- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 24
Мислиш против АрсеналOdlicno odigra protiv Liverpool vo nedelata, bi bil dobro zasuluvanje samo ne veruvam deka ke go prodadat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш против АрсеналOdlicno odigra protiv Liverpool vo nedelata, bi bil dobro zasuluvanje samo ne veruvam deka ke go prodadat.
Спорт е пошпекулаана од гол.ком и компанија... Пишуваат што ќе им текне, така да не ги сметам за никаков сериозен медиум...Читав у Спорт денес..
Јуве го менува Јакинта за Аквилани.Во пакет може ке оди и Де Чеље,а исто така се заинтересирани за Мата и Жоакин од Валенсија.
Мислиш против Арсенал
Според мене Реал нема да атакува на Швајни многу.. Затоа што како што читам бил во минус 511 милиони евра.. Што мислам сепак дека Швајни ке го видиме во Јуве.. Спред мене..Ако ако, Секо само нека си игра со играчите што ни се пред нос, ќе биде од готово вересија...http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=28436
Не ме зачудува ова. Ништо не е ново, тоа е само староАко ако, Секо само нека си игра со играчите што ни се пред нос, ќе биде од готово вересија...http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=28436
Абе мислам дека нема да се откажат од Швајни.. Плус, дополнителна олеснителна околност е тоа што Швајни повеќе би играл во Јуве него ли во Реал...Не ме зачудува ова. Ништо не е ново, тоа е само старо![]()
Да не дај Боже:nenene:Не верувам дека би сакал да игра за Реал.Во јуве ќе си има загарантиран првотимски статус а во Реал тешко.Ама пак мислам дека Секо ќе заебе работа како што заеба со ВДВ ако ви текнува.
Па тоа се многу добри вести. Уште од сега му текнало да бараат замена за Буфио а како што видов на клипчето постирано овде добар голман е?
Сеа уште да му текни да ја засилат уште одбраната со еден до двајца first class играчи во овај преоден рок супер би било.
бдв. На официјалната на Јувентус најдов јувентусмемебер од Македонија Александар Ангелески, дали го има на форумов ме интересира?
Јас веќе одамна сакам да се зачленам ама не знам со плаќањево не ми е сигурно нешто и плус не знам за со тоа што ќе ти праќаат newsleter дали преба да се приплаќа, тоа ми е страв. А инаку 12 евра се ништо. До душа немаш нешто многу повеќе ама барем ќе кажиш Јуве мембер сум и + мислам од тие картичките ке ти дадат.баш пред некој ден глеав тоа,и ја сакам да се зачленам ,12 евра годишно ништо не е,ајде да напраиме нешто
Јас веќе одамна сакам да се зачленам ама не знам со плаќањево не ми е сигурно нешто и плус не знам за со тоа што ќе ти праќаат newsleter дали преба да се приплаќа, тоа ми е страв. А инаку 12 евра се ништо. До душа немаш нешто многу повеќе ама барем ќе кажиш Јуве мембер сум и + мислам од тие картичките ке ти дадат.
Да Себастиан бар таја изјави дека неговиот брат е уште подобар од него но како што кажавме погоре не е доволен само талентот треба мноооогу сила да се вложи да се се игра со срце на теренот.Diego na mestoto na Nedved od sl sezona i plus nov centralen defanzivec, ne treba da baraat povekje igraci. A i dobra skola ima Juventus pola genova i palermo se so juve igraci (i se jaki ekipi) moze da iskoci novo dete .......
p.s. citav na giovinco bratmu bil uste podobar![]()