Vetrence
...believe in yourself! :)
Управата ни е супер бе.Трезегол останува во јуве ке видите. за засилувањата можам да кажам дека ке дојдат барем 2 од тие 3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да..И во тој случај, Киелини мислам ќе се врати на природната бековска позиција...Освен ако не му светни нешто друго на РаниериМелберг и Андраде ќе бидат ѕверови во одбрана, ќе видите, заедно со главниот - Киелини.
Абе и одбранбен требаа..За секој случај..Рачунајте дека Стендардо е на позајмица, и нема никаква најава дека ќе му биде понуден договор..Така да , одбрана ни треба уште еден..И голман за резерва, народски кажано за не дај Боже..Паметна работа праи управата. Многу ми се свиѓа тоа што сакаат да извадат максимум од младите играчи (Џовинко, Маркизио, Де Чеље...) без бадијала да трошат големи суми за непотребни играчи. Бланк е паметен човек... Изјави дека до 4 јули тимот за наредна година ќе биде готов, да видиме дали ќе биде така. Изјави и дека ќе купат уште средишен играч и резервен голман... Се надевам средишниот е Алонсо...
Според гол.ком, Ибрахимович го убедил Мелберг за да дојде во Јувентус..“Ibra told me some great things about Juve and he told me that he had a great time while he was there.”
Па ете го Књежевиќ...Ваљда и Стендардо ќе го откупат...Каморанези , Сисоко , Недвед, Саликамизиќ , Џовинко , Алонсо , Тиаго (ако остане) ...
Зар оште ни треба среден ред ....
АБЕ ОДБРАНА НИ ТРЕБА:nesvest:
Nedved i Salihamidzic se pred penzija, Alonso uste ne e zemen. I ajde sega izbroj gi use ednas da vidis kolku se, pa kazi dali trebaat uste ili ne.Каморанези , Сисоко , Недвед, Саликамизиќ , Џовинко , Алонсо , Тиаго (ако остане) ...
Зар оште ни треба среден ред ....
АБЕ ОДБРАНА НИ ТРЕБА:nesvest: