Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо ке ти е станковик? отишол 30 и кусур години ке ми игра . не сме милан а и не го сакам станковик јас лично.Аквилани е подобар и помлад 100 пати!
бдв прифатете ми ја поканата за во групата

hmmm донекаде си у право .....
да прашам џовинко сега ова сезона е во Јуве нели ?

hmmm донекаде си у право .....
да прашам џовинко сега ова сезона е во Јуве нели ?
Тачно сезоната што следува Џовинко е играч на Јуве е сега како и што ке се показе ке видиме:helou:

Шо ке ти е станковик? отишол 30 и кусур години ке ми игра . не сме милан а и не го сакам станковик јас лично.Аквилани е подобар и помлад 100 пати!

Во целост те подржувам

Џовинко е играч на јуве.
Па реално гледано не ни треба Станковик.Стар е ке се мачи со повреди јас мислам и џабе фрлени пари.Така да Аквилани е ного ного подобар избор.

Aквилани нема шанси да дојде, помирете се со тоа, и самиот Гиљи се откажа. Ракитиќ е вистинскиот играч што ни треба...

Ракитик ама за ракитик е заинтерсиран челзи мислам.

Млад талент, 19 години, игра за Хрватска и Шалке...

10_rakitic_ivan.jpg

Повеќе

Кој е овој ракитиќ ? непознато име ?

какво непознато име жити се...па дечково сам ја тепаше Германија (мислам, за головите беше доста заслужен) не е лошо да го земат:vozbud:

korn ti pratis li fudbal be ili samo dudlas:)
:pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа.хехе иначе за Ракитич се заинтересирани Челзи,Интер,Манчестер...ама по Еуро2008 ќе одлучи каде ќе оди.

Кој е овој ракитиќ ? непознато име ?
Абе Корн, ти да не имаш забрана за гледање на европсково?? Па ако не знајш кој е Ракитич, јас не знам зошто го гледаш европското и Хрватска... Заедно со Модрич се едни од нај талентираните во Европа според мене... Види гибни по страници по нет ке видиш кој е Ракитич... Позрдав:pos2::pos2::pos2:

Корн повеке порано не пиши ак не си информиран :)ракитик ако не го знаеш не прави муабет.позз

Oва ни е распоредот на утакмици за летово:

July 23rd, friendly against Brondby in Copenhagen
July 26th, friendly against Borussia in Dortmund
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League preliminary round first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan
August 21st, Birra Moretti Trophy in Naples against Inter Milan and Napoli
August 26th or 27th, Champions League preliminary round second leg
August 31st, 2008/09 Serie A Day 1

Инаку има шпекулации дека Јуве веќе се договорил со Станкович. Еве линк.Aко е евтин, нека го земат, можеби не е во форма, но е доста искусен и јак играч. Плус знаеме како завршуваат играчитте кои одат од интер во јуве а не се во добра форма (канаваро, к.занети...)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom