Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трезеге се повредил на денешниот тренинг...утре ке се направат дополнителни анализи и ке се знае колку долго ке отсуствува.

Уште ова ни требаше...:uvo:
WTF?...НЕ БАШ ОВОЈ:nesvest:

Трезеге се повредил на денешниот тренинг...утре ке се направат дополнителни анализи и ке се знае колку долго ке отсуствува.

Аман бе шо прат на тренинзи. Тамам следниот меч да го играме со младинците :(

Ако де ништо сериозно не е само еден меч изгледа ќе биде надвор од терените, го имате Јакинта и Паладињо :smir:

Според пишувањата повредата не е од озбилен карактер..Миланез, Паладино игра со младинците така да мислам дека за мечот со Удинезе нема да биде во состојба да игра:(Јакинта и Дел Пиеро...

Не сум знаел дека Паладино игра само со младинци, кој се тие, зошто ? :):)
(ме интересира не провоцирам:smir:)

Па ако сум прочитал добро, за младинската репрезентација на Италија...Не ме земај на збор, ама мислам дека е така...(и да не не е младинската, набрзина прочитав и неможам да ја најдам страната):)

Аха ок, јас лошо те сватив, мислев дека игра само со младинците на Јуве а не дека ќе настапува за младинската репрезентација на Италија :smir:

Paladino igrase za mladata reprezentacija do 21god. ama veke ja nadmina granicata, povozrasen e(mislam deka e 23).Taka da paga vo voda deka igra so mladincite. Juve-bolnica:tapp:

Paladino, Nocerino i Grigera bile so reprezentaciite :)
Ako ne so malite znaci so golemite se

Ах добро штом ќе биде само еден меч отсутен Трезеге та инаку уште тоа ни фалеше покрај Буфон и Андраде.

Ама сепак отсуствува во еден клучен меч, едно тешко гостување во Удине против Удинезе, така да очекувам рововска битка..Се шушка нешто и дека Киелини се враќал :se_ molam:cuc: ова да е вистина!

Абе сите што се со репрезентации ке се вратат за викендот...и ке играат со Удинезе.
Буфон може да се врати исто. Трезеге, денес ке се знае што со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom