Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Би го прифатиле Сидорф ? :) не..

Би го прифатиле Сидорф ? :) не..
А вие би го продале на Јуве?
ca.gif

НЕ, а и не ви треба имате играчи ако некаде иде Сидорф тоа е назад во Ајакс ова што пишуваат е само колку да се пише нешто (измислици). :smir:
Раниери и Анчелоти изјавија више дека нема трансфери за ова лето ...

Само ме интересираше дали би го прифатиле дека Станкович нејЌеФте да дојде :)

НЕ, а и не ви треба имате играчи ако некаде иде Сидорф тоа е назад во Ајакс ова што пишуваат е само колку да се пише нешто (измислици). :smir:
Раниери и Анчелоти изјавија више дека нема трансфери за ова лето ...

Само ме интересираше дали би го прифатиле дека Станкович нејЌеФте да дојде :)
Миланез..Со Станкович беше друга работата..Тој изјавуваше дека Јувентус се местачи, се бунеше..Плус, и од Лацио кога избираше меѓу Интер и Јуве го одбра Интер, и тие беа причините што навивачите не го сакаа..Бланк, потпретседателот на Јуве изјави дека нема да има повеќе трансфери, но напомена дека трансфер периодот трае до 31 Август, и да не биде ништо чудно ако има уште некој потпис, иако шансите за тоа се мали..Но сепак ги има:toe:

Јас не би верувал во овај трансфер... Стрварно ми е чудно да го видам Сидорф во дрес од Јуве... Сепак некогаш чудата се остваруваат... 32 год?? Ова ми е малку не знам како да кажам, заради ова не ми се свиѓа овај трансфер... Сепак уште Сидорф е добар играч, кој заедно со Пирло,Кака, Гатузо го држеа средниот ред на Милан... Сепак не варувам во ова ни 10%...:helou:

Веста за Сидорф ја снема од goal.com..Шпекуланти...Инаку денешен Тутоспорт осамна со информација
Aquillani E`rottura con la Roma,bianconeri pronti all`assalto
Англиски превод Aquillani It's break with Rome, bianconeri ready to `assault..
А Македонски, Аквилани раскина со Рома, бјанконерите готови да нападнат http://www.tuttosport.com/sportnetwork/
Само и ова ми изгледа како шпекулација..

Денеска можам слободно да кажам дека е чудесен ден...:pos2: Сиидорф во Јуве, Аквилани веке беше кажано дека нема шанси да замини, сега Раскона со Рома... Леле ако се десни нешто од ова со Аквилани мислам дека ке биди ептем јако... Се надевам на тоа..:helou:

Јас искрено сум резервиран..Ќе видиме што ќе се деси..Од овие двајцата, ако би се одлучувал би се одлучил за Аквилани..Млад просперитетен..А Сидорф, е закон играч само не му остануваат уште многу фудбалски години..Со него би добиле во квалитет, искусен е, но со Аквилани би добиле просперитетна иднина..Ќе створиме тандем, Аквилани-Џовинко...

Според мене тамден од соништата за 2-3 години... Само да се донеси Аквилани..:helou:

Аквиланиии :vozbud::vozbud::vozbud: Супер играч сите ги знаеме неговите квалитети.
Сидорф.Искусен играч кој би дошол добро во нашиот среден ред.

Денес во спорт прочитав дека Тиаго барал дозвола за трансфер во Атлетико Мадрид и право си го поврзав со ова. Ако знае нешто дека имаат јуве има план да ги доведе аквилани и сидорф,мош е помислил дека би му било загрозено местото па затоа сака да си оди(иако знам дека од порано имаше интерес од атлетико за него) Но да сочекаме :helou:

Нема шанси Јуве да го земи Сидорф. Ептен е стар, му остануваат само малку фудбалски години. Ако Милан сака да го продај, го одбрале вистинското време за продажба, ама не ми се верува сека ќе замини од Милан.

Остајте сидорф работата е да го лапнеме ние Аквилани .. како што велат оние ако е раскинал договорот со рома мора да се интервенире .

Да се прашуваме ние нема проблем, ама други се тие што одлучуваат. И уште нешто, не знам кај му се парите од продажбата на Замброта, Канаваро, Ибрахимович, Виеира итн. па што се запнале толку за парите и не сакаат да дадат некое евро повеке за некој квалитетен играч.

Јас сум голем фан на играта и исто така на Аквилани... Стварно ми се допага неговиот стил на игра... Баш ке биди паралела на засилувањето на Милан со Роналдињо... :helou:

Лекот за роналдињо годинава е поулсен и киелини ке видите :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom