Фан Клуб: Интер

Не можам да сфатам пример зошто не играше Павар денес... Подобар е Дармијан од него? Не. Поспремен? Не. Играше 90 минути Дармијан со Емполи на десен бек, денес бетон цел меч. Интересно нема што, како пијана кокошка беше, ТРИЛИОН грешки направи. Како може бе играч како Павар да го бенчираш после две утакмици, не можам да сфатам жими се.

Друго, Михтаријан? Во ред, одлично игра од старт, ама веќе кога ротираш он денес беше прв за бенчирање и Фратези да игра на негово место. Џогираше цел меч, има кривица за двата гола, се да му ебам.

И Сомер со Хандановка за првиот гол, и него да му ебам се. Премртво издание денес, скроз заслужен пораз.

Ne gleav ali od toa sto citav nadigrani.

Ne e problem da kiksnes, se desava, problem, sea za sea mal, e sto vrzavme 3 mnogu losi tekmi, i so sosiesad ukradovme bod i somer ni bese motm, so empoli eden gol od daleku i losa igra, i doma nadigrani od sasuolo.

Dovolno za da se upali alarm i da se reagira, rekov i posle milan, ne e frka da se izgubi ako si ostanal dosleden na dobar fudbal, so akcii so sansi so sve, ednas nema da ubodes gol ke nemas sreka ke te kaznat. Ama zadnji 3 ova ne bese slucaj, den i nokj razlika od izdanieto so milan, not cool.

Ideme dalje ae, uste e rano za izlivi i ebenje sve po spisok na odgovornite, moze i dobro ke im doe ovoj shamar.

Лош фудбал второ полувреме, не надиграа целосно си ги заслужи Сасуоло сите три бода. Без идеја бевме како да ги отвориме, асална шанса не креиравме, чист шут на голот не направивме освен голот на Џанго, се друго беше гола вода. Убав шамар, ај да видиме дали ќе се освестат или не очекува пак ланското сценарио.

Пристапот до двете утакмици пристапот
неможе Ачерби на сто години да трча напред назад а пола тим да го дрви.
некој очигледно ке треба да седне на клупа од први 11 многу брзо

Кандрева нема да игра, нема светски голови да се надеваме :D
Ама Очоа ќе си брани и се надевам нема пак да се повампири :D

Требаше да влезе со најјак состав и да ја реши во првите 20 минути па после да одмара кој сака. Ние паднавме после 15 минути игра и среќа што не примивме гол.

Санчез многу дрибла и да задржува игра. Не треба да игра кога бркаме водство, секоја акција ја успорува.

Ne padnavme, nema na sto da padneme pak se rotira pak odmoreni igraci ima na teren, problemot konkretno denes, zaso ne znam so Sasuolo kako se ponasale vtoro otkako primile, e sto bevme mnogu nervozni, totalno nepotrebno, nervozni i ispaniceni, na 0-0 u sredina na prvo, se ponasaa ko da e 85ta i se brka gol.

I so ogled deka ima 0 pricini taka da se ponasa eden tim, mora da se sredat dosta stvari zaso vaka se gubat tekmi sto vo globala treba lesno da se dobijat.

Lautaro inace hat trick otkako vleze od klupa vo vtoro, neka me potseti nekoj koga zadnji put se desilo nesto vakvo, ja ne pamtam.

edit, tuuu 4ti dade, definitivno nikad ne se desilo, inace ova od pogore bese konkretno za Inter, sea pa ne pamtam nekoj opsto od klupa so vlegol bilo kade i da dae 4 gola u vtoro :)))

Ne padnavme, nema na sto da padneme pak se rotira pak odmoreni igraci ima na teren, problemot konkretno denes, zaso ne znam so Sasuolo kako se ponasale vtoro otkako primile, e sto bevme mnogu nervozni, totalno nepotrebno, nervozni i ispaniceni, na 0-0 u sredina na prvo, se ponasaa ko da e 85ta i se brka gol.

I so ogled deka ima 0 pricini taka da se ponasa eden tim, mora da se sredat dosta stvari zaso vaka se gubat tekmi sto vo globala treba lesno da se dobijat.

Lautaro inace hat trick otkako vleze od klupa vo vtoro, neka me potseti nekoj koga zadnji put se desilo nesto vakvo, ja ne pamtam.

edit, tuuu 4ti dade, definitivno nikad ne se desilo, inace ova od pogore bese konkretno za Inter, sea pa ne pamtam nekoj opsto od klupa so vlegol bilo kade i da dae 4 gola u vtoro :)))
Lewandowski Bayern vs Wolfsburg

Добро е овој пут Очоа не се претвори во прајм Оливер Кан .............. да се живи ,здрави и у форма Тикус и Лаутаро дека ако еден од нив се искине црно ни се пишуе.

Лаути тхе гоат

Lewandowski Bayern vs Wolfsburg
Лева тогаш 5 даде мислам за 10 минути или колку беа, ама стартер беше ако не се лажам, али у второ све тоа им го надена, ја затоа посочив некој ко замена што влегол, и наденал 3 (у Интер) или 4, било каде. Сигурно се десило тоа не го негирам, само ја не памтам некад да сум сретнал таков пример.

Иначе не ни памтам и за нас коа некад некој дал 4 у цела текма, си испиша една историја денес за нас Лаутаро.

Ние уствари само двајца напаѓачи, Турам и Лаутаро, особено овој вториот е една од најважните алки цо тимов моментално, без него напред не постоиме.
Се надевам дека нема да има црни дупки во сезоната, кога неможе да погоди и празен гол. Време му е да се истакне како лидер на екипава.
Павард, мора прва да игра.

Ееее колку е променет Лаутаро од јануари навакај, какво напаѓачиште стана ц ц ц ....
Коа ќе ми текне по 5 чисти промашуваше на иста утакмица, сме го пцуеле тука, живци киневме, сеа кај дава голови па и цел тим ниво погоре го носи. Ако остане до крај на кариера ќе биде меѓу легендите на Интер дефинитивно.

Лева тогаш 5 даде мислам за 10 минути или колку беа, ама стартер беше ако не се лажам, али у второ све тоа им го надена, ја затоа посочив некој ко замена што влегол, и наденал 3 (у Интер) или 4, било каде. Сигурно се десило тоа не го негирам, само ја не памтам некад да сум сретнал таков пример.

Иначе не ни памтам и за нас коа некад некој дал 4 у цела текма, си испиша една историја денес за нас Лаутаро.
Jasno, retkost e vo sekoj slucaj samo sakav da posocam deka imase. Sekoja cest inace. Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom