Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tezok tvrd mec ama se posrekivme na krajot...baska ako im e toj Barone pola saat lezese na terenot posle sekoj faul barase intervencija,celo sisence sprej potrosi ja na nego ama zaludno bese :baeh:

БРИТАНСКИТЕ МЕДИУМИ ТВРДАТ

Мурињо од идниот месец во Јувентус
Британските медиуми тврдат дека уште идниот месец Хозе Мурињо ќе седне на клупата на Јувентус и по вторпат ќе го наследи Клаудио Раниери. Во моментов португалскиот стручњак се наоѓа во САД на одмор со своето семејство, а потоа ќе отпатува во Малезија на бизнис-средба пред да ја донесе одлуката за својата иднина. Информацијата дека најверојатно ќе го преземе тимот од Торино за британските медиуми ја дал близок пријател на Мурињо.
"Хозе веќе одби неколку понуди бидејќи е свесен дека за него за него се интересираат најголемите европски клупови. Возбудливо е што наскоро би можел да го преземе Јувентус", рекол неименуваниот информатор.
"Старата дама" оваа сезона се врати во елитната италијанска лига по едногодишна пауза заради скандалот со "наместени" натпревари, но стартот не беше според очекувањата. Една од причините за тоа се финансиските проблеми, но делумна вина има и кај тренерот Раниери, кој дозволи да загуби на домашен терен од тим како Удинезе, нешто што ретко му се случувало на Јуве во минатото. Хозе Мурињо го презеде Челзи пред три години, кога го замени токму сегашниот тренер на Јувентус, Клаудио Раниери.

Ајдеееееееее не зезај еј :je: :je: :je: ова во недогледа нека оди

БРИТАНСКИТЕ МЕДИУМИ ТВРДАТ

Мурињо од идниот месец во Јувентус
Британските медиуми тврдат дека уште идниот месец Хозе Мурињо ќе седне на клупата на Јувентус и по вторпат ќе го наследи Клаудио Раниери. Во моментов португалскиот стручњак се наоѓа во САД на одмор со своето семејство, а потоа ќе отпатува во Малезија на бизнис-средба пред да ја донесе одлуката за својата иднина. Информацијата дека најверојатно ќе го преземе тимот од Торино за британските медиуми ја дал близок пријател на Мурињо.
"Хозе веќе одби неколку понуди бидејќи е свесен дека за него за него се интересираат најголемите европски клупови. Возбудливо е што наскоро би можел да го преземе Јувентус", рекол неименуваниот информатор.
"Старата дама" оваа сезона се врати во елитната италијанска лига по едногодишна пауза заради скандалот со "наместени" натпревари, но стартот не беше според очекувањата. Една од причините за тоа се финансиските проблеми, но делумна вина има и кај тренерот Раниери, кој дозволи да загуби на домашен терен од тим како Удинезе, нешто што ретко му се случувало на Јуве во минатото. Хозе Мурињо го презеде Челзи пред три години, кога го замени токму сегашниот тренер на Јувентус, Клаудио Раниери.

Не заебавај, еднаш зборавме за ова раниери си е супер нека оди мурињо да ги учи тие шо неможат да ги победат катанија и сиена.

така пишуваше на www.sport.com.mk
ама не ви треба Мурињо добро си га врши работата Раинери

Не заебавај, еднаш зборавме за ова раниери си е супер нека оди мурињо да ги учи тие шо неможат да ги победат катанија и сиена.
Немој така ѕвер е човеков е сега добар е и Раниери ама Жозе е еден :vozbud:

Ауууу да дојде Мурињо топ ќе биде. Човекот може многумина нервира со своето однесување, ама мора да се признае дека е еден од најдобрите тренери во моментов ако не и најдобар. тогаш Тиаго конечно ќе игра во прв тим :bilder:

Немој така ѕвер е човеков е сега добар е и Раниери ама Жозе е еден :vozbud:

Абе навистина е добар (порто зеде лш нема коментар за ова). ама промена на тренер сред сезона е лошо. плус ништо не му фали на раниери и ептен ми е по кефот со офанзивните игри :) да го видам и јуве малку офанзивно да поигра :)

Тиаго затоа си отиде од Челзи, се скара со Мурињо...ако дојде Мурињо, е тек тогаш Тиаго нема да заигра. =))

Да ама голови слабо или не им беше вчера денот нема топки

Торино-Јувентус: Големото градско дерби помеѓу Торино и Јувентус не помина без инциденти меѓу лутите непријателски групи. Тие се судриле пред почетокот на мечот, а биле уапсени 12 лица. Нема информации за повредени.
Извор: http://ultras.blog.com.mk

Да ама голови слабо или не им беше вчера денот нема топки

1. молинаро беше тапа.
2. ночерино и занети во средина шо сакаш..
+алмирон беше после како изгубен
+ недвед - незнам шо му е ама изгледа зафатен е со документите за пензиско
3. и најважно. Торино не искасапија и за то немаше голови.

не знам зашто толку ги форсира Молинаро и Ночерино зарем нема боље избор кај е Каморанези и Салихамиџич зашо не играше прва,но не може се од Недвед да очекуваат стар е чоекот

не знам зашто толку ги форсира Молинаро и Ночерино зарем нема боље избор кај е Каморанези и Салихамиџич зашо не играше прва,но не може се од Недвед да очекуваат стар е чоекот

Каморанези е повреден (со удинезе ти текнува). а салихамиџич незнам веројатно дека е стар си прај тим со младите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom