Фан Клуб: Интер

Иначе не ни памтам и за нас коа некад некој дал 4 у цела текма, си испиша една историја денес за нас Лаутаро.
'опта' вика дека четири гола имале дадено и милито и икарди.

'опта' вика дека четири гола имале дадено и милито и икарди.
Hmm, da, Ikardi mozno e da bese so Udineze gosti, so Spaleti, a za Milito ne mi teknuva na koja utakmica bilo ova.
Od tie podatoci sto izlagaat na net, prilicno sum ubeden deka mal e brojot na igraci u nasa istorija sto dale 3 gola od klupa, a uste pomal na tie sto dale 4.

Hmm, da, Ikardi mozno e da bese so Udineze gosti, so Spaleti, a za Milito ne mi teknuva na koja utakmica bilo ova.
Od tie podatoci sto izlagaat na net, prilicno sum ubeden deka mal e brojot na igraci u nasa istorija sto dale 3 gola od klupa, a uste pomal na tie sto dale 4.
Икарди протов Сампдорија има 4 гола дадено во гости, 0-5 беше резултатот, сезона 2017/2018.

Милито му има 4 гола дадено на Реал ко играч на Сарагоса, а и на Палермо у ремито 4-4 2013та.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Жална слика бевме прво полувреме.
Се надевам мистерот нема да го изгуби топчето како лани,па да неможеме бод да уденеме..

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Јас првично зборев стриктно за играч што влага како замена, а сеа глеам дека во историја на лига откако победите носат 3 бодови, он е прв што успеал како замена да даде 4 гола. (y)

Не го гледав прво полувреме али она врз Турам стартот е чист пенал. Некаде 17-18та минута.
Истотака мислам и оној капитенот на Салернитана требаше да јаде црвен за стартот врз Лаутаро при 0-1 кога со боречки зафат го запре од 100% шанса. Не покажаа убаво да видиме кај беше другиот играч на Салернитана ама мислам дека секако Лаутаро излегуваше 1 на 1 со голман со оглед на тоа дека беше во полн трк.

Не излагаше 100% со сигурност во 1 на 1 ситуација, имаше шанса еден од доле да реагира, а и беше од косо плус, тешко тоа за црвен директен, а и прво пеналите повеќе не беа отколку беа.
Башка судијава имаше таков критериум да поише од очигледно беше дека сме му на хејт листа, и со корната у второ кога го дадоа у кадар како цел фокус дава на Павард и тој од Салерно, кога имаше очигледен корнер а овој свиреше гол аут демек Павард задњи играше. У фаца му се глеаше дека е мувла, среќа и у прво Хакан у заден момент повлече нога иначе директен црвен не му бегаше тука.

Последно уредено:
Не излагасе 100% со сигурност во 1 на 1 ситуација, имаше шанса еден од доле да реагира, а и беше од косо плус, тешко тоа за црвен директен, а и прво пеналите повеќе не беа отколку беа.
Башка судијава имаше таков критериум да поише од очигледно беше дека сме му на хејт листа, и со корната у второ кога го дадоа у кадар како цел фокус дава на Павард и тој од Салерно, кога имаше очигледен корнер а овој свиреше гол аут демек Павард задњи играше. У фаца му се глеаше дека е мувла, среќа и у прво Хакан у заден момент повлече нога иначе директен црвен не му бегаше тука.

Добро, за моментот со црвениот затоа напишав "мислам". Не успеав да најдам снимка од тој момент и не сум сигурен ама за стартот над Турам во 17та мин. немам никаков сомнеж.
Го гледав едно пет пати на 0.25 брзина и апсолутно се гледа како го бутка со две раце а воедно и го подгазнува додека овој паѓа. Сето ова се дешава без играчот на Салернитана да ја допре топката додека Турам веќе влегува во гол шанса.
Кај свирнатиот пенал при резултат 0-2 контактот е поблаг и нема буткање туку само кратко влечење за дрес.

Не е лошо ко за играч шо им дава голови само на Салернитана :)

Зависи како се мотивирани да тепаме, неќна додека не влезе лаутаро, како со пола сила играа, со Сасуоло се посра у второ. Тешка ќе биде ама мислам ќе тепаме.

Инаку сосиедад 0- 2 води кај Салцбург, ова испадна дека ќе биде ептен тешка група до сам крај ќе се мкнеме кој да оди натаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom