Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, беше офсајд!
Ама важно Јувентус победи!
Неможе сега да се смени резултатот..

Абе офсајд и сега што, Победи Јуве победии .. и крајјј

ваков гол даде и Нистелруј против Италија на еуро 2008 и тогаш дури и италијанската федерација кажа дека голот е регуларен,не знам кој шутираше али немаше намера да подаде кон трезе,шутираше у гол,трезе само и го смени правецот

Да да,али нели ја закачи некој до живиот ѕид топката или никој не ја закачи како и да е немаше намера да нафрли ова беше Шут, да беше пред голманот така итака ама дека дека на страна беше Трезеге така да..:toe:

Ej sto ste se tolku zagreale, ke mu se pravdate na nego sea, gledal i sam znae i sam i sto sea neka drdori do utre ako saka. pa na krajot i ne gi juventus odreduval sudiite da gi ebam niven e kupot tie si gi odreduvale

честито победа на јуве (иако Арсенал повеќе ги преферирам) и би сакал да можев да го следам турниров... ставајте ако има нови информации

со среќа

Абе офсајд било не било ЈУВЕ ПОБЕДИ! колко утакмици има од офсајд тепано некој клуб.. ехее... тва не ме занима. тепааме си тва е важното.Позз..

Ајде и утре со Хамбургер барем да дадеме 2 гола добро ќе биди и Реал да не даде мн голови оти ке победи .. waAa неизвесно е ке видиме ...:vozbud:

Утре амаури ке даде 2 гола и јакинта 1 а за хамбургер вдв :)

Хехехе... 2-1 ке тепаме имам претчувство.

Знаеме за ван перси... ама ипак фл за трудот

Добредојде Gigi_Buffon...

Еве неколку интересни сликички ...
1292wc9vz.gif
interpissed9kb.gif

destructionpicc.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom