Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право си ...
Еј ке имаме најјак состав.. во средина и во напад но одбрана ... :vozbud:

Мелберг,Андраде,Келини, Цеље ...

хмхм не е стабилна баш .
А Легротаље...а Григера...а Молинаро:toe:

Од кај ти текна се Ујфалуши дека шо немат никаков договор со него ти текна ако е така можам и јас да кажам кој ни треба ни треба КАНАВАРО , ЗАМБРОТА , ТУРАМ . итн.затоа не се глупирај :smir:
Korn..Имаше обиди да се доведе Ујфалуши во Јувентус, зимскиот преоден рок..И затоа јувејуве напиша..:smir:

А Легротаље...а Григера...а Молинаро:toe:
Легротаље не е стабилен играч бе ... на 2-3 натпревари поради него губаме , ни израмнуват со фиорентина па со кој друг инаку за Григера немам зборови чоек јако ја држи десната страна а Молинаро како да нема сили .. но ајде има надеж :DD:

Корн саа виде ли кој е џовинко? и шо права? до некни не го знааше ама виде саа кој е новио недвед! Позз

Корн саа виде ли кој е џовинко? и шо права? до некни не го знааше ама виде саа кој е новио недвед! Позз

ЛЕЛЕ брат искрено не го знаев..... кога е играл во јуве ама типчево е ѕвер ... мислам дека ке го стават второ полувреме свежо дете ке ги направи пАРТАААЛИИИИИ елелелеллел
Јаде џовинкооо

Напиши на јутуб џовинко или Giovinco ке видиш негови мајстроии.Позз одам да спијам и се надевам дека утре ке прочитам дека чави алонсо потпишува за јуве,а со акилани се почнати преговори(малце оптимистичи али јбг.ВЕРУВАЈ ВО УПРАВА) хех. Позз

Гледав брат се ми е изгледено .. мајсторија нема што .

Каморанези - Сисоко - Алонсо - Џовинко ...Појак среден ред АМИН!!! + тука се Недвед, Салихамиџич...(Сега и Аквилани во нив):pos2::pos2::pos2:Мислам дека Управава од Јуве ке напрај нешто за да го донеси Аквилани...Имаме шанси да го видиме во Црно Бел дрес...

Ке видиме.Нели гледате од рома ја заебаваат работата? нови вести за алонсо ?

Rafa Benнtez is hoping to use the money the sale of Xabi Alonso to Juventus generates to bring in Albert Riera from Espanyol after the European Championships concludes

Нешто интересно! Дали се готови ливерпул да го пуштат алонсо? како шо кажа кико едната страна е веке попуштила.

Енерги и ја се чудев што е ова на гоал што излезе?? ама мислам дека не е нешто за радување:pos2:...

Ако незнаеш убаво англиски ке ти преведам:
Рафа Бенитез се надева дека со парите од продажбата на алонсо во Јувентус ке достават понуда за Алберт Риера од Еспањол после еуро 2008.
Значи овие се загреани да го продадат на јуве.Лоша или добра вест а ?

Брат гледаш дека иста е работата и со Бери... Се шпекулираше дека вејке потпиша договор Алонсо со Јуве на 5 години и парите од Алонсо, Леиверпул ке ги намени за Бери... И пак од таа раб ништо...

Брат гледаш дека иста е работата и со Бери... Се шпекулираше дека вејке потпиша договор Алонсо со Јуве на 5 години и парите од Алонсо, Леиверпул ке ги намени за Бери... И пак од таа раб ништо...
Реира од Еспањол, не Бери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom