Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juventus want Lahm in Bayern Munich's Zanetti offer!! Доколку е она што мислам дека е, иако не ми оди англискиот:pos2: мислам дека Јуве направи добар потег што го бара Лам... Ајде да видиме што ке биди понатаму или само шпекулација е и ова...

И Барса го сакаше Лам ама пред 2 месеца потпиша нов договор со Баерн, инаку многу добар играч е.

Abe sepak...I Juventus i Manchester si imaat golema tradicija zad sebe..Gi pocituvam Mancester, sepak sampioni na Anglija i zlaten pehar vo LS imaat..Se nadevam deka natprevarot ke zavrsi vo miroljubiva i prijatelska atmosfera..pozdrav!

Ne mi se veruva deka vo miroljubiva i prijatelska atmosvera ke pomini natprevarot ako gubi Man Utd. Na mnogu natprevari gi imam gledano kade sto ako ne mu odgovara rezultatot i noze krsat na protivnicite ali ne se grizime nie mnogu za toa, tie ke ostanat ponizeni ako igraat taka.

Оуф..Лам е лудници играчиште...Многу добар...

Macedonianboy а што мислиш дека ако маваат Манчестер дека Јуве така ке седи?? Па не би рекол ако ги имаме во поглед Келини, Сисоко, Легротаље... 3 се тешки лудаци... и не им треба многу некој од манчестер да си го носи нозете на рамена... Се гледаме на 6 Август...

ја зголемиле понудата за алонсо од ливерпул бара 15 мил. фунти јуве дава 14,2

abe so se palite tolku ke bide prijatelska 1-1 10000000% i nema so da se zamarate nema ni mavanje ni tepanje aj zatoa ne tresete gluposti.

Korn сврти една страна назад и се ке ти е јасно...

Со манчестер ли бе ..ццц рано е оште бе алоо ... 2 август. .лелее

Је је:pos2: дај да мениме тема... Што мислите за Алонсо ке дојди за 14.2 милиони евра ако Ливерпул за него бара 15??

Је је:pos2: дај да мениме тема... Што мислите за Алонсо ке дојди за 14.2 милиони евра ако Ливерпул за него бара 15??

Би требало да дојде , во Ливерпул не му дават многу шанса да игра како што мислам во јуве ке биде по срекен и подобар и прв тим да се надеваме ..

Да се надеваме дека Алонсо е 80% фудбалер на Јуве... Но добро би досло и Филип Лам да го видиме во Јуве?? Сепак треба некој постабилен заден играч...

а бе алонсо ќе дојде пошо луверпул го бара бери, а овој сигурно ќе иде у луверпул па тогаш чаби алонсо нема што да бара у ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom