Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Luge kakov bese onoj penal na fiorentina so sto juve ne mozese da dojde do 3 bodovi? vistina mi e maka...i uste po isprovociran ostanav od koga go gledav natprevarot lazzio milan...lele i vakov golman da ne imas u ekipata PozdraV

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
АБЕ СИТЕЕЕЕЕ!!!:kickbox::vozbud: Forza JUVENTUS:je::cug::music3:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
што напраеја со Дел Пиеро го прошетаа секаде ...:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
ама ја мислам дека ќе си остане во својот пензионерски дом со Недвед и компанија :smir:

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
ама ја мислам дека ќе си остане во својот пензионерски дом со Недвед и компанија :smir:
:tapp::tapp:
hehehehe....nemoj da zboruvas za penzionerski dom oti vo "vasion" klub gi ima za izvoz eden kup dedovci: maldini, nesta, seedorf, broki, invalidon inzagi......
zatoa sakavte i zidan da go zemite po penzioniranjeto, sea i del piero..
:)_steta so se penzionira ferrara inaku i za nego ke imase interes od P.K. Milan:):baeh:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
ne si odi del piero, pogotovo ne vo drug klub od italija, a najnova ponuda ima od qpr na briatore klubot, no ne veruvam deka ke napusti, mora da postoi dogovor so juventus

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
nedelava ili najkasno naredna nedela ideme prvo mesto na tabela mh mh mh .......

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
nedelava ili najkasno naredna nedela ideme prvo mesto na tabela mh mh mh .......
Неделава не идиме оти нема коло :(

Следната интер игра со Реџина па тешко дека ќе киксни (освен ако не се како ливорно :) ). после играт со палермо на гости (тука можи да се очекува да заебат некој поен), Па играт со Џенова (и ова треба да му е лесен меч). Значи имаат лесни утакмици

А ние играме со Џенова (треба да се лесни), и наполи на гости. Ова ќе биди густо (освен ако не играт како со интер претходната недела па да ги отепаме). ПА играме со Емполи (треба да тепаме)

И после на 4 Ноември ако не ни поможат тие шо ги кажав сами ќе си ја средиме работата. Ни гостуваат. Па ова ќе биди меч да се биди или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom