Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А брат ти на која пријателска го гледаше?? Со Борусија, Бронби? или со овие од 5-та лига со играја? Јас колку што видов со Борусија Раниери направи Хокеарски замени, а не го стави Тиаго... Значи имало место за 11 души од втор тим, немало за ТИАГО! Барем така јас гледам... Секој има свое мислење, но мислам дека Тиаго и оваа год ке ја топли клупата...:helou:

Ако де и со 5 лигаши ама раниери штом изјавил дека е задоволен од него и на тренинзите и на утакмицита сигурно добро игра и тренира.
А за со брондби и борусија ти кажаа оти имал мала повреда.. :toe:

А брат ти на која пријателска го гледаше?? Со Борусија, Бронби? или со овие од 5-та лига со играја? Јас колку што видов со Борусија Раниери направи Хокеарски замени, а не го стави Тиаго... Значи имало место за 11 души од втор тим, немало за ТИАГО! Барем така јас гледам... Секој има свое мислење, но мислам дека Тиаго и оваа год ке ја топли клупата...:helou:... Кико ме советуваше како да најдам stream, и ако можам да најдем ке ви пастирам... Јас нај често на Justin.tv стримот го гледав Јуве... Па се надевам дека и сега ке можи ан него... До утре 10-11 часот сабајле се надевам дека ќе најдам стрим...чао
tiago bese povreden i sega e Ok i ke igra.
Ti napisav i pogore ama izgleda ne si procital

Извинете на грешката... Сепак мислев и мислам дека Тиаго ке ја греј клупата и оваја год...:helou:

Извинете на грешката... Сепак мислев и мислам дека Тиаго ке ја греј клупата и оваја год...:helou:
Не биди, сигурен ја недај боже некоја повреда на каморанези или сисоко или поулсен тој е на потег и мислам дека ке има настапи оваа година повеќе од минатата , осекам дека оваа ке му тргни ... :helou:
А за утре за турнирот линк да најдете да гледиме директно ... ајде момци верувам во вас ке најдете ..
Форза Јуве.

Saturday
5.15 pm: Emirates Cup in London,

Arsenal-Juventus

KE GORI EMIRATES :P:vozbud:

“Јувентус е екипата која треба да се плаши. Ние тренираме само десетина дена а тие многу повеќе. Доколку загубиме ќе биде нормално.” “Но доколку тие загубат ќе треба да бидат загрижени бидејќи се во далеку подобра форма. Потребна им е самодоверба пред дуелите од Лигата на Шампионите.”
-Изјава на Мурињо за утрешниот дуел ..
Ако изгубиме слаби сме многу, а ако тепиме нормално е ебати глупата изјава на Мурињо ...:tapp:

Мурињо: Не се плашиме од пораз во дуелот со Јуве.

-Изјава на Мурињо за утрешниот дуел ..
Ако изгубиме слаби сме многу, а ако тепиме нормално е ебати глупата изјава на Мурињо ...:tapp:

Мурињо: Не се плашиме од пораз во дуелот со Јуве.

аве wft? па нека тренира и цела година ако сака пак ке изгуби..нема на што да се извади доколко изгубат и ајде.. отсекогаш сум го мразел мурињо:nesum:

Јас не се замарам ич со Мурињо да ви кажам... Па сами знаевте како беше со Челзи и Абрамович... Додека беше трењер во Челзи ех како го величеше Абрамович... А кога доби отказ и додека никаде не беше на работа ќутеше како риба... ех од кога дојде трењер на Интер ги рашири крилата, и почна секако да вели за Абрамович... Гледам Барса пак ке запни за Трезе... Ама колку и да запина нема да го видиме Трезе во никој друг дрес освем во дрес од Јуве... А гледам на оваја странава за стрим нема уште ништо излезено... Нај веројатно после 3 ке има стримови... Се надевам дека ке најдам, а за припомош нека побара неој друг можи кај него е серќата...:helou: Вечерва ке биди лудо... Ајмо Јуве... Форца Бјанконери... :olee::olee:

Сепак Купот кој ке се игра на олимпико е пријателски и нормално дека нема по секоја цена да гинат играчите за да го освојат, Мора да се пазат од повреди зашто следува многу важна сезона. Но прво се Квалификациите за Л.Ш.

In pre-season, Claudio Ranieri has indicated that he sees Amauri, Alessandro Del Piero and Vincenzo Iaquinta as more regular starters than Trezeguet.

The 30-year-old is said to be unsettled and Barça made an unsuccessful £12m approach earlier in the summer.

Now President Joan Laporta is believed to be considering an increased offer of around £17m – a sum that Juve would struggle to turn down.

Што ке прави после Јуве без него, Амаури ке игра фудбал а ?

In pre-season, Claudio Ranieri has indicated that he sees Amauri, Alessandro Del Piero and Vincenzo Iaquinta as more regular starters than Trezeguet.

The 30-year-old is said to be unsettled and Barça made an unsuccessful £12m approach earlier in the summer.

Now President Joan Laporta is believed to be considering an increased offer of around £17m – a sum that Juve would struggle to turn down.

Што ке прави после Јуве без него, Амаури ке игра фудбал а ?
Може превод?

Јас не се замарам ич со Мурињо да ви кажам... Па сами знаевте како беше со Челзи и Абрамович... Додека беше трењер во Челзи ех како го величеше Абрамович... А кога доби отказ и додека никаде не беше на работа ќутеше како риба... ех од кога дојде трењер на Интер ги рашири крилата, и почна секако да вели за Абрамович... Гледам Барса пак ке запни за Трезе... Ама колку и да запина нема да го видиме Трезе во никој друг дрес освем во дрес од Јуве... А гледам на оваја странава за стрим нема уште ништо излезено... Нај веројатно после 3 ке има стримови... Се надевам дека ке најдам, а за припомош нека побара неој друг можи кај него е серќата...:helou: Вечерва ке биди лудо... Ајмо Јуве... Форца Бјанконери... :olee::olee:
хаха, Мурињо е пичка бе...
хммм сам размислив и незнам дали ке има бидејки се 3 италјански тимови куп е ова трофер зар нема да го дават на ТВ на италјанските програми Раи Уно, Раи Дуе ... и да го дават и да не го дават ние треба да најдеме пак стрим за вечер.:helou:

Барса се подготвуа за уште една рунда преговори со Јуве.

Сега претседателот на Барселона, Хуан Лапорта планира да достави подобрена понуда од 17 милиони фунти, сума што Јуве не би требало да ја одбие за 30 годишниот Трезеге.

Пак ке одбие, не се надевајте каталонци Трезеге не заминува.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom