Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се откажувам од активното следење на Италијанското првенство...

Цел натпревар судијата против нас, фаули колку не ни досуди, играчи од реџина со раце играат овој ко муле гледа.
Инаку навистина незнам што мора толку Сисоко да се форсира, го приметив во текот на натпреварот од голема желба да се докаже прави непотребни потези. Иначе супер изигра.

И после интер нема титула со судии? хахаа... ова е смешно.на ваков начин ли се одмаздуваат ИФС на ЈУВЕНТУС? За никаде се судиите од цел свет ... само котек на них!

EVAA PENAL! SISOKO LUDAK!
НЕе крив тој. Чистењето си беше супер. Всушност алал да му е за оптимизмот и скокот. една минута пред да дојди аморузо ја исфрли. Немаше п... од пенал, за разлика од ракометот на другата страна. Ј... га не ги учат вакви работи во Морати Рефери Скул.

Леле луѓе ова го нема ни у општинска лига у Македонија,ова не е можно.Па добро бе до кога ке не јебете,до кога.Чист пенал не суди за Јувентус а у нареден напад свири пенал за кој ни пола п немаше од пенал.А и незнам дали го приметивте колку само се мислеше дали да свирне.И после Интер ке биде шампион па нека им е честита ваквата титула.
Да беше во македонска општинска барем Легро ќе му ја закачеше една на то судијата.

Се откажувам од активното следење на Италијанското првенство...

Цел натпревар судијата против нас, фаули колку не ни досуди, играчи од реџина со раце играат овој ко муле гледа.
Инаку навистина незнам што мора толку Сисоко да се форсира, го приметив во текот на натпреварот од голема желба да се докаже прави непотребни потези. Иначе супер изигра.

Поддршка за постов. Отсега натаму поретко ќе ме гледате на темава. Нема причина да се нервирам со она шо се случва на терен. САмо ненормален можи да очекува дека ќе се средат работите и ќе има фер игра.

Ај малку фудбалски коментари
Сисоко-ме изненади малку со играта, покажа многу повеќе отколку шо очекував.
СЕ гледа дека Мораме да го имаме трезегол или јакинта во тимот.
Делпјеро-паладино колку и да се добри како индивидуалци неможат да функционираат како тандем во нападот.

Леле што ви прават ова судииве лол ова како што викате го нема у 4 лига кај мене у село

Само неколку збора во врска со натпреварот...Сисоко ѕвериште едно големо БРАВО за него многу добро изигра...оштетени сме:tapp:...и немавме среќа односно Реџина имаа среќа у гз толку од мене

Sramota....
Sramota...
c c c c da igravme protiv Inter garant ke gi tepavme

Ич не не уништиле судииве како што читам а? Ај да видам снимки па ќе коментирам. Инаку, како изигра Сисоко?

Леле луѓе ова го нема ни у општинска лига у Македонија,ова не е можно.Па добро бе до кога ке не јебете,до кога.Чист пенал не суди за Јувентус а у нареден напад свири пенал за кој ни пола п немаше од пенал.А и незнам дали го приметивте колку само се мислеше дали да свирне.И после Интер ке биде шампион па нека им е честита ваквата титула.
Фала, фала..

И после интер нема титула со судии? хахаа... ова е смешно.на ваков начин ли се одмаздуваат ИФС на ЈУВЕНТУС? За никаде се судиите од цел свет ... само котек на них!
Не ви е крив шо изгубивте Интер, да знаевте бар малце нерешено ќе истаевте... И + еден имаше стаено 1000е на Јувентус... Од Приштина бил... Ојдоја 1000е :(

НЕе крив тој. Чистењето си беше супер. Всушност алал да му е за оптимизмот и скокот. една минута пред да дојди аморузо ја исфрли. Немаше п... од пенал, за разлика од ракометот на другата страна. Ј... га не ги учат вакви работи во Морати Рефери Скул.
Или Моџи Рефери Скул... Бар така беше пред 2 години...
Ево една слика за поздрав...
[media]http://www.always-inter.com/anti/juve/moggichiamta.jpg[/media]
Sramota....
Sramota...
c c c c da igravme protiv Inter garant ke gi tepavme
100 %...

Судиите ги мрзат Јувентус
Па нормално дека судиите ќе го мразат Јуве, кога Јуве на некои судии му уништи кариери...

и не фаќајтесе одма за Интер ако не знајте да играте... Знам дека ќе добијам лоша репутација за ова, ама јбг.. Јас дојдов овде во фан клуб јуве темава да речам дека добро игравте нешо, а вие одма за Интер се фаќате... Мислите малце...
А да...
Ми беше задоволство шо Јувентус изгуби против Реџина... Како шо рече Киелини за дуелот Ливерпул:Интер...
Еј да...
И прочитајте пак она со здебелените букви горе...

Ууу... па ти си знаел да цитираш бе :pipi:

Стварно да го видиш онака стартот на Сисоко стварно изгледаше застрашувачки, ама факт е дека немаше никаков контакт!

[media]http://youtube.com/watch?v=Eek6mwebLho[/media]

dobro vo red e.No sum za chelsea,pa isto taka najdobari timovi mi se

juventus,mencester junajted i barsa!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom