Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juventus.gif

ok , dosta e

Кака ќе го пропушти стартот на Серија А

Бразилскиот плејмејкер Кака ќе го пропушти стартот на новата сезона во Серија А, откако дополнителните лекарски прегледи покажаа дека ќе му бидат потребни уште околу 15 денови третман на неговото повредено колено кое неодамна го оперираше.
Актуепниот фудбалер број 1 според ФИФА во 2007 година, во последниот период не тренира со своите соиграчи поради болки во левото колено, кое според изјави на доктори-специјалисти кои го прегледуваа во последно време, се уште е воспалено.
Инаку, Милан ја стартува новата сезона во италијанската Серија на 3 август, во дуелот со Болоња, а засилени со Роналдињо, "росонерите" во оваа сезона најавуваат атак на скудетото, по прескромното петто место во минатиот шампионат.

Торпедо да те потсетам дека нема да настапи само на 1-то коло,понатаму ке игра :baeh:

Според гол.ком, Секо изјави дека Пасквато ќе оди на калење во Сериа Б, а можни негови дестинации се Емполи или Гросето:toe:на позајмица..Исто така кружат шпекулации дека Раниери ќе ја искористи кавгата меѓу Ледесма и Лотито, и Јувентус ќе стапи во контакт со агентот на Ледесма за разгледување на опцијата за доаѓање на Ледесма во Јувентус...За овој трансфер лично не сум многу расположен, но ако смета Раниери дека овој играч ќе му биде од корист, може и има нешто во него..Ќе видиме на крајот што ќе се одлучи..Многу радосна вест за нас е тоа што Киелини заздравувал побрзо од очекувањата...:bravo:

Иако на клипов има многу предавници, оној народ онаа атмосфера, адреналинот 19999999 километри на час

Пасквато е закон(на менаџер:))а гледам и у живо не е лош ама со Милан промаши празен гол од 3 метри:toe:
А Ледезма ви е супер избор
Само гледам тука има еден ретард:nesum:
Поздрав

Пасквато е закон(на менаџер:))а гледам и у живо не е лош ама со Милан промаши празен гол од 3 метри:toe:
А Ледезма ви е супер избор
Само гледам тука има еден ретард:nesum:
Поздрав
Во пад беше дечкото... не можеше да шутне ко што треба... баш ја запамтив ситуацијата. Инаку, да добар е, а и на менаџер богами :)

Pasquato e Zakon.. Xver e deckovoo.. Se nadevam deka prekrasno ke go zameni Grande ALEX..

Пасквато е стварно многу добар само уште е млад ќе оди некаде на позајмица, али за во иднина сме обезбедени, а кака може слободно да се врати. Не се плашиме ние од такви серковци како кака. миланезиве мислат ако се врател кака и којзнае што ке било, го видовме лани милан и со кака да не може да влезе во лига на шампиони. Јас верувам дека поулсен и сисоко ке бидат многу добри оваа сезона. Сисоко веќе се покажа али Поулсен ако игра како што играше во Севиља ке биде многу јако. Само немој да дојде тој ледезма зашо ич не ми се свиѓа како игра, многу подобар е апиа според мене FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Халк, и јас меѓу двајцата го одбирам Апија, но баш денеска читав за неговата повреда која го оддалечи од терените во Турција подолг период, и не е баш некоја мала повреда која може да се занемари..Треба да направат испитување, да видат дали играчот може после повредата да го дава својот максимум во натпреварите, зошто знаеме дека во Италија се игра малку погруб фудбал..Се надевам дека Секо и компанија ќе го повлечат правилниот потег..Форца Јуве!Инаку од Поулсен сум задоволен од оние натпревари што ги изигра, горе долу уште повеќе ќе се прилагоди, па мислам дека неговите прецизно упатени долги топки до напаѓачите, ќе бидат еден од најубиствените оружја на Јуве за противниците..

Кико знам дека е повреден али подобро него отколку овој слепецот ледезма, пошо стварно ич не ми се свиѓа, нема ниту брзина а ниту дриблинг, едино што ни фали е еден добар креатор за во средина али оваа сезона тешко уште некој да дојде. Знам нешо навивачите збираа потписи да дојде аквилани али нишо од тоа овој секо за ништо го не бидува. FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

И во моментот мислам дека апиа има ситна повреда али тоа може брзо да се санира и според мене ќе биде одличен во јуве, пошо многу се труди и многу трча али ке видиме нишо не се знае FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Не е лош Ледесма бе, мада не ни треба средина, мислам дека имаме доволно... А околу пуштањето на младиве на позајмица, дефинитивно сум за. Пасквато речиси сигурно иде во Емполи на позајмица (како што прочитав на еден форум). Тоа би било одлично за него. Добро би било и Роси да го дадеме на позајмица на некој тим од Серија Б каде ќе игра загарантирано во првиот тим за да добие искуство. Се надевам нема да ги пратат во Сиена, клубот каде што пропаѓаат скоро сите наши млади таленти... Киументо, Бриги, Оливера...

Не е лош Ледесма бе, мада не ни треба средина, мислам дека имаме доволно... А околу пуштањето на младиве на позајмица, дефинитивно сум за. Пасквато речиси сигурно иде во Емполи на позајмица (како што прочитав на еден форум). Тоа би било одлично за него. Добро би било и Роси да го дадеме на позајмица на некој тим од Серија Б каде ќе игра загарантирано во првиот тим за да добие искуство. Се надевам нема да ги пратат во Сиена, клубот каде што пропаѓаат скоро сите наши млади таленти... Киументо, Бриги, Оливера...
Не нема шанси да бидат дадени во Сиена..Отворени опции се второлигашите Емполи и Гросето..Инаку Раниери изјавува дека многу му се потребни фановите на Јувентус оваа сезона, вели дека сигурно тие ќе му донесат 3-4 поени..А исто така Секо проговори за Пасквато..
"Pasquato? He would lose a year if he stayed on our bench, he must get experience to become an important player." Juventus' Alessio Secco also confirmed Pasquato will be leaving on loan this season.
Пасквато?Тој ќе изгуби една година ако почне од нашата клупа..Тој мора да собери искуство за да постане важен играч“ ова го изјави Алесио Секо, потврдувајќи дека оваа сезона Пасквато ќе оди некаде на позајмица..

Decki Ledesma voopsto ne e los igrac, i jas koga bi biral megu nego i Appiah bi go odbral Ledesma. Deckoto e dobar ima passing, sut ima neverojaten,samo neka vi tekna na golot so Roma koga ja plesna od 30 metra so leva...dobar e Ledesma a Appiah nekako mi e ist stil so Sissoko. Ma da po mene ne treba da doaga igrac od sredina.. pa dobro, priznavam bi napravil isklucok za Aquillani ili Diego:helou:

Ако имал Апиа некоја лоша повреда тогаш мислам дека не треба даризикуваме со него. (само нека ви текни со се случва со андраде)
А шо се однесва до ледесма мислам дека воопшто нема да ни е од корист. Мислам дека треба повеќе да се потпира на Маркизио и на Роси за алтернативи во средина.

Jas poveke sum za Ledesma otkolku Appiah. Mi se teknat negovite nastapi vo Juve, no ne mi se svigase kako igra. Ne znam kolku se teknate koga 2004-2005 sezona dobro go zagrease klupata za rezervni igraci, a Ledesma e malce podobar od Appiah (spored mene). Uffffffff ne bi sakal nikoj da dojde od ovie dvajcaaaaaaaa.

Ако имал Апиа некоја лоша повреда тогаш мислам дека не треба даризикуваме со него. (само нека ви текни со се случва со андраде)
А шо се однесва до ледесма мислам дека воопшто нема да ни е од корист. Мислам дека треба повеќе да се потпира на Маркизио и на Роси за алтернативи во средина.
Роси ќе оди на позајмица, заедно со Пасквато..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom