ке видиш се мислам дека Киелини ке игра лев бек али останува да видиме:toe:

Или Киелини или Молинаро ке отпадне Легро мора да игра ке видиш се мислам дека Киелини ке игра лев бек али останува да видиме:toe:

Брат јас сум за Легро да игра дури и пред Мелберг ... бидејќи викингов ми е премногу спор, мада некад знае да расчисти зезнати топки ... Позз

iiiiiiiiiii sto se se tolku zakacile be pa duri i krv uste malce da padne. ke bide ajde bez nervoza tolku.ke gi izduvame utre slusajte jas sto vi velam . i na kraj da kazam deka nikoj ne znae poveke od mene za juventus, (juventinit bez lutenje ):pos2:. aj pozdrav

Утре од 11 часот на МТВ 1 ќе има директен пренос од натпреварот Камерун - Италија од Олимписките игри . Па ете ни можност да го видиме Џовинко на дело ... и Де Чеглие секако. Се надевам дека тој тренерот нема да изиграва бесни глисти и ќе ги стави во игра наместо да ги чува за некој нареден натпревар

Утре од 11 часот на МТВ 1 ќе има директен пренос од натпреварот Камерун - Италија од Олимписките игри . Па ете ни можност да го видиме Џовинко на дело ... и Де Чеглие секако. Се надевам дека тој тренерот нема да изиграва бесни глисти и ќе ги стави во игра наместо да ги чува за некој нареден натпревар

Stvarno??? Juhuuu mora da se prosledi toa. Toa znaci deka utre imame 2 vazni natprevara za sledenje! Btw Marchiso e povreden i e nadvor od Olimpiskite igri...

Od sekogas sum go gledal giovinco, od pocetokot na olimpiskite igra, i sega utre ke stanam vo 11 i ke go gledam, samo primetete koga e vo nego topkata kolku e pobrzo i odma navaga resenie i tocno i precizno.
pozz utre so sreka Giovinco

аииииии и после овие да не ги поминеме:pos2::pos2::pos2: голманов имал 21 година,леле како ќе го пие од Дел Пиеро:vozbud: еве и еден гол од Буфон(неостварена желба на Џиџи му е ова):pipi: еј моето куче може да го крстам Џовинко:):)

Ovie Artmedia imaat preziminja na igraci od tipot, pazi go ova: Salata, Piroska, Burek,Kozar, Kamenjar:pos2::pos2::pos2::pos2:. Aj da ne ispadne da im se smeam na iminjava pa posle da ne ispleskaat:helou:

Moznite formacii Juventus - Armtedia Bratislava
JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon, 21 Grygera, 4 Mellberg, 3 Chiellini, 28 Molinaro, 16 Camoranesi, 22 Sissoko, 18 Poulsen, 7 Salihamidzic, 10 Del Piero, 17 Trezeguet.

(13 Manninger, 5 Zebina, 33 Legrottaglie, 27 Ekdal, 35 Esposito, 8 Amauri, 9 Iaquinta). Trener. Ranieri
ARTMEDIA (3-4-3): 1 Kamenar, 2 Farkas, 19 Cisowski, 17 Salata, 21 Urbanek, 12 Obzera, 23 Velicky, 25 Kozar, 9 Halenar, 22 Pospech, 13 Piroska.
(30 Hyll, 24 Burak, 28 Szabo, 20 Fodrek, 0 Hasek, 11 Silva, 14 Oravec). Trener. Weiss.
Sudija: Vassaras (Gre)

i'm back.

Нешто во кратки црти најновите новости за јуве да не листам страни назад... знам со ман.утд. 0-0 др нишо :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom