Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајмо да се фокусирамо повредата на Недвед не била сериозно и ке продолжел со тренинг од Недела...Киелини се опоравувал побрзо него што треба од повредата што е многу одлична вест за повеке информации тукаdaj be prekinite ko mali deca da se raspravate daj da se fokusirame na temava a ne koj e podobar od koj moze sekoj da e dobar na zbor na net a vo zivo e sosema podrugce pozdrav do site fanovi na fudbalot posebno na juventus a i nejkam da me misleti deka sum neso provokator amatoa e vistinata pozz:salut:
Имав претчуство дека се е во ред со Недвед..Киелини е силен, и мислам дека ќе биде се во ред со него, и ќе коле и беси во одбраната..Ел Команданте...Ајмо да се фокусирамо повредата на Недвед не била сериозно и ке продолжел со тренинг од Недела...Киелини се опоравувал побрзо него што треба од повредата што е многу одлична вест за повеке информации тука
Грешка си бе човек еве јас сум на Милан навивач извинете шо ви се мешам ама стварно си крив и грешиш а гледам оти нема модератор у моментот а кога ќе дојде ќе избрише сеbrat kasnis so informacijata cel den site znaeme . daj smeni si go mozokot neka raboti pobrzo. i sea sto? nego aj pozdrav do site ne vredi ovaa raspravija znam jas ubo a isto znam i deka 99% sum vo pravo.
Е ај сеа ете прекинавме нели ете може некој незнае сеа ти на секој мој или на КикоМц пост ке реплицираш не иде али као сакашbrat kasnis so informacijata cel den site znaeme . daj smeni si go mozokot neka raboti pobrzo. i sea sto? nego aj pozdrav do site ne vredi ovaa raspravija znam jas ubo a isto znam i deka 99% sum vo pravo.
А ако не беше довоно информиран од Феномен ке го чекаше натпреварот на 30 август да го гледаш....za tvoja informacija ke gledam fiorentina juventus togas
Епа ако со ти толку без, и ако ги знаеш сите информации што не се вработтиш во некое радио или телевизија да водиш информативна емисија???brat kasnis so informacijata cel den site znaeme . daj smeni si go mozokot neka raboti pobrzo. i sea sto? nego aj pozdrav do site ne vredi ovaa raspravija znam jas ubo a isto znam i deka 99% sum vo pravo.
И ако немаш што да пишиш во врска со Јуве барем не се глупирај на форумов... Биди малку цивилизиран.. И да те потсетам ова не е Олимпијада за кој поќе ќе пцуе... Ова е брат форум... Овде секој ти го чита постот... И секој паѓа во несвест...:helou:ne be srcka ova go napraviv od inat da vidis kolku e glupo neli?mozam i jas da pravam taka pak vie sobirajte argumemti i fakti
Зашто не ја постираше ти прв таа информација ако каснела цел ден и ако си толку информиран.Информацијата за недвед и Киелини беше прв пат на форумов.Прекинете со провокации и навреди еден спрема друг. Попаметните ке се повлечат а тие со намалено ниво на интелегенција ке продолжат со закачките. И на кој не му се допаѓа Фан клубов слободно нека го напушти,тука нема место за расколници.brat kasnis so informacijata cel den site znaeme . daj smeni si go mozokot neka raboti pobrzo. i sea sto? nego aj pozdrav do site ne vredi ovaa raspravija znam jas ubo a isto znam i deka 99% sum vo pravo.
Bravo... Vo pravo siЗашто не ја постираше ти прв таа информација ако каснела цел ден и ако си толку информиран.Информацијата за недвед и Киелини беше прв пат на форумов.Прекинете со провокации и навреди еден спрема друг. Попаметните ке се повлечат а тие со намалено ниво на интелегенција ке продолжат со закачките. И на кој не му се допаѓа Фан клубов слободно нека го напушти,тука нема место за расколници.
И престанете со коментари од по два реда, а после 5 минути пак ке искоментирате нешто од два збора.Јас сум цела година на форумов па 130 поста имам.Не е потребно труење со глупости.
А за Недвед и Киелини е супер што ке се вратат бргу и ке немаат посериозни последици. форза јуве