Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Luge kakov bese onoj penal na fiorentina so sto juve ne mozese da dojde do 3 bodovi? vistina mi e maka...i uste po isprovociran ostanav od koga go gledav natprevarot lazzio milan...lele i vakov golman da ne imas u ekipata PozdraV

АБЕ СИТЕЕЕЕЕ!!!:kickbox::vozbud: Forza JUVENTUS:je::cug::music3:

што напраеја со Дел Пиеро го прошетаа секаде ...:)

ама ја мислам дека ќе си остане во својот пензионерски дом со Недвед и компанија :smir:

ама ја мислам дека ќе си остане во својот пензионерски дом со Недвед и компанија :smir:
:tapp::tapp:
hehehehe....nemoj da zboruvas za penzionerski dom oti vo "vasion" klub gi ima za izvoz eden kup dedovci: maldini, nesta, seedorf, broki, invalidon inzagi......
zatoa sakavte i zidan da go zemite po penzioniranjeto, sea i del piero..
:)_steta so se penzionira ferrara inaku i za nego ke imase interes od P.K. Milan:):baeh:

ne si odi del piero, pogotovo ne vo drug klub od italija, a najnova ponuda ima od qpr na briatore klubot, no ne veruvam deka ke napusti, mora da postoi dogovor so juventus

nedelava ili najkasno naredna nedela ideme prvo mesto na tabela mh mh mh .......

nedelava ili najkasno naredna nedela ideme prvo mesto na tabela mh mh mh .......

Неделава не идиме оти нема коло :(

Следната интер игра со Реџина па тешко дека ќе киксни (освен ако не се како ливорно :) ). после играт со палермо на гости (тука можи да се очекува да заебат некој поен), Па играт со Џенова (и ова треба да му е лесен меч). Значи имаат лесни утакмици

А ние играме со Џенова (треба да се лесни), и наполи на гости. Ова ќе биди густо (освен ако не играт како со интер претходната недела па да ги отепаме). ПА играме со Емполи (треба да тепаме)

И после на 4 Ноември ако не ни поможат тие шо ги кажав сами ќе си ја средиме работата. Ни гостуваат. Па ова ќе биди меч да се биди или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom