Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Novi problemi so grbot na Bufon na denesniot trening.Nisto ne se znae!

hannibal, од каде сега тебе таква информација??http://juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_058F59DE3952483E84F5B543F5B5CB2C.asp

There were encouraging signals for Buffon's full recovery: in the last three days, despite not forcing, he did train, carrying out specific exercises with Goalkeeping Coach Pellizzaro. Meanwhile, Chiellini has recovered ahead of schedule. The defender is training regularly and could be called up already this weekend, as could Zebina.

Значи постојат ОХРАБРУВАЧКИ сигнали за комплетно заздравување на Буфон..Киелини тренира регуларни и се очекува да биде викнат викендов исто како и Зебина..

Ја разбирам трачевиве да имаат бар некоја логика , али последниов што го читав сватив дека истите знаат да бидат вон границите на возможното , логичното и тн и тн , линк не пастирам , goal.трач.com ( kako што некои го нарекуваат ) вели , Јуве се подготвени за замена на Жилберто Силва - Паладино , или , заемна во која се вклучени 32 годишен играч кој игра на истата позиција со Сисоко ( кој веќе е купен ) со играч кој има 23 години , кој игра одлично на левата позиција , репрезентативец на Италија и иднина на Јуве .

Дај бе да се забранат линкови од goal.com на форумов :D .

Хихи, едно време почнав да го нарекувам трач.ком и го прифаќате сите името :) Добро е, значи многу мина го делите истото мислење.
Трач ком: навистина важи поговорката кај шо има чад има и оган ама кај овие некогаш нема ни чад. Ептен има глупости и подолго време не се потпирам на нивните вести.

Онтопик:
за Буфон, колку шо читав на јувентус.ком викаат почнал со ПОЛЕСНИ голмански тренинзи во кои не се замарал физички. Колку од ова можи да се заклучи дека е спремен .... за мене некако не држи вода, мислам дека ќе го гледаме Беларди на Фриули.
за Паладино-Жилберто: кој ненормален би помислил да прај таков трансфер? Кој ненормален се осмелва да вади онаква приказна? Ако има вистина во ова мислам дека Секо треба да конкурира за градинар на олимпико.

Ја разбирам трачевиве да имаат бар некоја логика , али последниов што го читав сватив дека истите знаат да бидат вон границите на возможното , логичното и тн и тн , линк не пастирам , goal.трач.com ( kako што некои го нарекуваат ) вели , Јуве се подготвени за замена на Жилберто Силва - Паладино , или , заемна во која се вклучени 32 годишен играч кој игра на истата позиција со Сисоко ( кој веќе е купен ) со играч кој има 23 години , кој игра одлично на левата позиција , репрезентативец на Италија и иднина на Јуве .

Дај бе да се забранат линкови од goal.com на форумов :D .

И јас би играл така:)Стварно што ќе му текне пишуваат, како на гол.ком така и на трибалфудбал.ком..Она нешто е незнам..Немаат што да прават, си фатиле страна убава goal.com и пишуваат лични желби на одредени луѓе..Пример пред некое време, читам..Липи може да се врати во Јувентус како менаџер, Раниери тренер а Ферара помошник тренер..Другиот ден, Липи изгледа оди во Милан...Дебилни ствари..Дајте да направиме една петиција да нема копи пасте од таму:)

за Буфон, колку шо читав на јувентус.ком викаат почнал со ПОЛЕСНИ голмански тренинзи во кои не се замарал физички. Колку од ова можи да се заклучи дека е спремен .... за мене некако не држи вода, мислам дека ќе го гледаме Беларди на Фриули.
за Паладино-Жилберто: кој ненормален би помислил да прај таков трансфер? Кој ненормален се осмелва да вади онаква приказна? Ако има вистина во ова мислам дека Секо треба да конкурира за градинар на олимпико.

Абе мислам ќе влези во Удинезе...Последнава реченица да знаеш цел живот ќе ти ја паметам..Не знам од кога не сум се смеел заразно вака во 3 сатот сам всоба:)

edit:
Novi problemi so grbot na Bufon na denesniot trening.Nisto ne se znae!
За оваа глупост има на гол . трач . ком. мк:):)па види ги последниве три поста на темата(вклучувајќи го и мојот претходен) и ќе ти стане јасно околу тоа :je:

E od tamu e informacijata goal.com! Bi sakal da ne e tocna, kako i obicno so mnogu drugi informacii!

Тоа што пишува на официјалната страна на Јувентус значи дека Зебина ке настапи против Удинезе???

Па ке биде повикан во тимот колку со прочитав... Најверојатно и ке игра... и најверојатно ке победиме !!! :vozbud:

Во нормални услови не би давал линк од трач.ком ама ова ...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=578170
Едит: Еве и поарен извор на информации: (Ројтерс, Еспн)
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=506058&campaign=rss&source=soccernet&cc=5739

И овие две работи ми се интересни :
http://juvebalkan.com/ (првите две статии)
- Киелини и Трезегол во тимот против удинезе :)
- Буфон е равенка со 432 променливи. :(
- Диего: Сакам во јуве (ова му е препишано од трач.ком веројатно)

Симнете си го албумот со песните за јувеод јувебалкан мн се добри

Делпиеро се повредил на тренингот денес...и е неизвесен за натпреварот со Удинезе.

Што е ова бе...клиника у пи*ку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom