Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
definitivno juve odpaga so -6 boda startova sezona site zaminuvaat osvem Del`piero so sreka neka ni e za 3-4 godini kaj da e pak ke se vratime .......

Ко ви велеше чичко ви дека Јуве местат натпревари и манипулираат со судии се смеевте. На ви сеа, давете се во своите лајна.

Sindikat напиша:
Ко ви велеше чичко ви дека Јуве местат натпревари и манипулираат со судии се смеевте. На ви сеа, давете се во своите лајна.

Pazi vo Italija site mestea a tie pederite Milan na celo so cico Berluskoni za da se spasi Milan gi namesti i Lazio i Fiorentina,neka ide Juve u B ali morase i Milan da go izbacat baska sto vtorpat go fakaat da mesti (prvpat 1982) i go baraa Mogi da napravi transfer u Milan i koga ovoj gi odbi go predadoa-Forza Juve

Ako moze ovaa godina nekoj drug ke osvoii titula vo Italija,a za narednata se znae koj ke ja zemi titulata :) :D :) Forza-Juve!!! Vinci Per Noi!!!

PsyRombo напиша:
Ako moze ovaa godina nekoj drug ke osvoii titula vo Italija,a za narednata se znae koj ke ja zemi titulata :) :D :) Forza-Juve!!! Vinci Per Noi!!!
Да, да со минус бодови ќе освојат сериа б.
Ти си будала бе, башка цел тим е позајмен.

vlatko напиша:
Да, да со минус бодови ќе освојат сериа б.
Ти си будала бе, башка цел тим е позајмен.

Така е. Нема шанси Јувентус да иде во прва лига за една сезона.

Нема шанси. :baeh: :baeh: :baeh:

Macedonian напиша:
Така е. Нема шанси Јувентус да иде во прва лига за една сезона.

Нема шанси. :baeh: :baeh: :baeh:

Крајот си го краси делото. Само останва да види ме што ќе направат, тој што не навива за нив мисли дека е невозможно, но јас мислам дека имаат големи шанси:vozbud:

ааа со колку бодови минус ке ја стартуваат следната сезона?

Димитар напиша:
-17 бодови, најново е тоа... но, и да се вратат јуве за една година тешко дека ќе можат да освојат нешто во СериеА , сега потешко ќе можат да местат...

Абе грицкај , и бркај работа..Јас предвидувам дека Рома ќе биде новиот шампион на Серија А, а наредната сезона доаѓа Јувентус со убиствена машинерија...

Дел Пиеро, Недвед, Каморанези, Трезеге и Буфон имаат преддоговори со Д.Дешамп, ама ако не се вратат во Серија А наредната година и тие си бегаат од Јувентус....

abe koa imaa minus 30boda nemaa sansi ama sea imaat sansi da se vratat pokraj se ne deka navivam za niv ama imaat avtoritet i ke doat vo serija a za narednata sezona sigurno takvi se tie

Абе остај го Димитар, тој од љубомора зборува, бидејќи Интер е најчистиот тим во Италија, тие не ни помислуваат да местат судии ниту утакмици...Сите други местат, Морати е најчистиот...Ама знаеш што ми е најинтересно??? Сите овие години човекот потроши повеќе од Роман Абрамович што има потрошено, и пак нема никакви резултати од Интер...А чекајте да ја видите Рома нареднава сезона....А и Милан има шанси иако почнува со -8 бода....

a be juve ke se vrati za dve sezoni no dotogas mnogu raboti ne ke se isti ke nema poke namesteni igri i mnogu tesko ke im e.
se cudev edno vreme kako e mozno juve vo calcoto praese partali a arsenal gi eliminirase :)
gospod mi dade odgovor
P.S.iako ne sum za juve imam golema pocit kon niv ama mislam deka pak ke kupat sudii i natprevari taka da ke gi isfrlat od ligata i voopsto nema da postoi klubot

Crazy P0Y0L напиша:
a be juve ke se vrati za dve sezoni no dotogas mnogu raboti ne ke se isti ke nema poke namesteni igri i mnogu tesko ke im e.
se cudev edno vreme kako e mozno juve vo calcoto praese partali a arsenal gi eliminirase :)
gospod mi dade odgovor
P.S.iako ne sum za juve imam golema pocit kon niv ama mislam deka pak ke kupat sudii i natprevari taka da ke gi isfrlat od ligata i voopsto nema da postoi klubot

Само надевај се другар..Само надевај се...Интер немаат видено титула па ајде можи ќе бидиме ние среќниците да дочекаме, и во нашиот век интер да земи титула:tv: ..А за Јуве не се секирајте многу...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom