Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Јувентус.. така им треба на афронал!
Ајде уште 5-6 гола најмалку!

па не играа ептен добро, у средина немаше креативност таму требаше тиаго да дава пасови али го немаше а сисоко дефанзивно играше недвед трчаше цело време а маркиони не беше лош,а арсенал беа поише креативни се виде на средина правеа повеќе простор за игра и плус имаше доста млади беа побрзи

па не играа ептен добро, у средина немаше креативност таму требаше тиаго да дава пасови али го немаше а сисоко дефанзивно играше недвед трчаше цело време а маркиони не беше лош,а арсенал беа поише креативни се виде на средина правеа повеќе простор за игра и плус имаше доста млади беа побрзи

Arsenal imaa poveke mladi koi trcaa i bea mnogu popodvizni, se trudea... Juve igrase poveke takticki, bea solidni, ke bide i podobro. Utre gi ocekuvame i Amburgo:je::je:

Добри беа.Ама во средината нема креативност. Тиаго уште еднаш потврди дека е голтар иако очекував повеќе од него.Во второто полувреме кога влегоа Амаури, Поулсен,Салихамиџич и Каморанези (кој им ги скрши кичмите на половина играчи од арсенал) се почуствува поголема стабилност и поголема креативност.
Во одбраната одлично си ја завршија работата Киелини, Молинаро, Григера и Мелберг кој имаше неколку киксови но беше добар.Посебно изненадува Молинаро кој од натпревар во натпревар станува се подобар и подобар.:salut:

Не ја гледав утакмицата али, чим сме тепиле со 0-1 таму во гости би рекло добро е .. сега со кој играме на Емирати купот не ми е јасно сега само 1 утакмица или утре една утакмица ако знае некој нека објасни подетално ...

Утре играте со Хамбургер и кој има најмногу поени на табелата тој е победник.
Засега на првото место е реал задрид.

Па да, ке играме со Хамбургер еми нели треба и со Реал Мадрид да играме .. па после да се пресметат бодовите ... засега Реал е прв оти има 2 гола дадено а јУве 1 вака би изгледало
Реал Мадрид 5 бода
Јувентус 4 бода
Хамбургер 1 бод
Арсенал 1 бод
(тие што имаат гол дадено на гол се смета 1 бод, бар јас така прочитрав) л,.

Супер! Уште една победа! :) нека ни се множат :):)

Не можев да ја гледам утакмицата ама срекен сум за трезегол.. да покаже кој е кој и дека неговото место е во јуве а не во барса.
Кога играме со хамбургер?

Па да, ке играме со Хамбургер еми нели треба и со Реал Мадрид да играме .. па после да се пресметат бодовите ... засега Реал е прв оти има 2 гола дадено а јУве 1 вака би изгледало
Реал Мадрид 5 бода
Јувентус 4 бода
Хамбургер 1 бод
Арсенал 1 бод
(тие што имаат гол дадено на гол се смета 1 бод, бар јас така прочитрав) л,.

епа зашто Арсенал има 1 бод???

епа зашто Арсенал има 1 бод???
згрешив...

А нели треба и со реал и со хамбургер да играме гледам некој викат само со хамбургер а? ај казете кога играме и у колку саат...

Аман бе, нема ли на официјалната страна кога играте, как, со кој ?

А инаку утре играте со Хамбургер во 15 часот.

згрешив...

А нели треба и со реал и со хамбургер да играме гледам некој викат само со хамбургер а? ај казете кога играме и у колку саат...

Aj sea da objasnam. Utre igrame so Hamburger vo 15.00 h. Natprevar protiv Real Madrid nema da ima... takov e sistemot, i Arsenal nema da igra protiv Hamburger. Za sekoj gol se dobiva uste po eden bod na kontoto sto znaci Juve momentalno ima 4 boda. Na krajot se sobiraat bodovite i golovite i se proglasuva pobednikot! Ps: lele ama bea grdi dresovite na Arsenal ko od sezonata 78' 79'...

е, сега ми е јасно оти не се игра против Реал , таков бил системот значи утре у 15:00 со Хамбургер некој стрим ???

може некој голот на Трезеге да го постави да видиме дали бил од офсајт или не....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom