Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лече треба да ги згазиме па мирно да идеме на големото дерби со Милан.Да не знае некој од кај да симнам песни за Јувентус
Брат ке потераш од нас некој тука за песниве еве јас ке ти дадам две:
Juve Storia di un Grande Amore.
http://rapidshare.com/files/170655617/La_canzone_di_Del_Piero.mp3.html
La canzone di Del Piero

:salut:
http://rapidshare.com/files/170654824/Juve_Storia_di_un_Grande_Amore.mp3.html

Site utakmici se izgubija sezonava, koga nekoj od dvata centralni beka ne bea vo igra (Legrottaglie i Chiellini) . Super bi bilo koga bi imalo uste eden siguren defanzivec tamu, pa i chiellini da moze da igra levo kaj sto mu e i prirodnata pozicija (po potreba) namesto molinaro.
Luisao od benfica na pr....
Solo SANTACROCE:smir:

Solo SANTACROCE:smir:
Брат, доста со Сантакроче кога нема теоретски шанси за во Јуве да дојде. Не прај такви муабети јас лично да сум на Раниери местото би го ставил Молинаро и ке го менам со Де Чеље, зошто да се трошат пари по лев бек? Кога моментлно ни требат во средина некој како Диего или Швајни што треба да дојдат, па после да праиме муабет за левиот бек, мене искрено ме изненадува Молинаро и миленик ми стана, дечково е ѕвер !!! Да не кажам СУПЕР но, Добро игра Молинаро последниве натпревари ..

Брат, доста со Сантакроче кога нема теоретски шанси за во Јуве да дојде. Не прај такви муабети јас лично да сум на Раниери местото би го ставил Молинаро и ке го менам со Де Чеље, зошто да се трошат пари по лев бек? Кога моментлно ни требат во средина некој како Диего или Швајни што треба да дојдат, па после да праиме муабет за левиот бек, мене искрено ме изненадува Молинаро и миленик ми стана, дечково е ѕвер !!! Да не кажам СУПЕР но, Добро игра Молинаро последниве натпревари ..
Xfire Сантакроче не е лев бек туку е централен дефанзивец па е и млад. Има само 22 години.

Ете го Нашиот Нови Буфон

Навистина ги има рефлексите на Џиџи. Супер замена за професорот:helou:

Ухх.. Тоа голманчето на Сампдорија, се најавува дека ќе биде новиот Џиџи, па да се надеваме....

95232070vu1.jpg

Xfire Сантакроче не е лев бек туку е централен дефанзивец па е и млад. Има само 22 години.

Ете го Нашиот Нови Буфон

Навистина ги има рефлексите на Џиџи. Супер замена за професорот:helou:

Izgleda impresivno na Youtube, iako veruvam deka site ke se soglasite deka lesno e da se stavat na edno mesto site negovi najdobri potezi, sepak dovolna kazuva faktot deka debitiral za prviot tim na Sampdorina na samo 18 godini :)

Еве неколку реченици за Фиориљо:

[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular] Obviously the question would then become who would replace Gigi? While there are few established ‘keepers who could match Buffon’s skill, there are some promising talents that might be worth the gamble, such as Palermo’s Marco Amelia, Sampdoria’s Vincenzo Fiorillo or their own Antonio Mirante.
[/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/blogs/gs15.html

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] As a result, we find ourselves in a position where men such as Federico Agliardi, Luca Castellazzi and Antonio Mirante haven’t progressed to a level once hoped for, the highly-rated Emiliano Viviano is forced to play his football in Serie B with Brescia and 18-year-old Sampdoria youth Vincenzo Fiorillo is already dealing with the pressure of being labelled the new Buffon. And boy do Italy need one.[/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/blogs/al71.html

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Buffon has five more years in him and when he hangs up his gloves Amelia will be ready to step out of the shadows. But by then maybe Consigli will be ready to graduate, or maybe the ever-improving Gianluca Curci will fulfill his great promise, or possibly Sampdoria youth star Vincenzo Fiorillo - a man nicknamed 'The new Buffon.' [/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/blogs/pw22.html

[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular] .
[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] .[/FONT]

Не знам никаква информација за него. Наш голман е и на позајмица во Сампдорија или сакаме да го купиме од Сампдорија?

Не знам никаква информација за него. Наш голман е и на позајмица во Сампдорија или сакаме да го купиме од Сампдорија?
Па според трансфермаркетвеб, Vincenzo Fiorillo веќе е капарен, и ќе игра во Сампдорија до влето, после веројатно е дека Јуве ќе го позајми во Сериа Б на калење, и се очекува 2010 да заигра во Јувентус!!

Го купивме од Сампдорија, но таму ке игра до крајот на сезоната, потоа ке биде позајмен во некоја екипа од Серие Б или Ц за 2009-2010. Додека во Јувентус ке се врати за у сезоната 2010-2011 каде ке биде резервен голман на професорот.

Па според трансфермаркетвеб, Vincenzo Fiorillo веќе е капарен, и ќе игра во Сампдорија до влето, после веројатно е дека Јуве ќе го позајми во Сериа Б на калење, и се очекува 2010 да заигра во Јувентус!!
Па тоа се многу добри вести. Уште од сега му текнало да бараат замена за Буфио а како што видов на клипчето постирано овде добар голман е?
Сеа уште да му текни да ја засилат уште одбраната со еден до двајца first class играчи во овај преоден рок супер би било.
бдв. На официјалната на Јувентус најдов јувентусмемебер од Македонија Александар Ангелески, дали го има на форумов ме интересира?

Па тоа се многу добри вести. Уште од сега му текнало да бараат замена за Буфио а како што видов на клипчето постирано овде добар голман е?
Сеа уште да му текни да ја засилат уште одбраната со еден до двајца first class играчи во овај преоден рок супер би било.
бдв. На официјалната на Јувентус најдов јувентусмемебер од Македонија Александар Ангелески, дали го има на форумов ме интересира?
Според многу стручњаци, еден од нив е и Марчело Липи, голманчево е главен претендент да го замени Џиџи Буфон...

Според мене дечково има страшни перформанси... Долично што Јуве го купи, како што кажувате... Ке биде одлична замена за Примариус Џиџи...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom