Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно у Сенегал не се понашал, а уште помалце у Интер.Не знам Онана дали и во Интер ги прави глупостиве, ама у Сенегал ко плеснат у мозокот се понашал на тренерот. Му ја напраил кој си бе ти да ми кажуеш како да играм
Има видео зборува селекторот шо се случило, изгледај го.Сигурно у Сенегал не се понашал, а уште помалце у Интер.
Чиј селектор? На Сенегал или Камерун?Има видео зборува селекторот шо се случило, изгледај го.
Одма е друга прича денес кога се игра фудбал, а не soccer.Слабиот Дамфриз со гол и две асистенции според Ватрен Скелото, Маркез Коко и СК92 Џонатан...
И двајцата немаат муда. Едниот физички, другиот психички.Ачерби е доволен и мислам дека е подобра опција од Смолинг. Разликата помеѓу овие двајца е тоа што едниот е за џабе а другиот би коштал 2-3 милиони.![]()
Модриќ или Меси а?Со победата на Хрватска загарантирано е дека играч на Интер ќе игра во финале на СП со која се продолжува традицијата од 1982 да во секое финале на СП има играч на Интер. Следен пат она циганине шатирани ако сакаат да успеат на СП или барем да играат финале, знаат каде треба да бараат трансфер.