Фан Клуб: Интер

Види го бе што утна Чалканоглу ахаха, подобро од пенал ситуација беше ова.

Изнуди слободен на ивица од 16ник, даде гол, како мислиш гледа да се истркала само?! Не биди хејтер безпотребно.
Не велам дека не е квалитетен, туку дека се тркала непотребно.
И при слободниот падна театрално, и после тоа при крајот на полувремето.
Еве и сеа на 2-2, гледаше да се гради и да бара пенал наместо да ја вдени од прва.

Ќе платиме скапа цена што не купија оризариве лев бек летово...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Со играч помалце играме, аууу ама е стаклен.

Ја усра Инзаги со раните измени...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Жал ми е да го гледам како се мачи, а не чини и бодови денес најверојатно, три шанси имавме пет минути пред да се повреди, после тоа паднавме.

Друга работа, кога не игра некој од Бастони/Шкринијар/ДеФрај, мора да игра Дамброзио, точка. Не можеме да составиме друга саглам одбрана.

Милион жолти паднаа денес...

Утната замена, каде бе со стаклениот Сенси, а немаш уште една замена како резерва?!

пс. Орсато гомна да јаде, како и секогаш.

Стандард резултат после репрезентативна пауза. Имавме сила само за едно полувреме.

И пред Реал.
Очекував вака тешко да изиграме ама се надевав на победа.
После голот промашија три убави шанси, а и Сенси не остави без играч до крај.

Непотребно нервозен и исцрпувачки натпревар. Следниве два дена пред Реал подобро Инзаги да ги пушти да одмараат, ни тренинг ни ништо. Едвај мрдаме, исцрпени се момците.

Инзаги мислеше пак со истите измени ќе тепа.
Не знам кој е поумрен од Видал, Кореа и Сенси. Овој последниов па веќе е ризик и од клупа да влага ебате тоа треба резервна измена да се чува и за него.

А и на тој Кандрева ја да му ебам све што му мрда дома, еј го мава тој тренерот со топка, НИТ УСНА ОПОМЕНА НЕ ДОБИ, да не праам муабет за жут, не дај боже па за црвен. Селски играч, напаленко.

Утакмицава помртва не можеше да биде, од 70та минута до крај 150 фаули, лежења, 9 измени, мини вар и слични курци и сецкања, Орсато едвај 7 минути продужи.
Имаше и основа за пенал мислам.

Али добро ај, кој ги ебе, нека се опамети и Инзаги малце со мртвиве измени, нека не кур ми изводи со Видал и Сенси и Кореа да мисли дека е Марадона.

И Џеко кој кур не постоеше цело второ. Со Дармијан и Дамброзио ќе освајаш бодови, да си прашам кур.

Од прва минута се примети дека ќе биде тешко, одбраната мора да се стегне, многу испаѓаат на дупли пас.

После вториот примен гол имавме две добри шанси да го вратиме водството.

Повредата на Сенси не докусури, на крај подобро 1 бод него ли 0.

За крај Џонтра го погоди дека ќе играме нерешено, само головите ги утна. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom