Фан Клуб: Интер

Не знам Онана дали и во Интер ги прави глупостиве, ама у Сенегал ко плеснат у мозокот се понашал на тренерот. Му ја напраил кој си бе ти да ми кажуеш како да играм

Не знам Онана дали и во Интер ги прави глупостиве, ама у Сенегал ко плеснат у мозокот се понашал на тренерот. Му ја напраил кој си бе ти да ми кажуеш како да играм
Сигурно у Сенегал не се понашал, а уште помалце у Интер.

Има видео зборува селекторот шо се случило, изгледај го.
Чиј селектор? На Сенегал или Камерун?

Како и да е, чисто се сомневам дека Инзаги ќе го бенчаше Самир доколку Онана не се наметнал во секој можен сегмент како стабилен голман за Интер, што впрочем и го видовме на терен.

А за Камерун ко селекција не ми се ни збори, на чело со Ето, кој колку што беше класа играч, толку е лош како претседател на федерацијава, му извадија скандали сеа баш периодов. Ќе го бараат назад Онана многу скоро.

Последно уредено:
Со победата на Хрватска загарантирано е дека играч на Интер ќе игра во финале на СП со која се продолжува традицијата од 1982 да во секое финале на СП има играч на Интер. Следен пат она циганине шатирани ако сакаат да успеат на СП или барем да играат финале, знаат каде треба да бараат трансфер.

Los Damfris denes, ama Lautaro pokaza znaci na zivot, dobra partija i daden resavacki penal. Ne znam zaso ima faci sto sakaat ovoj da flopnuva konstantno za da isteraat nekoja poenta ama ok, toa totalno nejasno mi e.

Denes ako utnese penal i ako izgubea ke ni se vratese umren nezakopan i on, so Lukaku na kraj stvarno ke se izebea posle vakvo SP, ko sto se fanatici argentincive na ovoj ke mu trebase pola godina mentalno da se rehabilitira, sea vaka nekako se izvadi za sve, tolku treba kaj niv, ova se pamti.

А Занети Радосављевиќ и Камбијасо Мутави како навиваа ги видовте ли? :pos: :pos:

Ова со Смолинг вестиве веќе не можам да ги читам. Се почести се деновиве и се надевам дека нема ниту малку вистина во истите.
Ачерби е доволен и мислам дека е подобра опција од Смолинг. Разликата помеѓу овие двајца е тоа што едниот е за џабе а другиот би коштал 2-3 милиони. :cenzura:

Ачерби е доволен и мислам дека е подобра опција од Смолинг. Разликата помеѓу овие двајца е тоа што едниот е за џабе а другиот би коштал 2-3 милиони. :cenzura:
И двајцата немаат муда. Едниот физички, другиот психички.

Со победата на Хрватска загарантирано е дека играч на Интер ќе игра во финале на СП со која се продолжува традицијата од 1982 да во секое финале на СП има играч на Интер. Следен пат она циганине шатирани ако сакаат да успеат на СП или барем да играат финале, знаат каде треба да бараат трансфер.
Модриќ или Меси а? :pos:

Турам и нема да е лоша опција за 0 евра, а и да се плати, денес беше еден од оние што сменија тек на натпревар, млад е башка, робусен а прилично универзален за таков физикус и далеку од лимитиран фудбалер. Добро ќе легне за играч кој би се користел во ротација, само што помалце да го гледам Кореа и неговата нежност како се обидуваат да направат ралзика од клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom