Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Daj Boze da e taka..Se nadevam deka e kaparen!A edno prasanje, pred da dojdi Secco na mestoto sportski direktor, shto rabotese prethodno?

prodavase hot-dog na dele alpi.

Lele ama me iznerviraja na kraj ko si legnaja, si rekov kje vidimenesto od markioni i paladino ama :( tepanje na vreme samo.

Ajde vecer napred Torino.

Мало освежување за црно-белите навивачи:juve::forza:

Леле незнаеа кај се Легротаље не ги остаи да дишат само што почна им го бапна а La grande Alex зарем треба коментар:vozbud::pirat:

Утакмицата не ја гледав бев ја на утакмица иако срцето ми е исполнето 0-4 дел пиеро 3 гола.. како играа бјанконерите.. ако може некој да ми каже? Поздрав И Честитки за победата!

Juventus, crno bela istorija...viva david :crnobel::ale:

Секоја чест за играта и победата
Fala na site cestitki...

Eve edna informacija okolu ispovedta na navivac na Palermo, na oficijalnata strana na Palermo..

April 19th, 2008
Amauri joins Rubentini, Palermitan Hearts break

amauri.jpg

It’s over people, the man is joining Juventus. Palermo and Juventus have agreed a provisional deal for the transfer of Amauri, according to the Corriere dello Sport. We all knew he wasn’t gonna stay, but it hurts that he’s gonna join those a-holes up north.
But, there’s good news as well. Rubentus is gonna wire transfer about 14 million euros + Azzurrini midfielder Antonio Nocerino and former Parma winger Marco Marchionni. Not as good as Giovinco and De Ceglie, but a sweet deal anyways. Domenico Criscito might also be included in the deal.
Nappy, I’ll miss you man, I really will…

Епа нормално дека не е добро колку Џовинко, зошто тој е иднината на Јувентус..juve1juve4juve3

Mnogu e be ova 14 milioni plus Nocerino i Marcioni. c c c
Moре да ти кажам кога подлабоко ќе размислам, Маркиони има 28 години,доста му беше чекање, за Ночерињоно не ми е жал..А Амаури е ЅВЕРЕТИНА!!Убиство...juve3

Навистина ова е многу 14 милиони сепак тоа е,нивна работа,нас важно ни е да дојде :)

А што би рекол тие пари да ги дадеме за Диего/Вдв, Барзаљи ?

Тапа управа имаме.

Не ни треба Амаури ама баш ич, со оглед на тоа дека имаме 4ца класа напаѓачи: Дел Пјеро, Трезеге, Иакинта, Паладино иако овој последниов може и офанзивно крило да игра шо е уште подобра работа... и да не заборавиме дека и залајета имаше добра сезона во наполи па може да улета у тим како резерва на овие пошто сепак до година и во лига на шампиони ќе играме, што значи повеќе натпревари-повеќе повреди, ама овие 5 ни се доста. А со тие пари јас би купил играчи за во средина или одбрана ко Барцаљи или Ван дер Ваарт. За Диего мислам дека немаме шанси по она што го читав на Газета Дело Спорт, пошо реал сака да го купи, ама затоа можеме Дијара од Реал да го земеме... Како и да е, има попаметни начини на трошење пари него за Амаури.

П.С. Честито победа и tripletta (3 гола) на Alessandro Del Piero (il nostro capitano)

pinturicio e zakon.gi skina denes.i onoj donnadoni neka ne sere mn ogu,mora zverot da die na evropsko:je::je::je::pehar::pehar:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom