Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a zs ne proba ranieri so ovaa formacija zboram za sredinata i napadot :
--------------sissoko---tiago(so ofanzivni zadaci)-----polsen---------------
----kamoranesi-------------------------------------------govinko----------
-------------------del piero\amauri\jakinta\trezegol koa ke ozdrave---------

Како што гледам ти си ставил сите 4ца напаѓачи од Јувентус..Со кој од овие 4ца треба да настапи Раниери?Со 4цата заедно?И според ова само со 3ца во одбраната би играле???

Кико другар мн ми е жал што мораш да трпиш таков неконстантен трењер како Раниери. Се надевам ке биде отпуштен побрзо и ке се најде некој кој ке го врати Јуве на старите шампионски патеки. :salut:

Очекувам лесна победа против Бате 0-4 можеби Дел Пиеро 2 Џиовинко 1 и 4 Молинаро:pos2:
Моја формација а што не верувам дека Раниери ке ме послуша е следнава
Манингер
григера легро киелини де чеље
Маркиони Маркизо Сисоко Џиовинко
Јакинта Дел Пиеро

Очекувам лесна победа против Бате 0-4 можеби Дел Пиеро 2 Џиовинко 1 и 4 Молинаро:pos2:
Моја формација а што не верувам дека Раниери ке ме послуша е следнава
Манингер
григера легро киелини де чеље
Маркиони Маркизо Сисоко Џиовинко
Јакинта Дел Пиеро
Јас мислам дека Раниери нема шанси да излези со оваа формација. Каморанези на место од Маркиони и Амаури на место од Јакинта, а можно е и Недвед на место од Џовинко. Како и да е се надевам на лесна и убедлива победа.

Мислам дека Недвед и Џовинко ќе одиграат по едно полувреме.

п.с. Има ли некаде петиција за бркање на Раниери?! :tapp:

:

чекај од кај сеа ова?ако е така топппп ај да го славиме вратеното скудето:)

Идете на google и на опцијата за превод од италијански на англиски , мислам дека станува збор за грешка .

Uste nema nisto oficijalno. Taka da ke socekame!

Де бе Фосил , се е официјално , грешка е направена од член на Италијанската Фудбалска Федерација и истата е потврдена од ФИФА , нешто слично со титулата од супер - купот на Фиорентина , кога титулата од Ифф им била напишана дека ја освоиле во 1961 а ја освоиле 1996 . Се ви пишува во текстот .

Де бе Фосил , се е официјално , грешка е направена од член на Италијанската Фудбалска Федерација и истата е потврдена од ФИФА , нешто слично со титулата од супер - купот на Фиорентина , кога титулата од Ифф им била напишана дека ја освоиле во 1961 а ја освоиле 1996 . Се ви пишува во текстот .

Dobro be, sto si se napnal tolku? Kako i da e so ili bez tvoja pomos ke razberam dali e vistina ili se raboti za greska...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom