Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе за такви предавници... Зато сега нека играт во Напили... Не му чинеше да останат Лојални на Јуве и во втора лига... Мислеа дека доживотно ке игра Јуве Серија Б... Ама ако... Сепак Јуве формира екипа за престиж... Само напред...

Незнам како не ви е јасно дека се се медиумски шпекулации, кога нешто официјално ќе биде првин ќе се објави на http://www.juventus.com/site/eng/homepage.asp, се друго се претпоставки на весниците кои можат да излезат а можеби и нема.

Милан го договори трансферот на Замброта пред 20 дена а дури у саботата го потврдија официјално. Исто беше и со Амаури сите знае дека ќе биде нов играч на Јуве ама се нешто се одолговлекуваше и се некој нови проблеми испаѓаа, ама битно на крај трансферот се реализираше. Кај и да е и Алонсо ќе биде ваш играч а се кладам дека он нема ништо да потпише дур е ЕВРО 2008 па така да ќе го видите во дресот на Јуве после 30 јуни. Жалам што токму мојот омилен играч заминува во лутиот ривал, ама таков е животот.

Абе дали сега или после 30 јуни наше е да го видиме... А се надеваме во тоа..

Како што кажа исто беше и со амаури. Се влечеше работата менаџерите сакаа пари незнам ти шо но го видове на презентација.Ливерпул по секоја цена сака да го продаде алонсо(веке продаден според мене на ЈУВЕ),така да нема шо да се грижиме.БТВ кој број беше амаури на презентација ? на дрес мислам

Како што кажа исто беше и со амаури. Се влечеше работата менаџерите сакаа пари незнам ти шо но го видове на презентација.Ливерпул по секоја цена сака да го продаде алонсо(веке продаден според мене на ЈУВЕ),така да нема шо да се грижиме.БТВ кој број беше амаури на презентација ? на дрес мислам
Суште нема број мислам избрано... Барем така јас мисалм... Ако сум грешка нема ме попрај некој!!:helou:

Незнам како не ви е јасно дека се се медиумски шпекулации, кога нешто официјално ќе биде првин ќе се објави на http://www.juventus.com/site/eng/homepage.asp, се друго се претпоставки на весниците кои можат да излезат а можеби и нема.

Милан го договори трансферот на Замброта пред 20 дена а дури у саботата го потврдија официјално. Исто беше и со Амаури сите знае дека ќе биде нов играч на Јуве ама се нешто се одолговлекуваше и се некој нови проблеми испаѓаа, ама битно на крај трансферот се реализираше. Кај и да е и Алонсо ќе биде ваш играч а се кладам дека он нема ништо да потпише дур е ЕВРО 2008 па така да ќе го видите во дресот на Јуве после 30 јуни. Жалам што токму мојот омилен играч заминува во лутиот ривал, ама таков е животот.
Потполно во право си..Тие се високи игри, и не е се така едноставно како што нам ни изгледа..Постојат огромен број конфликти на интереси, се вртат милионски суми на пари..И не е се така едноставно како што се прикажува на 24,трибал и цела багра фудбалски „жолти“ печати..Чим толку се поврзува, сепак мора да има нешто..

Како и да е јас сепак мислам оти алонсо ке биде наш.За амаури немам информација ни јас затоа прашаф.Кико може знае нешо?

Како и да е јас сепак мислам оти алонсо ке биде наш.За амаури немам информација ни јас затоа прашаф.Кико може знае нешо?
Никаде не фигурира дресот на Амаури, и ептен е изненадно тоа..На пресконференцијата Амаури се сликаше со дресот, ама само однапред!Не го сврти од позади да го видиме бројчето (ако воопшто имаше и бројче), што ми падна чудно..Ми доаѓа мисла дека се натега со некој за бројот, поточно сака на некој од постојаните играчи да му го „здипли“ бројчето..:pos2::pos2:

и ја тоа викам.сака можеби да си здипли некој од активните броеви хаха. чудно беше можеби немало е бројче одзади така само дрес x) Ај позз одам јас ако има нешо ново ПОСТ ИТ :)

Само да не е 17ката нека си остане Трезеге со оваа ...му носи срека и голови.
За Амаури ја мислам 20 :)

juve gi bara cassano i stankovic,moze moze you're welcome:) isto i za grosso citav

И јас прочитав дека ги бара Касано и Станкович... А за гросо знам дека е од поодамна заинтересиран... Ама не ме фајќајте за збор... А читав на Гоал.ком...

Абе јуве нели беше заинтересиран за Кујел ... од Ливерпул што беше порано сега незнам каде е .. ???

Брат беше ко беше сега не е... Нај веројатно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom