Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па само што почнавме бе.Непотребно нервозен и исцрпувачки натпревар. Следниве два дена пред Реал подобро Инзаги да ги пушти да одмараат, ни тренинг ни ништо. Едвај мрдаме, исцрпени се момците.
Катастрофа е паузата, секоја година истите срања посебно со јужноамериканците. Се гледаше денес дека едвај дишат, нема што да се нервирам за овој натпревар. Останавме со играч помалку во моменти кога им висеше голот во воздух. Мислам дека да излезеше Инзаги со Дамброзио назад овие голот немаше да го видат, вакви експерименти не му се потребни.Па само што почнавме бе.
Да им ебам ја мило мајче на тие мртви и неспособни јужно американци.
Убаво вика Венгер, на крај краева дај го октомври месец само за репрезентации и нека си ебат мајката после 1 година да не ги глеам.
Таман си влегол у ритам 2-3 утакмици ајдееееееее ќе играат против Венецуела, Андора, Чиле, Фарски Острови и Занзибар.
Ова Сампдоријава и лани ни скина бодови со гзларење и тепање .
Убедливо најглупа работа е репрезентативна пауза од кога ќе почне сезона.Убаво вика Венгер, на крај краева дај го октомври месец само за репрезентации и нека си ебат мајката после 1 година да не ги
Умре миџетот, и да сака да ја повтори инзаги грешката нема да може. Толку од него сезонава, а се надевам и со кариерата во Интер.veruvam deka nikad veke istava greska so sensi nema da ja napravi.
Проблемот овде е само тоа што еден од тие 5 е Сенси. Инаку мислам дека ги форсираше измените затоа што момците беа видливо уморни. Единствено Брозо покрај Барела може да ора без престан ама тој изеде жолт па веројатно поради тоа го извади.E sea inzagi ima 5 igraci od klupa i mislam u 3 fazi smee da menja i da gi iskoristi site, zasto pobogu 5 igraci stavas na teren a eden od niv e sensi koj kaj e staklen pa i se povredi pred samo 3-4 dena za Italija.
Фан на Конте не смее да критикува други тренери за (не) правење измени.Vsusnost ova sto go kritikuvam ustvari i mi se svigja, koristi klupa maksimalno i ne ceka zadnji 5 min ili ko spaleti, brkase pobeda doma so torino i lautaro u 92ra go stavi.![]()