Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам на Милито не му се важни парите, туку вистинскиот предизвик и тимски дух, кој ќе го има во Јуве, за разлика од милионите во Реал. Сега, негово е да избере, неговата одлука е најважна. А во случај да не дојде Милито, Канаваро ни е сигурен, што не ми е по ќејф, ама ајде.

Шо е до мене нека дојди канаваро па ќе играме формација
1-5-4
Цар е во одбраната. Ниту еден не му е рамен.

Кога сме веќе кај Канаваро, најдоброто од него ..... дефинитивно најдоброто од него во целата негова кариера се виде на светското првенство во Германија. Доказ за тоа е ова

SGE.OYU90.100706054723.photo00.quicklook.default-167x245.jpg

GRAZIE CANNAVARO ........ GRAZIE MIO CAPITANO ITALIANO

п.с. луд навивач на Италија сум:helou:

DoolroX напиша:
според мене подобра солуција се милито и барѕаљи :) не ни требаат ветерани во екипа и предавници :)
mozda imas pravo

`TENK` напиша:

хахаха добар потпис :) не ми е јасно зашто уште го чуваат оној зебина? балцарети го продадоа, го оставија зебина ццц

Зебина, Буфон, Трезеге потпишаа нови договри и ќе останат Црно бели. Сега уште Каморанези и Недвед да останат, и супер ќе биде. Напаѓачи не ни требаат веќе, сега треба фокус на дефанзивната линија, а добро би дошло и едно добро засилување на средниот ред :bilder:

Golden_boy_HUS напиша:
MILAN 7 TITULI IMA VO LIGA NA SAMPIONI A JUVE DVE SEA KOJ E PODOBAR I KOJ SI TI DA MI KAZES DALI SUM POZELEN NA TEMAVA LIGLE EDNO
Ако не е тој, тогаш ќе ти кажам јас, за да сфатиш посериозно, лигле едно.

Читај ги правилата за фан клубовите.

Немаш повеќе пристап до оваа тема.

Millito bi trebalo da potpise za Juve u petok...Ako ne potpise Millito tuka e Pepe od Porto..Bi sakal i dvajcata da potpisat :vozbud:

Пепе е ефтин, ако се земат во предвид неговите квалитети и неговата возраст. Јуве не треба да размислува за ова засилување, нека го купат веднаш, нема да зажалат.

Ni fali ushte dvajca ili eden CB najverojatno ke dojde nekoj od ovie igraci:Pepe, Luisao, Cannavaro, Millito, Barzagli i neshto se spomnuvaat Cris i Alex...Od ovie koj i da zemat nema da zgresat...
Ako ne se penzionira Nedved i ne si odi Camoranezi...Bi sakal da dojde samo uste Van Der Vaart :)

tribalfutbal vikaat deka camoranesi kje potpisel nov dogovor :) ama paladino go tokmat za prodavanje

Procitav i jas...I da ti kazam pravo ako go prodadat Palladino ke se zaebat mnogu...Mlad i perspektiven igrac..Saka da igra za Juventus..Saka i karierata da ja zavrsi u Juve...I ne bi trebalo da go prodadat...

Cocacola напиша:
Procitav i jas...I da ti kazam pravo ako go prodadat Palladino ke se zaebat mnogu...Mlad i perspektiven igrac..Saka da igra za Juventus..Saka i karierata da ja zavrsi u Juve...I ne bi trebalo da go prodadat...

i jas mislam deka e perspektiven a koga veke mislat deka e vissok vo timot mozat barem da go pozajmat negde. ama jas nemam takva pretstava deka ima kojznaj kolku napagjaci vo juve osven ako ne e skoro siguren huntelaar

Epa da mozda sakaat da go prodadat Palladino a da go dovedat Huntelaar:)
Spisokot na Shuster
Alexandre Pato
Samir Nasri
Daniel Alves
Drenthe
Robben
Cesc Fabregas
Heinze
Dudek.
Millito go nema..Shto znaci...U Juve ke dojde :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom