hehehe on brka italjanki ne ne drapa nas vamo heheh ok ako imas nesto NEW tuka sam ja ti od deka bese rece ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sindikat напиша:Ко ви велеше чичко ви дека Јуве местат натпревари и манипулираат со судии се смеевте. На ви сеа, давете се во своите лајна.
Да, да со минус бодови ќе освојат сериа б.PsyRombo напиша:Ako moze ovaa godina nekoj drug ke osvoii titula vo Italija,a za narednata se znae koj ke ja zemi titulata![]()
![]()
Forza-Juve!!! Vinci Per Noi!!!
vlatko напиша:Да, да со минус бодови ќе освојат сериа б.
Ти си будала бе, башка цел тим е позајмен.
Macedonian напиша:Така е. Нема шанси Јувентус да иде во прва лига за една сезона.
Нема шанси. :baeh: :baeh: :baeh:
Димитар напиша:-17 бодови, најново е тоа... но, и да се вратат јуве за една година тешко дека ќе можат да освојат нешто во СериеА , сега потешко ќе можат да местат...
Juve midfielder Pavel Nedved had claimed: "To win the title, you need to end the season in top spot on the final day of the season, something Inter never did.''
Crazy P0Y0L напиша:a be juve ke se vrati za dve sezoni no dotogas mnogu raboti ne ke se isti ke nema poke namesteni igri i mnogu tesko ke im e.
se cudev edno vreme kako e mozno juve vo calcoto praese partali a arsenal gi eliminirase
gospod mi dade odgovor
P.S.iako ne sum za juve imam golema pocit kon niv ama mislam deka pak ke kupat sudii i natprevari taka da ke gi isfrlat od ligata i voopsto nema da postoi klubot