Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислев со трета игравте. Немаше ни еден од прва и втора постава, а?

Плачете колку сакате, убедувајте се колку сакате, уште еден пораз. Ај веќе се навикнавте.
Од кај се најде и ти овде да повреѓаш малу:tapp: . Гледај манчестер шо че напрајт утре:tapp:

Хасан,БАЛКАНСКА КРВ:vozbud::vozbud::vozbud:Го нема го нема, и кога ќе е најпотребен е тука..Тешка утакмица, искрено..Нијанси одлучуваа, но победникот е тој што е..Навивачи на Милан, прифатете го поразот, немојте да барате изговори во втор тим, трета постава, овој не играше оној не играше,црвен доби,кафен..Тоа не пали, немојте да барате сламки за спас..Нешто повеќе ме импресионира..Се вративме од Сериа Б, и ме радуваат победата на дерби утакмиците, и ми влева надеж дека ќе прават матара...Напред Јуве..Ајде, всреда и гостуваме на Парма и со победа го осигуруваме 3то место...Каморанези какви влезови попопопооооо машина за мелење месо, Сисоко секоја чест за човеков, стварно мислам дека ќе постани лидер на тимот..Трча колку половина екипа..Трезеге не му одеше многу, Јакинта мислам дека заслужува да почнува да игра во прв состав...

Салихамиџиќ,отсекогаш бил таков,уште кога беше во Баерн.Може цела утакмица да не го приметиш,ама на крај ќе го одлучи натпреварот!!!

Леле, колку сум среќен еј!!! Нека играат старциве у куп на УЕФА догодина, уште посеќен ќе бидам. Секоја чест!!! Ѕверови!

Честито победа сепак имам респект спрема овој тим затоа што татко ми навива за Јуве и ми се свиѓаат како играт позз

Го добивме секое дерби (освен со Фиорентина)..Тоа ме прави среќен како кога на мало дете ќе им дадете лижавче...:pos::pos:

Бравос! Јас лично очекував чист Х да биде, али им го туривте сосе мадиња на Милан. Честито победа!

Хасан ѕвер :vozbud:

Нека ни е честита победата...и повеќе од заслужена Сисоко е човекот кој треба да му се даде почесна награда ја жртвуваше кариерата за да го заври дуелот РЕСПЕКТ! Дел Пиеро е човекот што ме направи ГОРД!:pirat:

Ние со втора постава и десет играчи.....Па требаше појче голој да ни дајте:tapp: ама......:toe:

ne e opravduvanje toa.so vtora postava i itn.juve si igraa svoj stil na igra i uspeaa da vi gi zamatat smetkite vo italjanskoto prvenstvo.pravite edna sporedba:juve dojde kako sampion na Seria B,a Milan bese sampion na LS.a posle ovaj mec juve se dokazaa deka porazot od Palermo bese samo 1 nesreken den i deka mozat da se nosat so timovite koj igraa ovaa sezona vo LS.bravo uste ednas i cestito pobeda.pozz

Овој натпревар покажа дека титулата во Италија ја решаваат малите клубови. Јуве ги победи Интер, Рома, Милан а губеше од тимови како Каљари и Реџина кои најверојатно ќе отпаднат. Инаку пресреќен сум за победата:je:

Не плачете не жалете и вие ке победите.:baeh: Е ова веке ме потсека на стариот јуве...
Ама стварно свака част секое дерби годинава е наше

Пс Значи што значи босанска глава да имаш у тим

Честито победа зверовиииииииииии...утре ние да извадиме поволен резултат и 99% идеме у лига шампиони...фала ти јуве..

Честито Јуве...мерак ми се напраи што тепавте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom