Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Daj Boze da e taka..Se nadevam deka e kaparen!A edno prasanje, pred da dojdi Secco na mestoto sportski direktor, shto rabotese prethodno?
prodavase hot-dog na dele alpi.

Lele ama me iznerviraja na kraj ko si legnaja, si rekov kje vidimenesto od markioni i paladino ama :( tepanje na vreme samo.

Ajde vecer napred Torino.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.310
Поени од реакции
5.981

Мало освежување за црно-белите навивачи:juve::forza:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Леле незнаеа кај се Легротаље не ги остаи да дишат само што почна им го бапна а La grande Alex зарем треба коментар:vozbud::pirat:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Утакмицата не ја гледав бев ја на утакмица иако срцето ми е исполнето 0-4 дел пиеро 3 гола.. како играа бјанконерите.. ако може некој да ми каже? Поздрав И Честитки за победата!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.310
Поени од реакции
5.981
Juventus, crno bela istorija...viva david :crnobel::ale:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Секоја чест за играта и победата

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.310
Поени од реакции
5.981
Секоја чест за играта и победата
Fala na site cestitki...

Eve edna informacija okolu ispovedta na navivac na Palermo, na oficijalnata strana na Palermo..

April 19th, 2008
Amauri joins Rubentini, Palermitan Hearts break

It’s over people, the man is joining Juventus. Palermo and Juventus have agreed a provisional deal for the transfer of Amauri, according to the Corriere dello Sport. We all knew he wasn’t gonna stay, but it hurts that he’s gonna join those a-holes up north.
But, there’s good news as well. Rubentus is gonna wire transfer about 14 million euros + Azzurrini midfielder Antonio Nocerino and former Parma winger Marco Marchionni. Not as good as Giovinco and De Ceglie, but a sweet deal anyways. Domenico Criscito might also be included in the deal.
Nappy, I’ll miss you man, I really will…

Епа нормално дека не е добро колку Џовинко, зошто тој е иднината на Јувентус..juve1juve4juve3

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.310
Поени од реакции
5.981
Mnogu e be ova 14 milioni plus Nocerino i Marcioni. c c c
Moре да ти кажам кога подлабоко ќе размислам, Маркиони има 28 години,доста му беше чекање, за Ночерињоно не ми е жал..А Амаури е ЅВЕРЕТИНА!!Убиство...juve3

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Навистина ова е многу 14 милиони сепак тоа е,нивна работа,нас важно ни е да дојде :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
А што би рекол тие пари да ги дадеме за Диего/Вдв, Барзаљи ?

Тапа управа имаме.

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Не ни треба Амаури ама баш ич, со оглед на тоа дека имаме 4ца класа напаѓачи: Дел Пјеро, Трезеге, Иакинта, Паладино иако овој последниов може и офанзивно крило да игра шо е уште подобра работа... и да не заборавиме дека и залајета имаше добра сезона во наполи па може да улета у тим како резерва на овие пошто сепак до година и во лига на шампиони ќе играме, што значи повеќе натпревари-повеќе повреди, ама овие 5 ни се доста. А со тие пари јас би купил играчи за во средина или одбрана ко Барцаљи или Ван дер Ваарт. За Диего мислам дека немаме шанси по она што го читав на Газета Дело Спорт, пошо реал сака да го купи, ама затоа можеме Дијара од Реал да го земеме... Како и да е, има попаметни начини на трошење пари него за Амаури.

П.С. Честито победа и tripletta (3 гола) на Alessandro Del Piero (il nostro capitano)

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
pinturicio e zakon.gi skina denes.i onoj donnadoni neka ne sere mn ogu,mora zverot da die na evropsko:je::je::je::pehar::pehar:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom