Фан Клуб: Интер

Еее ама памтиш кога бранеше добро пред 4 утакмици? Ни јас.
И за ова најмногу е криво она мулено на клупа!
Што толку му има згрешено нигерот да неможе на ваков ханда да му земе место?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Еее ама памтиш кога бранеше добро пред 4 утакмици? Ни јас.
Внимавај пошо можно е Марио sad да ти стави и да ти се изнасмее за најдобриот голман у свет Самир Месечаровиќ.

Ханданович ќе одбрани 5 невозможни топки и ќе прими глуп гол во следната акција. Секоја утакмица е истиот шаблон.

Кои невозможни топки, жити се. Во минатото да, сеа не.
Гледај само неколку минути пред голот. Тој е веќе фрлен и овие го погодуваат него. Таа одбијаната нз дали Дибала ја шутна или кој. Буквално само да ја запри топката или лажнак дека ќе шутира, Ханда веќе ќе беше на земја. Секоја утакмица се случува истото.
Само далеку од тоа дека Ханда е главниот проблем во моментов. Барела не знае кај тера и тој. Голот оди и на негова душа (ако добро видов).

А глеј го и Димарко, у моментот кога центрираше Спинацола овој беше на половина на Рома се уште, затоа беше сам како дух Дибала. ЛЕВ БЕК СИ БЕ КРВТА ДА ТИ ЈА ЕБАМ МАЈЧИНА ШАТИРАНА У ПИЧКА

Лоша е работата со сезоната...не дека денес ќе киксниме туку што нема квалитет тимот..нема никаква идеја...изгубени се и никаква организација нема во екипата....сезона фрлена во канта

Смешка од тим, успеаа да примат 2 гола од тим кој што нема средина, нема играч што може да изнесе топка и се мачи цела утакмица два паса да сврзе.

Вау каква измена Карбони со 15год ќе ја решава.

Само промена на тренер не спасува.

Тури му таквото на тренерот кој нема топки да го седне Ханда на клупа, па излага со изјава имаме два квалитетни голмани.
Толку, друже ти си да водиш некој помал клуб.

Seriozno ne mi bese biten rezultatot u derbivo kolku sto mi bese bitno ona sto se zborese periodov deka rabotel nesto menjal probuel i slicno, apsolutno nisto od toa ne se vide denes, duri ni pobeda onaka ke mi bese, mehara, sekako ovoj fudbal nit konstantnost ke donese nit nisto, najmalce bitka za visok plasman, poise grebenje za LS koe moze da mu go donese samo Lukaku (vo slucaj da e u forma).

Neka cekaat do SP za smena, sega e 8 boda od Napoli razlika, togas 20 ke e od prviot i 8 od cetvrtiot.

Отиде возот во пченките. Стратегијата позната како „да продадеме уште нешто, ни фалат 70 милиони“ ги дава очекуваните резултати. За две години од шампиони на Италија до почеток на нова бантер ера.

Интер има навивачи кои не ги заслужува (оние на Меаца, не ние).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom