Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друхи се Но.1
Доколко на пример јувентус го чека победникот од партизан и интер/работнички може да се организира превоз до белград. Блиску би биле,ке ги гледаме јувентус. Ама доколко се падне ждрепката :) :toe::toe: малце оптимистички ама ...

Davide Lanzafame joins Palermo

Juventus today officially announced that Davide Lanzafame will be joining Palermo. The young striker, who had an excellent season last year at Bari in Serie B, moves to Sicily for good, but with a participation agreement formula contract.

Meanwhile, Juventus have sold another player too. After his experience at Empoli, Rey Volpato joins Bari (Lanzafame's former team, managed by Antonio Conte). The Tuscany-born striker has been sold with the same formula as the other player.

У превод си играч на јувентус,кој играл у бари минатта сезона и имал успешна сезона преминал во палермо за добар контракт(договор).Исто така продале и друг млад фудбалер Реј Волпато во бари.Исто и тој бил продаден со контракт како и претходниот т.е давид ланзафаме.

Toj Лазанфаме требаше да биде вклучен во дилот за Амаури, сите очекувавме дека во Палермо ќе заминат Лазанфаме, Носерињо + кеш за Амаури, ама испадна Носерињо + кеш = Амаури...Потоа, Лазанфаме го продадоа, за арна пара, ама не кажуваат за колку..

Важно земале добра пара како што пишува и ке се искористе за добар играч

hmm .. добро им кажале навивачите не треба да се продаде Јакинта со ове 4 напаѓачи како што се Јакинта,трезеге,делпиеро,амаури ке постигнеме нешто , минатата сезона Јакинта во неизвесни моменти со неговите голови Јувентус дошол до победа .. како што се секавате против рома ова 87 минута од аутор на келини ми се чинеше и тој со глава за 2-2 ... потоа незнам не ми текине сега пак во 90тата минута даваше голови кои победувавме со 1-0 ... :toe::toe:не треба да се продаде,,, а за Станкович незнам :jaj:

Во кој подфорум.. дај подобар линк.

СТАНКОВИК НЕ СИ ЗА ВО ЈУВЕ!!!!!!!!

Јуве спратиле нова подобра понуда од 20,5 милиони евра за Алонсо. Ми мириса на успешен трансфер... Прочитав и дека Секо бил во Ливерпул со приватен авион да го реализира трансферот... :vozbud:

Новите вести на јуве на страницата говорат дека киелини испратил повик до аквилани да се придружи во јуве и дека DRUGHI! ке прават петиција за друг трансфер овојпат за што побргу да се потпише со чави алонсо. Исто така прочитав во спорт дека бланк изјавил дека се стопирани разговорите со станковик по барање на навивачите и таа анти-станковик кампања била сериозно сфатена од нивна страна и нема да се потпише со станковик.:vozbud::vozbud::vozbud:

edit: Јуве ке испрати понуда по се изгледа за Поулсен

Новите вести на јуве на страницата говорат дека киелини испратил повик до аквилани да се придружи во јуве и дека DRUGHI! ке прават петиција за друг трансфер овојпат за што побргу да се потпише со чави алонсо. Исто така прочитав во спорт дека бланк изјавил дека се стопирани разговорите со станковик по барање на навивачите и таа анти-станковик кампања била сериозно сфатена од нивна страна и нема да се потпише со станковик.:vozbud::vozbud::vozbud:

edit: Јуве ке испрати понуда по се изгледа за Поулсен
Другар му на Тоти...:pos2:Па не знам кому побрзо да верувам, и не знам кој поќе не лажат... Сепак се надевам и на Алонсо и на Аквилани... За Полсен знам дека уште минатава сезона Јуве се интересираше, ама ништо не испадна од интересите... Па со овие тројца сме многу конкурентни за Скудетото и за Лига на Шампиони... Сепак мислам дека Лампард ке остани во Челзи па така да Интер нема да се појача многу, но сепак она к*пилено Мурињо ке бара друга замена за него... Еве се зборува за Швајни... Се надевам дека ако иди Швајни во Италија ке иди во Јуве... позз:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom