Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали тоа значи дека остануваме со празни раце!? Ни останува Диего, меѓутоа не сум баш најубеден дека Секо е кадарен да го донесе... Баш ме интересира кого ке го донесат во средина... Реков претходно може и Ники Бат да не засили во преодниов рок...:pos2:
Не зависи само од Секо...И од сопствениците на сефот на Јувентус, колку пари ќе му дадат на располагање..

Токму тука лежи зајакот! Ако е добар трансфер гуру ке успее на ја намали цената на Диего(или било кој друг) односно да се снајде и со помал буџет да донесе квалитетно засилување, зашто лесно е со 50 милиони да се најде добар и квалитетен фудбалер, а тешко со 10 милиони да се најде некој со слични карактеристики.

ако го чекаме Аквилани ќе се заебеме како со Ван Дер Варт,Чаби Алонсо и еве сеа Швајни,со Аквилани е најсложено од сите овие ,Рома не е у добра ситуација али Рома нема да дозволи да го изгуби и Аквилани,дете на Рома,сега за сега Аквилани е аут

Najrealna mi izgleda rabotata so Diego, eve Werder ispadna od grupite, i na Diego ne mu se igra vo takov luzerski tim, pari mislam deka ke dadat za takov kvaliteten igrac, samo da vidime Ranieri da ne ja rasipe rabotata.

Токму тука лежи зајакот! Ако е добар трансфер гуру ке успее на ја намали цената на Диего(или било кој друг) односно да се снајде и со помал буџет да донесе квалитетно засилување, зашто лесно е со 50 милиони да се најде добар и квалитетен фудбалер, а тешко со 10 милиони да се најде некој со слични карактеристики.
Се сложувам донекаде со тебе..Ама, и продавачите не се `лејки` во паметот, па играч од 25 милиони да го дадат под 15:) Мислам да бидиме реални.. Стварно, ако е квалитетен играч, сигурно за него нема да се интересира само Јувентус, ќе се интересира и некој друг клуб, па тука ќе одлучува кој тим е поспремен да чепни подлабоко во ќесето, тој ќе успее да го ангажира .. Доколку, Диего (како што се најавува) чини 25 милиони, ако е Јувентус единствениот заинтересиран клуб за негово ангажирање, тогаш може да се намали цената за 2-3 милиони максимум..А инаку, нема шанси да го продадат за цена многу пониска од таа што вреди...

И 2-3 милиони да му ја намалиме во ќар сме...:toe:. Само треба да знаеш како да го изведеш тоа? Се надевам Секо знае!

И 2-3 милиони да му ја намалиме во ќар сме...:toe:. Само треба да знаеш како да го изведеш тоа? Се надевам Секо знае!
И јас се надевам..Ама кога е поставен на тоа место, сигурно знае нешто, не е без ич..Веројатно не го донел штркот:pos2:

Аквилани изјави
“Израснав во Рома, тука поминав половина од мојот живот, и приоритет ми е да останам тука бидејќи се чуствувам добро.”

Сите италијански медиуми денеска пишуваат за него..Во сите медиуми е наречен, `Детето на Рома` така да треба да се случи чудо, Рома да се согласи да го продаде...:toe:

1074zsy.jpg

Taто, тато...Сакам сладолед....:pos2::pos2:

На Џовинко му треба скала да го дофати Трезеге:pos2::pos2:

szgbrd.jpg

jab190.jpg

Киелово мора преврзан во главата да биди:)

1zfuc9i.jpg

Еве една математика:

Short_History_Of_Serie_A_by_so_bluk.jpg

Еве така некои слики:
Spiderman_Juve_by_piotrek147art.jpg

Бато Амаури :)
Amauri_de_Olivera_Carvalho_by_DonSlimPL.jpg

ЛООООЛ
Juventus_Training_by_LeoThePunisher.jpg

ПОГЛЕДАЈТЕ ГО ЅВЕРОТ !! :pos2::pos2::pos2::pos2:
Football_Card___Molinaro_by_DonSlimPL.jpg

Има фанови на Келини тука па еве:
Giorgio_Chiellini____The_Rock_by_DonSlimPL.jpg

МАЕСТРО ЏОВИНКОО:
sebastian_giovinco_by_barou064.jpg

леле од кога немам пишанооо...што има ново бе???:icon_lol:
уф како ќе ги згазиме миланезиве во недела брееее! ај поздрав! ветувам, поактивен ќе бидам :helou:

ајде со среќа у недела
се надевам ќе ги победите оние миланезине
онака мн одвратен тим ми се -_-
:pos2: ако оваа се победи ќе се има можност за враќање во трката за скудетото:helou:

Јуве се заинтересират за Новиот Зидан, Софјане Фегули. За повеќе информации Тука

ако го чекаме Аквилани ќе се заебеме како со Ван Дер Варт,Чаби Алонсо и еве сеа Швајни,со Аквилани е најсложено од сите овие ,Рома не е у добра ситуација али Рома нема да дозволи да го изгуби и Аквилани,дете на Рома,сега за сега Аквилани е аут

bidi siguren nema da dozvoli ke si kupete nekoj pojak
:helou:

Аквилани ако сакаше можеше да дојде според мене. не му исполнија договорот што го бараше ама римско дете е .. не верувам да дојде во јуве лесно бидејки ке има и големи расправии со навивачите на рома кои и не се така мирни.
Сепак моја желба е да се донесе во Јуве.

Јуве се заинтересират за Новиот Зидан, Софјане Фегули. За повеќе информации Тука
Какви Зидановци бе само големи шпекулации тај по тај тргнал тај по овај и се тава глупости, веруви ми што кога тргнал шо направил ништо ОБИЧНА ШПЕКУЛАЦИЈА.
:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom