Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ви информации од телетекстот на RAI UNO:

page-206.5.png
page-203.png

И да чујам Ј У В Е....ЈУВЕ.....Ј У В Е.....ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

п.с Е да ќе заборавев....ако има некој снимки од головите слободно нека каже!!!
Порано знаев една страна каде што ги објавувааат головите по 2-3 мин по крај на мечот....ако ми текне ке ги ставам:)

Јуве Јуве Јуве..?Јувеееееееее але Јувееееееjejeje

Чекај бе, Буфон се повредил ?! Зашто излегол во 80мин ?

Еј тоа ќе биде многу опасно за јуве без него ништо не правиме дај кажувајте брзо што се случило со него?

НЕ заебавајте сигурно ќе имаше нешто на сајтот

Добро се вративме од сериа Б, 4-0 ја отепавме реџина, штета шо удине не зафркнаја

НЕ заебавајте сигурно ќе имаше нешто на сајтот

Претпоставувам дека му било досадно, па напуштил терен ... како моментот со Каљари, кога се сончаше на стативата замижан?:pos2: :pos2: :pos2:

Претпоставувам дека му било досадно, па напуштил терен ... како моментот со Каљари, кога се сончаше на стативата замижан?:pos2: :pos2: :pos2:

Не се сончаше на стативата, него се мислеше за дербито со Милан :pos2:

Ranieri also allayed fears over Gianluigi Buffon’s injury after the keeper was substituted in the second half and says he will play in the derby against Torino on Sunday.

“The team for the derby? Buffon will play. He came off because he had a small injury that we did not want to risk,” revealed the Coach.

нема причина за паника :sonce:

Упс не била тактичка замената
...
Ranieri also allayed fears over Gianluigi Buffon’s injury after the keeper was substituted in the second half and says he will play in the derby against Torino on Sunday.
“The team for the derby? Buffon will play. He came off because he had a small injury that we did not want to risk,” revealed the Coach.

...

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=427157

Ама ништо сериозно како шо гледате ќе игра

Ја коа викам Тиаго да го стаи... Знам дека човекот е звер, што докажа и денеска. Раниери е презадоволен од играта на Тиаго и Легротаље пред се, што е добро за португалецот.

Не се сончаше на стативата, него се мислеше за дербито со Милан :pos2:
Не изгледаше загрижено - напротив ...
Буфон е ѕвериште, нема што да се мисли за некое дерби со Милан што ќе го даде само ако платите ...:toe: :pos2:

Не изгледаше загрижено - напротив ...
Буфон е ѕвериште, нема што да се мисли за некое дерби со Милан што ќе го даде само ако платите ...:toe: :pos2:

Е сега погрешно ме разбра. Не сакаме да купуваме утакмици, не е тоа наш начин за титула или незнам што. Него Буфон се плаши од миланезите, лошо искуство има со нив.

Е сега погрешно ме разбра. Не сакаме да купуваме утакмици, не е тоа наш начин за титула или незнам што. Него Буфон се плаши од миланезите, лошо искуство има со нив.
не бе он има проблеми само со Сидорф :toe:

Bufon ne e povreden ke igra vo nedela protiv Torino , taka izjavi Ranieri deka zamenata bilo radi mala povreda koja nema da vlijae ponatamu megjutoa zosto da se rizikuva

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom